Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazıktır bu çocuğa..[türkiyeden manzaralar]

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Bugün güneş gazetesinin ana sayfasında çıkan bir haber bu.

İşsiz baba cinneti

Kızının başına silah dayayıp camdan aşağıya sarkıttı.

Adana'da işsizlik bunalımına giren Aytaş Özer, 2 yaşındaki kızını evlerinin penceresinden sarkıtarak başına silah dayadı.

Olay yerine gelen özel eğitimli polisler uzun süre dil dökerek çılgın babayı çocuğunu bırakarak teslim olmaya ikna etti.

Olayın şokunu atamayan küçük Gülden, annesine teslim edilirken baba Aytaç gözaltına alındı.

Kaynak : Güneş Gazetesi.

Sorarım size bu küçük çocuğun burda ne günahı var ? yazık değilmi allah kahretsin ya.

Bu babayı bu hale getiren devlet büyükleri utansın.[signature][hline]bla

Sosyal ağlarda paylaş

Yazık olmuş harbiden, insanın babası tarafından bu duruma düşürülmesi üzücü...Hiç olmaması belki daha iyi.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın hangi ülkesinde insanlar bizim gibi çocuklarını camdan, pencereden sarkıtıyor kafalarına silah mı dayıyor ?

Dünyanın hangi ülkesinde köpek ..[anladın sen] bu şekilde muamele görüyür mu ?

Türkiye gibi ülkeler elbet vardır daha da berbatları vardır bunlar sadece Türkiyede yaşanmıyordur ama bunları önlemek, minimum'a indirmek üstümüzdekilerin görevidir.[signature][hline]bla

[Bu mesaj Mavi tarafından 14 Temmuz 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 14 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
sıçtı içine konunun

küfür etmeyelim ettirmeyelim bu bir.

ikincisi işinize gelmek zorunda değil. Ben de eskiden devamlı horas'la kavga edip duruyodum böle konularda hatta sinirlenip daha çok üstüne gidiyodum fikirlerimiz uyuşmuyo bu kadar yani şimdi olsa yine tartışırım ama karşı fikri benimsemek zorunda değiliz. Üslup ise bambaşka bişi ama ben banlanmasını gerektiren bi üslup göremedim. Admin'lere kalmış bişey banlarlar banlamazlar.. ama bazı gerçekleri fazla açık sölemek kaba bi üslup değildir.. Sadece realiteyi gün gibi görebilmek ve bunu anlatmaya çalışmaktır. kendince fikirleri bunlar ve kendi realitesi bu.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onurf, 14 Temmuz 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
İşin ilginci parasızlıktan cinnet geçirmiş biri nasıl silah bulabiliyor. Neye göre silah ruhsatı veriyo yani bu ülke, çocuğunu camdan sarkıtabilecek bi ruh hastasına nasıl bi mantıkla silah verilir.

Ben haberi Hirriyet gazetesinden okudum, gazetee yazdığına göre adamın silahı ruhsatsızmış.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla ilgili bişi demek gerekirse de.

işsizlik günümüzde ülkemizin en büyük sorunlarından birisi. bütün suçluluk oranındaki yükselmeyi buna bağlayabiliriz tabi bi de sınıflar arası ekonomik fark war. yani uçurum daha doğrusu.
fakat bunun da büyük sebebi işsizlik. çözülebilcek bişey deil açıkçası. her ülkede işsiz vardır. amerika dediğiniz ülkede dünyanın en güçlü ülkesinde bile milyonlarca işsiz var.. napalım günümüz dünyasının gerçeği..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar

Ülkemizin durumunu hepimiz biliyoruz bunun gibi yüzlerce durum var.

Bunları burda konuşup kendimizi sinirlendirmenin alemi yok sonuçta bir çözüm bulamıcaz sinirlendiğimizle kalıcaz.

Bu gibi 3. sayfa haberlerıne artık forumlarda yer vermesek ???

Bizde sinirlenmesek boşu boşuna küfür etmesek

daha güzel olmaz mı ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...