Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 nox'u multi oynayabilecez sanırım şimdi hex editten anlayan arkadaşlar varsa şu westwood studios a bağlanırken ip yi değiştirip başka bir ip yapsa girebilirmi? yani mümkün bişeye benziyor sizce?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 abi başka ip nerden hangi ip ?[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 yani hani westwood a bağlanırken ip girmek zorundaya o ip yi hex editor ile bulup oraya mesela atıyorum ben server kurdum 62.248.1.656 gibi yapıp benım server'a girebilirmiyiz? böyle bişey mümkün gibin görünüyor[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 denemek lazım :D[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ama hex editor bende yok ayrıca bulursam bi kaç saat (gün) öğrenmem lazım :) iyice herşeyi öğrenmem lazım tongaya gelmiyelim :)[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 şu anda nette yardımcı program arıyorum böle diğer serverlara bağlanabilmek icin falan da bulamadım henuz heh =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 o kadar kolay değşitirebileceğinizi sanmıyorum[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Mr_Magget, 03 Mayıs 2004 19:58 tarihinde demiş ki: ama hex editor bende yok ayrıca bulursam bi kaç saat (gün) öğrenmem lazım :) iyice herşeyi öğrenmem lazım tongaya gelmiyelim :) hex editor'de öğrenecek birşey yok notpad gibidir aratırsın bulursun değiştirirsin.. hex editorun registerı gelmiş bakamıyorum çekince bi bakarım..[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bence yine boşuna kürek sallıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 hehe arcane iyi demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 UP UP UP! Nox indiriyorum ve oynamakk istiyorum... netten :P Böyle bişey yapabilcek arkadaş varmı? Lütfen Bu oyun için Gözlerinizi bozmayı bizden esirgemeyin. :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Erutan gene bir arayiş peşinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 valla upladığımdan beri arıom google da felan böle add on ile başkasına bağlanıp oynamayı ama ııh... :[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 erutan canım cicim kuzum (gıcık olsamda) iyi insan.... dünyada o kadar cok zeki insan varken ve o kadar cok westwood studios hayranı dururken (tabi hep salaksa bilemem) bunu hex editörle deiştirmeyi bi sen m,i düşündün ? sorunun cevabı malesef hayır erutan[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bende orjinal nox var hala oynayan varmidir :) cok ucuzdu almistim gecen sene ,dogru durust oynamadim bile sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya bi ara birisi şey demişt... Westwood kapandı ea aldı serverlar hala açık.Yazış büyük ihtimal.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 is sadece ip de bitmiyor ki . multi kodunda protokolleri de degistirecek bir adam varsa zaten o adamin isi gucu vardir ugrasmaz nox la .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 aynen, protokol desteği yoksa ip napsın[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 heç, benimkide soru işte. :> Zaten bakarsanız taa 2004 te sormuşum uplayim dedim.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Şu oyunun multisi kadar zevkli bişey yok her iddasına varım ya. Net kafede bir iki kere oynadık arkadaşla , serverları kapanmadan öncede nette oynardım falan ah ah[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nox ilk çıktığı zaman orjinal almıştım (baya bi beklemiştim oyunu ehe) ama bi kere netten oynamak nasib olmadı bari bi yükliyim bakiyim netten zevklimi diye[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben de westwood serverlarinda oynuyordum hatta simdiye kadar oynadigim en zevkli multiplayer diyebilirim. Artik kimse bulmazsin dogal olarak.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: nameless13, 13 Temmuz 2005 14:11 tarihinde demiş ki: nox ilk çıktığı zaman orjinal almıştım (baya bi beklemiştim oyunu ehe) ama bi kere netten oynamak nasib olmadı bari bi yükliyim bakiyim netten zevklimi diye survırları kapandıki.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya bi aralar bi program çıkmıştı. her türlü multisi olan oyunu netten IP'den oynatıyodu. de neydi program hatırlamıyorum. paticik'i karıştırın burda link vermişti birileri.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yaw Nox diye search ettirdim 1 sayfa çıkıyor hepsine baktım ııh yok.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar