Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 1. Adım: 300x300 beyaz arkaplanlı yeni bir image açıyoruz 2. Adım: Yeni bir layer açıyoruz (Ctrl + Alt + Shift + N) 3. Adım: Text yazma aracını seçiyoruz (T tuşu) istediğimiz bir yazıyı ortaya yazıyoruz. Font, renk vs. kendi tercihiniz. (Ben beyaz renk yazdım) 4. Adım: D ye basıp renkleri sıfırlıyoruz ve foreground a basıp kanın rengini ayarlıyorsunuz. 5. Adım: Yeni bir layer açıyor, Fırça aracını seçip (B tuşu) kan çizimine başlıyorsunuz. 6. Adım: Ctrl basılı tutarak textin olduğu layerı seçiyorsunuz. Ctrl+J ye basıyorsunuz. Text layerının kopyası oluyor. 7. Adım: Layerları sıralıyoruz. Alttan başlayarak, Background, Kanın olduğu layer, Textin olduğu layer, Textin kopyası olan layer. 8. Adım: Şimdi Text imize şekil veriyoruz. Textin olduğu layera sağ tıklayıp Blending Options a giriyoruz ve istediğimiz şekilde ayarlıyoruz. Ben şu şekilde yaptım... Sonuç:Kanda istediğim düzeni sağlayamadım. O an ilham gelmesi gerekiyor :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bu öğretiden sonra bu postun altına sizin yaptığınız kanlı yazıları koyarsanız sevinirim :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gayet güzel teşekkür ederim/ederiz =) bütün patiler adına ettim teşkürü[signature][hline]Rejim yapan aç pati...
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 thnx devamı gelecek...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 teşkkürler[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yapmassak kızarmsın ,?[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!!
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Zagg, 11 Temmuz 2005 18:16 tarihinde demiş ki: Yapmassak kızarmsın ,? Zagg esrar mı kullanıyorsun?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Teşekkürler..öğreti bu işte.. sucuk-ekmek falan öğreti değildir..örnek alın örnek![signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu arada foreground dediğim terim soldaki renk seçme kutularından (2 kutu var) üstteki olanı.[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya o kan rengi kahverengi deilmi ya benim bildiğim kan kırmızı olur. Yoksa kırmızıda benmi yanlış görüorum :)[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!!
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Way bea.. cidden şekil olmuşş.. ehh bende isteyene bunun daha pratik versiyonunu öğretebilirim :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kan i cizelim demissinde eheh kani nasil cizecen ya en fazla brush tool ile buyuk bir brush la nokta yaparsin onun disinda sag ustteki efekti brushla vermek zor yoksa banami oyle geliyo =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valla katılıyorum bi ben mi yapamadım beceriksizim diodum :) bi de bende 9.0 var onda bi çoğu şey toolu bulamıyorum kaldırdılar mı yoksa bi yerlere mi sokuşturdular bu tuto ları yapabilmem için bişiler indirmem mi gerek yoksa
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tabiki kanı normal reset brushtan çizmek çok zor :) Brush aratın ben uzun zaman önce bulmuştum, aslında blood brush değil bunlar ama kan için uygun göründü :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 eee ben kopyasını aldım text layerın kanı çizdiğim layer gitti ???[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ühüühühü beceremedim =([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tam olarak nerde takıldığını anlamadım. Ctrl+J ye basmadan önce text layerına basıyorsun sonra Ctrl+J yapıyorsun, kopyası oluşuyor. Kan layerına bişi olmuyor ama anlamadım[signature][hline]These open doors...
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kan efektini deviantart'tan indirdigim brushsetle yaptim ortada biraz assada 4 tane kan noktacigi var cok dandik durmus ama ul ettikten sonra gordum idare ediverin bu arada bu tutorialla yapmadim , tek salakligim direk kanlari backgrounda cizdim yeni bir layerda yapmadim o yuzden yazinin ustune alamadim kanlari eheh [signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...[Bu mesaj Disappear tarafından 14 Temmuz 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 süper olmuş nasıl ulaşabilirim o brush sete?[signature][hline]These open doors...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 1-Brush set diye bişey indirmedim henüz ben 2-bişey bilmiyorum 3-Yaparkene kan efektini New Layer brushed brushed brushed brushed ... diye gidiyor layer penceresinde textin olduğu layer yok yani[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 orada değil. onun altında layer penceresi var, layerlar görünüyor. Background, Text vs.[signature][hline]These open doors...
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Ferrero, 15 Temmuz 2005 00:51 tarihinde demiş ki: süper olmuş nasıl ulaşabilirim o brush sete? tam hatirlamiyorum ama blood brush set diye aratirsan cikar sanirsam[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Öne çıkan mesajlar