Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nox'da bişey buldum [mu acaba?]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nox'u multi oynayabilecez sanırım

şimdi hex editten anlayan arkadaşlar varsa şu westwood studios a bağlanırken ip yi değiştirip başka bir ip yapsa girebilirmi? yani mümkün bişeye benziyor sizce?[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
yani hani westwood a bağlanırken ip girmek zorundaya o ip yi hex editor ile bulup oraya mesela atıyorum ben server kurdum 62.248.1.656 gibi yapıp benım server'a girebilirmiyiz? böyle bişey mümkün gibin görünüyor[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Magget, 03 Mayıs 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
ama hex editor bende yok ayrıca bulursam bi kaç saat (gün) öğrenmem lazım :) iyice herşeyi öğrenmem lazım tongaya gelmiyelim :)

hex editor'de öğrenecek birşey yok notpad gibidir aratırsın bulursun değiştirirsin..

hex editorun registerı gelmiş bakamıyorum çekince bi bakarım..[signature][hline]Leylek Blackice
Mail | Web
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
UP UP UP!

Nox indiriyorum ve oynamakk istiyorum... netten :P Böyle bişey yapabilcek arkadaş varmı? Lütfen Bu oyun için Gözlerinizi bozmayı bizden esirgemeyin. :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
valla upladığımdan beri arıom google da felan böle add on ile başkasına bağlanıp oynamayı ama ııh... :[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
erutan canım cicim kuzum (gıcık olsamda) iyi insan.... dünyada o kadar cok zeki insan varken ve o kadar cok westwood studios hayranı dururken (tabi hep salaksa bilemem) bunu hex editörle deiştirmeyi bi sen m,i düşündün ? sorunun cevabı malesef hayır erutan[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
Ya bi ara birisi şey demişt... Westwood kapandı ea aldı serverlar hala açık.Yazış büyük ihtimal.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
is sadece ip de bitmiyor ki .

multi kodunda protokolleri de degistirecek bir adam varsa zaten o adamin isi gucu vardir ugrasmaz nox la .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
ben de westwood serverlarinda oynuyordum hatta simdiye kadar oynadigim en zevkli multiplayer diyebilirim. Artik kimse bulmazsin dogal olarak.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 13 Temmuz 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
nox ilk çıktığı zaman orjinal almıştım (baya bi beklemiştim oyunu ehe) ama bi kere netten oynamak nasib olmadı
bari bi yükliyim bakiyim netten zevklimi diye

survırları kapandıki.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
ya bi aralar bi program çıkmıştı. her türlü multisi olan oyunu netten IP'den oynatıyodu. de neydi program hatırlamıyorum. paticik'i karıştırın burda link vermişti birileri.[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
  • Yeni Oluştur...