Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burak athenada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 14 Temmuz 2005 05:06 tarihinde demiş ki:
athena bi kere atmosferik melodic progressive extreme ska yapio..

helal be mortis (ben gökay olm bu arada Assassinn) :D[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!
Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Mesaj tarihi:
athena gayet ska yapıyo be
ne alakası war punkla
ska bole sey iste
lay lay lom
mutlu muzik
karnaval muzigi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
ya athenada bi kalıcı baterist bulamadı... duman için de aynışey geçerli... nedir bu baterist sorunu?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
Vıtcık vıtcık diye punk ritmimi olur ya? direk Ska

Gerçek punk budur

(not : :P Glam punk diyede geçer )
[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası

[Bu mesaj Erutan tarafından 14 Temmuz 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
işallah deişemez bu kadro bence basscılarıda iyi zati burak albumu [yeni cıkarn athenanın] birlikte yaptık dior ben bide şole dusundum bu adam bugun athena ve kurbanla aynı ayda calarsa yarın öbürgun baska gruplada calar ama ne kdr dogruonu bende bilmiom komplo terimn :P
ama sok oldum atheanın albumunu birlikte yaptık diince
bide bi yine ing. album cıkarcaklarmış
ve şu an bestelidkleri 5 tane şarıda varmış mış mış muş.....[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
Mesaj tarihi:
düşünsenize ska,funk çalışıyo gümbür gümbür athena kesin müziklerini sertleştirmek içn böyle birşey yapıyor mutlaka yani.
gerçi nedir bu sertleşme sevdası o da ayrı bir konu her albümde gördüm bu aralar[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
burak gürpınar athena'yla çalacağını açıkladı.kurban'dan ayrıldığını değil.kurban'la ilgili açıklamayı kendisinin yapmayacağını ekledi ayrıca.belli ki düşünüyorlar ilerisi hakkında.

athena grubu skalonga albümüne kadar thrash metal-punk arası birşeyler yapıyordu.en eski halleri yani.ardından albüm kaydına girmeden önce bazı barlarda coverlarıyla yer almaya başladılar.genellikle punk parçalar seçiyorlardı.şimdi yaptıkları müzikse athena etkileşimli ska-punk.[signature][hline]regarnur kharta
Mesaj tarihi:
athena punk yapmiyor diyenlere, betales inda, deep purple inda rock grubu sinifinda olduklarini hatirlatirimç
athena bariz punk yapiyor zira ska bir alt tur.
cok direnen olursa athena nin ilk albumunu dinlesinler. skalonganın oldugu deil. ondan once daha tanınmıyorlarken cikardikarini :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Ozaman Sum 41 da Son albümünde Heavy metalcilik var Ozaman onlarda HEAVY METAL yapıyorlar. Wendigo dediğin bu yani.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
ilk albümleri sanırım One Last Breath ve çok sert bir müzik yapıyorlar.hatta bir bilgi vereyim ; 93'teki Metallica konserinde alt grup olarak çıkmışlardı , sertliği tahmin edin ;)[signature][hline]peace!
Mesaj tarihi:
Yaw erutan illa album album bakcaksan ozaman bi sürü abuk subuk seşyler cıkar :)) bende atenayı punk olarak biliyorum, burakın gelmeside çok iyi oldu ama atenanın bateristide acayip iyiydi :)[signature][hline]Blind Guardian
[Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
Mesaj tarihi:
Sum41 son albümünde aslında california çıkışlı bir tür olan HardCore/Punk kullanmıştır.yinede punk olarak adlandırılır bu tür.
edik:athena'nın çalmış olduğu metallica konserini hatırlayamadım,yanılmış olmayasın?99'da kurban çalmıştı metallica'nın önünde...[signature][hline]regarnur kharta

[Bu mesaj Regarnur tarafından 14 Temmuz 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok canım kurban çıktı hatta bassçıları kerem etekle çıktıda yuhladılar.[signature][hline]Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Mesaj tarihi:
yav 99'da Kurban çıktı biliyorum onu , 93'teki konserden bahsediyorum ben :)

düzeltme : athena'nın elemanları sadece stada girmişler millet de bunları alkışlamış sözlükte yazdığına göre.yanlış hatırlıyormuşum kusura bakmayın arkadaşlar :...([signature][hline]peace!

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 14 Temmuz 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iki grubu da dinlemem ama kurban athenadan çok daha kaliteli bi gruptu.

yanlış tercih[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
athena eskiden bayaa sert muzik yapiyomus hatta 16-17 yaslarindaki grupca fotolrini gostermisti blue jean hepsi boyle sert sert bakmaya calisiyo fln onlar o sert albumu cikarmaya calismislar sonra tarzlarini deistirmisler o album cok sonra ortaya cikmis ama o ciktiginda bunlar ska yapmaya baslamis bile[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Mesaj tarihi:
bir yaz yanyana barlarda caldik arkadaslar
catir cutur punk yapiyorlardi
ilk populer albumdeki bazil aslinda ilk albumlerinden alinma bir sarkidir. bir ipucu verebilir.

eruatan: turkcenin mutasyona ugramis hallerini pek anlayamiyorum. bildigimiz turkce ile yazarsan anlarim belki?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
  • Yeni Oluştur...