Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 1. Adım: 300x300 beyaz arkaplanlı yeni bir image açıyoruz 2. Adım: Yeni bir layer açıyoruz (Ctrl + Alt + Shift + N) 3. Adım: Text yazma aracını seçiyoruz (T tuşu) istediğimiz bir yazıyı ortaya yazıyoruz. Font, renk vs. kendi tercihiniz. (Ben beyaz renk yazdım) 4. Adım: D ye basıp renkleri sıfırlıyoruz ve foreground a basıp kanın rengini ayarlıyorsunuz. 5. Adım: Yeni bir layer açıyor, Fırça aracını seçip (B tuşu) kan çizimine başlıyorsunuz. 6. Adım: Ctrl basılı tutarak textin olduğu layerı seçiyorsunuz. Ctrl+J ye basıyorsunuz. Text layerının kopyası oluyor. 7. Adım: Layerları sıralıyoruz. Alttan başlayarak, Background, Kanın olduğu layer, Textin olduğu layer, Textin kopyası olan layer. 8. Adım: Şimdi Text imize şekil veriyoruz. Textin olduğu layera sağ tıklayıp Blending Options a giriyoruz ve istediğimiz şekilde ayarlıyoruz. Ben şu şekilde yaptım... Sonuç:Kanda istediğim düzeni sağlayamadım. O an ilham gelmesi gerekiyor :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bu öğretiden sonra bu postun altına sizin yaptığınız kanlı yazıları koyarsanız sevinirim :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gayet güzel teşekkür ederim/ederiz =) bütün patiler adına ettim teşkürü[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 thnx devamı gelecek...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 teşkkürler[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yapmassak kızarmsın ,?[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Zagg, 11 Temmuz 2005 18:16 tarihinde demiş ki: Yapmassak kızarmsın ,? Zagg esrar mı kullanıyorsun?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Teşekkürler..öğreti bu işte.. sucuk-ekmek falan öğreti değildir..örnek alın örnek![signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu arada foreground dediğim terim soldaki renk seçme kutularından (2 kutu var) üstteki olanı.[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya o kan rengi kahverengi deilmi ya benim bildiğim kan kırmızı olur. Yoksa kırmızıda benmi yanlış görüorum :)[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Way bea.. cidden şekil olmuşş.. ehh bende isteyene bunun daha pratik versiyonunu öğretebilirim :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kan i cizelim demissinde eheh kani nasil cizecen ya en fazla brush tool ile buyuk bir brush la nokta yaparsin onun disinda sag ustteki efekti brushla vermek zor yoksa banami oyle geliyo =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valla katılıyorum bi ben mi yapamadım beceriksizim diodum :) bi de bende 9.0 var onda bi çoğu şey toolu bulamıyorum kaldırdılar mı yoksa bi yerlere mi sokuşturdular bu tuto ları yapabilmem için bişiler indirmem mi gerek yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tabiki kanı normal reset brushtan çizmek çok zor :) Brush aratın ben uzun zaman önce bulmuştum, aslında blood brush değil bunlar ama kan için uygun göründü :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 eee ben kopyasını aldım text layerın kanı çizdiğim layer gitti ???[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ühüühühü beceremedim =([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tam olarak nerde takıldığını anlamadım. Ctrl+J ye basmadan önce text layerına basıyorsun sonra Ctrl+J yapıyorsun, kopyası oluşuyor. Kan layerına bişi olmuyor ama anlamadım[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kan efektini deviantart'tan indirdigim brushsetle yaptim ortada biraz assada 4 tane kan noktacigi var cok dandik durmus ama ul ettikten sonra gordum idare ediverin bu arada bu tutorialla yapmadim , tek salakligim direk kanlari backgrounda cizdim yeni bir layerda yapmadim o yuzden yazinin ustune alamadim kanlari eheh [signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...[Bu mesaj Disappear tarafından 14 Temmuz 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 süper olmuş nasıl ulaşabilirim o brush sete?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 1-Brush set diye bişey indirmedim henüz ben 2-bişey bilmiyorum 3-Yaparkene kan efektini New Layer brushed brushed brushed brushed ... diye gidiyor layer penceresinde textin olduğu layer yok yani[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 orada değil. onun altında layer penceresi var, layerlar görünüyor. Background, Text vs.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Ferrero, 15 Temmuz 2005 00:51 tarihinde demiş ki: süper olmuş nasıl ulaşabilirim o brush sete? tam hatirlamiyorum ama blood brush set diye aratirsan cikar sanirsam[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar