Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bugün güneş gazetesinin ana sayfasında çıkan bir haber bu. İşsiz baba cinneti Kızının başına silah dayayıp camdan aşağıya sarkıttı. Adana'da işsizlik bunalımına giren Aytaş Özer, 2 yaşındaki kızını evlerinin penceresinden sarkıtarak başına silah dayadı. Olay yerine gelen özel eğitimli polisler uzun süre dil dökerek çılgın babayı çocuğunu bırakarak teslim olmaya ikna etti. Olayın şokunu atamayan küçük Gülden, annesine teslim edilirken baba Aytaç gözaltına alındı. Kaynak : Güneş Gazetesi. Sorarım size bu küçük çocuğun burda ne günahı var ? yazık değilmi allah kahretsin ya. Bu babayı bu hale getiren devlet büyükleri utansın.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hurriyette de vardi bu haber... cinnet geciriyor insanlar boyuna...[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 o babaya 1 o babayı o hale getirenlere 2[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 azımdan aldın metboy[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ki devlet insanların refahı için varsa herkesin iş bulabileceği koşulları sağlamak zorundadır yoksa o eksik bir devlettir.[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Yazık olmuş harbiden, insanın babası tarafından bu duruma düşürülmesi üzücü...Hiç olmaması belki daha iyi.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Dünyanın hangi ülkesinde insanlar bizim gibi çocuklarını camdan, pencereden sarkıtıyor kafalarına silah mı dayıyor ? Dünyanın hangi ülkesinde köpek ..[anladın sen] bu şekilde muamele görüyür mu ? Türkiye gibi ülkeler elbet vardır daha da berbatları vardır bunlar sadece Türkiyede yaşanmıyordur ama bunları önlemek, minimum'a indirmek üstümüzdekilerin görevidir.[signature][hline]bla [Bu mesaj Mavi tarafından 14 Temmuz 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 küçücük çocuğu o şekilde camdan sarkıtırsan(ki evin içinde neler yapıyodur o çocuğa)o çocuktan gelecek için fazla hayır beklememelisin[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben bi mesaj alamadım[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 psikolojineyin hiçbişey kalmadı o çocukta.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 geleceğin psikopatı gariban... ıslah edilmeli[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: SamuelVanunu, 14 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki: bu devirde gemisini kurtaran kaptandır diyorum. sanırım herkes üzerine düşen mesajı almıştır. adam hala vadi triplerinde kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hep derler okuda adam ol..Okuyunca ne oluyo ? milletin halini görüyoruz...Bu insanları böyle hale getirenlere sormalı.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 samuel'i yörünge dışına alsak pek bir mutlu olucağım.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İşin ilginci parasızlıktan cinnet geçirmiş biri nasıl silah bulabiliyor. Neye göre silah ruhsatı veriyo yani bu ülke, çocuğunu camdan sarkıtabilecek bi ruh hastasına nasıl bi mantıkla silah verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sen neyini verirsin mesela ?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 14 Temmuz 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sosyal dengesizlik/ipi koparanin istanbula gelmesi/egitimsizlik/ruhsal problemler/yanlis evlilik ...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben yörünge dışına yollanmasına katılmıyorum. Adam fikirlerini belirtiyo işinize gelirse. tartışır edersiniz ama sizin fikrinize uymayan her fikre yörünge dışı diye ötüp durucaksanız ohoo..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 elaidi sence konuyla ilgili görüşleri mi bunlar, yoksa sadece kavga çıkarmak için söylenen sözler mi?[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 fikir önemli diil uslup kötü be abi...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: paspatur, 14 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: sıçtı içine konunun küfür etmeyelim ettirmeyelim bu bir. ikincisi işinize gelmek zorunda değil. Ben de eskiden devamlı horas'la kavga edip duruyodum böle konularda hatta sinirlenip daha çok üstüne gidiyodum fikirlerimiz uyuşmuyo bu kadar yani şimdi olsa yine tartışırım ama karşı fikri benimsemek zorunda değiliz. Üslup ise bambaşka bişi ama ben banlanmasını gerektiren bi üslup göremedim. Admin'lere kalmış bişey banlarlar banlamazlar.. ama bazı gerçekleri fazla açık sölemek kaba bi üslup değildir.. Sadece realiteyi gün gibi görebilmek ve bunu anlatmaya çalışmaktır. kendince fikirleri bunlar ve kendi realitesi bu.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: onurf, 14 Temmuz 2005 20:05 tarihinde demiş ki: İşin ilginci parasızlıktan cinnet geçirmiş biri nasıl silah bulabiliyor. Neye göre silah ruhsatı veriyo yani bu ülke, çocuğunu camdan sarkıtabilecek bi ruh hastasına nasıl bi mantıkla silah verilir. Ben haberi Hirriyet gazetesinden okudum, gazetee yazdığına göre adamın silahı ruhsatsızmış.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 konuyla ilgili bişi demek gerekirse de. işsizlik günümüzde ülkemizin en büyük sorunlarından birisi. bütün suçluluk oranındaki yükselmeyi buna bağlayabiliriz tabi bi de sınıflar arası ekonomik fark war. yani uçurum daha doğrusu. fakat bunun da büyük sebebi işsizlik. çözülebilcek bişey deil açıkçası. her ülkede işsiz vardır. amerika dediğiniz ülkede dünyanın en güçlü ülkesinde bile milyonlarca işsiz var.. napalım günümüz dünyasının gerçeği..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kısacası işimiz çok zor. Ne yapmak gerek bilemiyorum[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Arkadaşlar Ülkemizin durumunu hepimiz biliyoruz bunun gibi yüzlerce durum var. Bunları burda konuşup kendimizi sinirlendirmenin alemi yok sonuçta bir çözüm bulamıcaz sinirlendiğimizle kalıcaz. Bu gibi 3. sayfa haberlerıne artık forumlarda yer vermesek ??? Bizde sinirlenmesek boşu boşuna küfür etmesek daha güzel olmaz mı ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar