Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Tv mi Numberone mı??

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

valla ben numberonu 10 dakkadan fazla izlemiyorum oda arada bi mp3 çalar cep tel tanıtıyolar zaman,ne zaman açsam ya hip-hop,rap yada clubber tarzı şarkılara rastlıyorum,bide cep telefonu oyunu tanıtıyolar paso...
Dream tvdeki yüxexes ve ondan sonra başlayan rock on tüm numberone a bedel bence:)
Bide şöle bişey var izlenme oranları bakımından numberone 1.ymiş,nası oluyo yaw anlmadım?[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

number1 hala yayinda mi? en son izledigimde omer karacan'in fi tarihinde yaptigi programlarin tekrarlarini gosteriyordu. 10 yil oncesinin sarkicilari, altta da istediginiz sarkinin calmasi icin 0900'lu numara. hicbisiy degistirmeden yayina vermisler. arayan olmusmudur acaba 10 yil once gecerli numaralari =)[signature][hline]Piiys
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 13 Temmuz 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
bence de hiçbiri,
bana itici geliyor her ikiside

ya kardeşim madem 2sinide izlemiyosun niye cevap veriyosun,bundan sonra niye dream yada niye number1 nedenleriyle istiyorum,o kadar:D
benim hala şaşırdığım bu kadar kişi dream tv izliyor,niye o zaman number 1 ve dier ortakları olduğu kanallar bas bas,bilmemkimin yaptığı ölçümlere göre müzik kanalları izlenme oranları bakımından yapılan araştırmalarda Numberone Biiiiiirr numara diye bas bas bağırıyorlar,bizimi yiyolar yoksa[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

S.o.s midir nedir öyle bi program var nr1'da. Jackass özentisi tipler çıkıyolar ya 1 kere kısmet oldu reklamını görmek bu kadar taklitçi ve saçma insanları bir arada görmemiştim.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player

[Bu mesaj toggie tarafından 13 Temmuz 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dark_Soul, 13 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
ya kardeşim madem 2sinide izlemiyosun niye cevap veriyosun,bundan sonra niye dream yada niye

3. seçeneği koymaman senin suçun.
neden itici geliyorlar bazen yüxexes bişiler yapıo genelde çaldığı şarkılar iştici vjler falan mail okuyolar filan ayol mayol yılışık tarzda sevmiom işte.[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 13 Temmuz 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
said:
Dark_Soul, 13 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
ya kardeşim madem 2sinide izlemiyosun niye cevap veriyosun,bundan sonra niye dream yada niye

3. seçeneği koymaman senin suçun.
neden itici geliyorlar bazen yüxexes bişiler yapıo genelde çaldığı şarkılar iştici vjler falan mail okuyolar filan ayol mayol yılışık tarzda sevmiom işte.

yüxexeste çalınan şarkılar belli bi türde olur sana rock-metal tarzı şarkılar itici geliyorsa o senin sorunun çünkü programın formatı öyle[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...