-007- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Amerika'nın teklifini politika nedeniyle reddediyor. Helal olsun. [signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 14 Temmuz 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 waooowww... waow yani... tavir bu kadar durst bir bicimde hic ortaya konmamistir... Adam parayi falan goz ardi ederek boyle birsey soyleyebiliyor, helal gercekten... Ama gercekcilik payi nedir bu email da?[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Valla o adam her an ölebilir bir kalp krizi sonucu :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 niye bunu yaymış amcam onu annamadım ben?= reklam olsun diemi? örnek olsun diemi? niye?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 olurse milletin haberi olsun diye...[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 adam aşmış[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sanırım olay profesorun yahudi olması some of us lived through 1939 dişyerek su anda yapılanda bir katliamdır mesajı veriyo sanırım[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yahudiyse neden boyle bir mesaj versin.. Amerika her sene Israile milyar dolarlar akitiyor[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 amerikanın akıttığı paraları da yahudi lobisi kazanıyo zaten pek bişey farketmiyo[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 koyu yahudiyse, israil devletine ve abd ye karsi olanlari da var . onlara gore yahudilerin devleti olmamali , kizginliklarinin en buyuk sebeplerinde biriside bu . o ayarda bir adamdir belki .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 forward efsanesi değilse idealist biriymiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 helal olsun.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 helal...... bide konu açılmışken bizim şu bilim bölümüne nooldu? :D[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 14 Temmuz 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Helal valla ama yakında yolcu o[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Savaşa Karşı Savaşmak Gerekir İkinci Irak savaşı sıralarında Roma Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Daniel Amit ile Amerikan Fizik Derneğinin çıkardığı derginin editörü Martin Blume'nin arasında geçen yazışmalar bilim adamı sorumluluğunun yayın yapmaktan ve küçük çıkarları peşinde koşmanın da önünde olduğunu göstermesi bakımından son derece öğreticidir. Savaşa neden olan ABD'yi protesto eden Dr. Daniel Amit Amerikan dergisinde yazı yazmayı ret edince dergi editörü Martin Blume'nin cevabı ise şöyle: "Yazı yazmak gönüllü bir faaliyettir. Bu yolla, fizik camiasına hizmet etmiş olursunuz. Elbette yazmama kararınızı saygıyla karşılıyoruz, ancak şunu da belirtmek isteriz ki, biz bilimi uluslar üstü bir etkinlik olarak görüyoruz. Bilimin gelişmesi için siyasi anlaşmazlıkları bir kenara koyma yolunda elimizden geleni yapıyoruz. Yazarı hangi ülkeden olursa olsun, bir yazının yayınlanabilir olup olmadığına karar vermek için bilimsel kıstaslar dışında hiçbir ölçütümüz yok. İlgili tüm çevrelerin de siyasal farklılıkları bilimsel etkinliklerden ayırma konusunda çaba göstermesinin elzem olduğuna inanıyoruz. Bilimsel etkinlik, bu tip konuları aşmayı gerektirir" Buna karşın Dr. Daniel Amit'in ise cevabı çok daha ağır olur, şöyle ki: "Bence bugün tanık olduğumuz şey, dünya üzerinde 10-15 yıldır tırmanan ve kitle imha silahı olarak da bilim ve teknolojinin başarılarını kullanan Amerikan kültür barbarlığının zirvesidir. Alçak kültür ve değerlerin, yüksek teknolojik güçle yürüttüğü bir insan avına, Kızılderililere yönelik saldırılardan beri görmediğimiz tarz ve boyutta ahlaksız cinayetlere tanık oluyoruz. Kendini her zaman haklı gören, sivil asker demeden insan hayatını hiçe sayan bu çılgınlığı durduracak hiç bir ıslah gücü ortalıkta görünmüyor. Bilim (böyle bir durumda) tarafsız kalamaz; özellikle de silah denetçilerinin elinde, bir halkın silahsızlandırılması ve misket bombalarıyla katledilebilmesi için sinsice kullanıldıktan sonra... Ben şahsen, artık Amerikan bilimiyle ortak insani değerleri paylaşamıyorum."Bu davranışımın sonuçları konusunda bir iddiam yok. "Ama bu mütevazı itaatsizlik eylemimi her halükarda uygulamak istiyorum