elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 o biraz gerçeklere gözünü yummak tozpembe yaşamak oluyo[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 abi o zaman açalım içimiz kararsın ben size hergün 50 tane haber garanti yazarım buraya... bundan daha iğrençlerinide yazarım böylemi olalım ? Tozpembe yaşamakla alakası yok. Burda Konuşman nedir abi ? Biri gelicek küfür edicek. Diğeri gelicek bu ülke düzelmez diyecek Beriki gelicek Eğitim Şart dicek Öteki gelicek başımıza bi M.KEMAL şart dicek Başkası gelicek AKP yüzünden diyecek konu gidicek... Çözüm bulunucak mı hayır? Küfür ettiğinizle sinirlendiğinizle kalıcaksınız. Misal köpek haberi e noldu herkes sinirlendi kafayı sıyırdı. ne işe yaradı ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 en azından okuyun bunları. buraya yazılmasa da okuyun[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hergün aynı konular , hani en ufak bi yararımız olsa neyse.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Devlet değil, eğitim.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 çok kötü bir durm; birsürü sebep vardır altında normal bir insan çocuğunu bu olaylara karıştırmaz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Mavi, 14 Temmuz 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Dünyanın hangi ülkesinde insanlar bizim gibi çocuklarını camdan, pencereden sarkıtıyor kafalarına silah mı dayıyor ? Dünyanın hangi ülkesinde köpek ..[anladın sen] bu şekilde muamele görüyür mu ? Türkiye gibi ülkeler elbet vardır daha da berbatları vardır bunlar sadece Türkiyede yaşanmıyordur ama bunları önlemek, minimum'a indirmek üstümüzdekilerin görevidir. Ben son 5 senedir ABD'de yasiyorum en az 5 kere rastladim ayni bu tip issiz baba cocuklarina saldirdi olayina. Ayrica gunluk olaylar ve suc Turkiye'den kat kat fazladir... Sadece New York'da 90,000 polis memuru calisiyor, butun Turkiye'deki sayi da bu civarda sanirim, sen yap hesabi. Bilip bilmeden sallamayin derim arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 böyle haberlerde kendi ülkesine suç atmayı pek sever insanlar nedense, demirbilek'in mesajını alcam çerçeveletip odama asıcam.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 amerika daha kötü tabiki, hatta okul basan Gangsta modunda veletler, sapıklar bilmemne...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 öyle babanın yedi ceddini .. başka ötesi yok . nerene tak ederse etsin insan öz evladını sarkıtır mı ulan ? hay senın babalığını ben ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: sheref, 14 Temmuz 2005 21:13 tarihinde demiş ki: Devlet değil, eğitim. +1[signature][hline]Janitschar Family LL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bu o adamın şuçu; Köyden İstanbul gibi şehirlere akın var.Para kazanmak için herşeylerini satıyorlar cahillikten geliyorlar İstanbul'a ama babayı alıyorlar.İşsizliğinde,kentsel bozukluklarda bu yüzden. Devletin yapacağı hiç bir şey yok.İsterse İstanbul'un her tarafına polis ,jandarma koydurtsun.Bu tür cehalet olduğu sürece bu olaylar bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ulan paran pulun yoksa nie çocuk yaparsın hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 O tiplerde var.Adam sokakta kaldım 9 çocuğumla diyiyor.Lan p....... çocuk yapacağına çalışsaydın ( afedersiniz de yorumu budur bunun :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya onlar ayrıda her cinnete giren de çocuğuna saldırıyor kardeşim. Neden hep çocuğa bir baskı var bende bunu anlamıyorum[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar