Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanlı Yazı Yazma [Photoshop]

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

1. Adım: 300x300 beyaz arkaplanlı yeni bir image açıyoruz
2. Adım: Yeni bir layer açıyoruz (Ctrl + Alt + Shift + N)
3. Adım: Text yazma aracını seçiyoruz (T tuşu) istediğimiz bir yazıyı ortaya yazıyoruz. Font, renk vs. kendi tercihiniz. (Ben beyaz renk yazdım)
4. Adım: D ye basıp renkleri sıfırlıyoruz ve foreground a basıp kanın rengini ayarlıyorsunuz.
5. Adım: Yeni bir layer açıyor, Fırça aracını seçip (B tuşu) kan çizimine başlıyorsunuz.
6. Adım: Ctrl basılı tutarak textin olduğu layerı seçiyorsunuz. Ctrl+J ye basıyorsunuz. Text layerının kopyası oluyor.
7. Adım: Layerları sıralıyoruz. Alttan başlayarak, Background, Kanın olduğu layer, Textin olduğu layer, Textin kopyası olan layer.
8. Adım: Şimdi Text imize şekil veriyoruz. Textin olduğu layera sağ tıklayıp Blending Options a giriyoruz ve istediğimiz şekilde ayarlıyoruz. Ben şu şekilde yaptım...

Sonuç:

Kanda istediğim düzeni sağlayamadım. O an ilham gelmesi gerekiyor :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...

Sosyal ağlarda paylaş

kan efektini deviantart'tan indirdigim brushsetle yaptim ortada biraz assada 4 tane kan noktacigi var cok dandik durmus ama ul ettikten sonra gordum idare ediverin
bu arada bu tutorialla yapmadim , tek salakligim direk kanlari backgrounda cizdim yeni bir layerda yapmadim o yuzden yazinin ustune alamadim kanlari eheh [signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 14 Temmuz 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1-Brush set diye bişey indirmedim henüz ben
2-bişey bilmiyorum
3-Yaparkene kan efektini
New Layer
brushed
brushed
brushed
brushed
...

diye gidiyor layer penceresinde textin olduğu layer yok yani[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...