ki, yarın torunlarımın ve talebelerimin yüzüne bakabileyim ve 'Biliyordum'; diyebileyim. Dr. Daniel Amit onurlu bir bilim insanı olarak bilimin savaşın ve kirli ilişkilerin içinde olamayacağını göstermesi konusundaki görüşlerine katılmamak mümkün mü? Einstein "İnsanlar, kendileri karşı çıkmadıkları sürece, hiçbir şey savaşları ortadan kaldıramaz" diyor. Stefan Zweing ise " Savaş akılla ve sağduyuyla bağdaşmaz. Savaşa karşı savaşmak gerekir" diyor. Euripides ise "Akıllı insan savaşı önlemelidir" der. Evet başta aydın bilim insanları bu anlamsız savaşa kaşı çıkabilmelidir. Her bilim adamının biraz daha evrensel ölçekte çağına ve toplumuna karşı sorumluluk duyması bilinci ile saygılarımı sunarım. bak bu da linki http://strateji.cukurova.edu.tr/EGITIM/ortas/16.asp [signature][hline]*Don't war, Make Love* [Bu mesaj turambarturin tarafından 14 Temmuz 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bi de bu var; BU[signature][hline]*Don't war, Make Love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Dorsia, 14 Temmuz 2005 05:08 tarihinde demiş ki: yahudiyse neden boyle bir mesaj versin.. Amerika her sene Israile milyar dolarlar akitiyor said: elaidi, 14 Temmuz 2005 08:26 tarihinde demiş ki: amerikanın akıttığı paraları da yahudi lobisi kazanıyo zaten pek bişey farketmiyo yuh ya. çözdünüz, her bi sırra vakıf oldunuz, bak adamın nasıl da gizli emelleri varmış, şıp diye ortaya döktünüz, cin gibisiniz valla. ne biçim art niyet bu anlamış değilim, sürüp gidiyor forumda. insanlar sizin anca zümre zümre ayırarak algılayabildiğiniz, bu şekilde sıfatlar biçtiğiniz gibi değilmiş demekki. bi adamın konuştuğu şeylere, bi de sizin nelerden bahsettiğinize bakın..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 14 Temmuz 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 harbiden helal olsun.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Sölediğim şeyin yanlış olduğunu mu savunuyosun sen şimdi?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 art niyetli bir insan olduğunu, o kafa yapısında olduğunu söylüyorum. özüne bakmayıp da geçirdiğin zümre kılıfına baktığını söylüyorum. iyi niyetle ve hassasiyetle yapılmış davranışlarda bile nedensiz yere bu adama yük bindirdiğini söylüyorum. ki bir arkadaşın özür başlığında da vardı bu art niyet tutumu, ondan gelmekte nedir bu gidişat tepkisi.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Helal olsun adama walla çok iyi oturtmuş.Ama yakında yolcu olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 vuuuahhh süferr. ayrıca yahudi yahudi deyip durmayın bakın ne demiş (umarım yanlış anlamış değilimdir ve madara olmam); "Unfortunately, I also belong to a culture of a similar spiritual deviation (Israel), and which seems to be equally incorrigible." çevirebildiğim kadarıyla meali; "Ne yazık ki ben de adam olacak gibi gözükmeyen, (amerikayla) benzer bir ruhsal sapmanın yaşandığı bir kültürden geliyorum(Israil)" İsrail devleti ayrı "İsrailli" ayrı yahudi ayrı amerikanın büyük sermayedarı ayrı bişi. hepsine yahudi derseniz olmaz.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 14 Temmuz 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Rahan, 14 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: vuuuahhh süferr. ayrıca yahudi yahudi deyip durmayın bakın ne demiş (umarım yanlış anlamış değilimdir ve madara olmam); "Unfortunately, I also belong to a culture of a similar spiritual deviation (Israel), and which seems to be equally incorrigible." çevirebildiğim kadarıyla meali; "Ne yazık ki ben de adam olacak gibi gözükmeyen, (amerikayla) benzer bir ruhsal sapmanın yaşandığı bir kültürden geliyorum(Israil)" İsrail devleti ayrı "İsrailli" ayrı yahudi ayrı amerikanın büyük sermayedarı ayrı bişi. hepsine yahudi derseniz olmaz. şimdiye kadar okuduğum en güzel yazınız sayın rahan.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 isteyince oluyor, dimi ?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: armra, 14 Temmuz 2005 18:44 tarihinde demiş ki: şimdiye kadar okuduğum en güzel yazınız sayın rahan. saolasınız efem şımartıyorsunuz beni :-) ama "sayın" değilim ki ben ya, gerçi öncekiler de fena değildi ama neyse taam susayım ben.. :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar