Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter İsimleri

Dennis

Öne çıkan mesajlar

said:
Hassan, 27 Şubat 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
Soldier1905 koycaktın?
pardon da bu zevk mi oluyo ?

Arkadaş asker ve Galatasaraylı. Bunda ne var ki? :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

E oha tabi silecek =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
ya XxsoldierxX garip bi nick oyunda frp ye uygun isim istiyolar mesela ben hiç kasmadım

nickler lütfen çalıntılık yapmayın :
Dolis
Manticore / mantian
Healmania

gidisinden alsında sonuncu saçma ama olsun bi arkadaş yakın bi dostum WarriorX die bi nick koydu oldu ama adama daha bi uyarı geldi oda ismi AsterX den aldını söleyince GM dalga geçti ama isim falan deişmedi XxsoldierxX bi anlamı yok ben warrior falan olmak istiyosan Yarrior ismi güzel ( telif hakkı bana ayittir ). :D[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sabonis, 28 Şubat 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
ya bir sürü kişi karakter ismi koyma konusunda pek bi limitli ve kısıtlı

jimmyhendrix
karamurat
dumrul

vs şeklinde trilyarlarca nick var. yahu warcraft dünyasında oynuyorsunuz kendiniz atmasyon bir nick uydursanıza.

Dumrulun nesi var onu anlamadim. Sen onu bi aciklasana.
Sosyal ağlarda paylaş

turkçe kotun bence cok karizma oluo.Misal benimki
Ayfan[taureniz ya o bakımdan][signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Ya da savaşçı felan accaksan kursad cok ıı gıder hee[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
soldier1905, 27 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
Ya benim karakter adım Xxsoldierxx ..

bu tip nicklerle char kasıyosunuz lvl 60 oluyosunuz, gerçekten hiç bişey hissetmiyomusun ya? bu ne biçim nick yani xx ler ne resimmi çiziyosun, kimse rahatsızlık duymadan kasıyo böle charları, bunda yine çok bişey yok bide, acayip kelimeli nickler var yazmıyorum şimdi, küfürlü tarzda bunları kasıyolar, hiç mi çekinmiyosun, millete değilse kendine hiç mi saygın yok nedir bu?[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

karamurat battalgazi ninja gibi isimler var bl de iyi cocuklar ama ne bilim işte :D yok abuzergıllı maykıljeksın kamaşullaahyallah seecanmeewar gibi nickler yolda bence :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

eger pvp serverinda oynuyorsan bu oyun char kasmali cs zaten bunu anlayamadiniz mi hala?
cok fazla rp meraklisi icin server var orda rp diye acarsin orada karakterini pasa pasa oyununu oynarsin. nickim Delidumrul, 98 den beri internette bu nicki kullaniyorum, bircok online oyunu oynadim buradaki cogu insan daha online in ne demek oldugunu bilmezken. 2 kitap okuyanin kendini dm gordugu warcraft dunyasi warcraft dunyasi diye tuturan kisilerin warcraftin nereden esinlendigini bilmeden atip tutmalarindan ahanda hade pati diye biyer varmish e zaten orada dolu da insan var hadende oraya gidip 2 post kasalim mantigi ile mesaj atmalarindan artik sIkildim. o zaman hade latince konushalim o kadar cok biliyorsaniz. madem wow dunyasi hede frp kulturu diyorsunuz nereden geldigini saniyorsunuz bunlarin?[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 14 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
eger pvp serverinda oynuyorsan bu oyun char kasmali cs zaten bunu anlayamadiniz mi hala?
cok fazla rp meraklisi icin server var orda rp diye acarsin orada karakterini pasa pasa oyununu oynarsin. nickim Delidumrul, 98 den beri internette bu nicki kullaniyorum, bircok online oyunu oynadim buradaki cogu insan daha online in ne demek oldugunu bilmezken. 2 kitap okuyanin kendini dm gordugu warcraft dunyasi warcraft dunyasi diye tuturan kisilerin warcraftin nereden esinlendigini bilmeden atip tutmalarindan ahanda hade pati diye biyer varmish e zaten orada dolu da insan var hadende oraya gidip 2 post kasalim mantigi ile mesaj atmalarindan artik sIkildim. o zaman hade latince konushalim o kadar cok biliyorsaniz. madem wow dunyasi hede frp kulturu diyorsunuz nereden geldigini saniyorsunuz bunlarin?

senin neye sinirlendiğini ben çözemedim ? Ama WoW gibi bi oyunda ister pvp ister rp isterde normal serverlarda bu tip isimler tam bir saçmalık.. pvp serverı diye.. içine sıcmak serbest mi olsun ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

frp'yle falan hic ilgim yok, 2 kitap okuyan kendisini DM saniyor demissin, guldum.

yillardir online oyun oynuyormussun, hala olayin ozunu kavrayamamissin, PVP serveri da olsa RP serveri da olsa oynadigin karakteri bir nebze olsa canlandirmakdir bu oyuna tad veren.

deli gibi RP yapin demiyorum tabii ki PVP serverinda, mesela bir orc char aciyorsan git google'a "orc name gererator" diye arat, bul bi isim koy.

gunun birinde "osmanli haremi" diye oyun cikartirlarsa, o zaman koyarsiniz isimleri "karamurat" "delidumrul" "badtalgazi" "tarkan & kurt" falan diye.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Adam çok masum bi soru sormuş millet nası saydırmış, keyif onun keyfi istediği nicki koyar, istediği oyunuda oynar eğer nickinde bi sorun varsa gm var deiştirir.Bukadar ezme niye anlamadım ego tatmin flnmı?[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

bi tartışma konusu açmış bizde tartışıyoruz, kimseye zorla char açtırttığımız falan yok, tartışmak için açılmadıysa zaten wow forumları da var veya ticket iede halledebilir, demkki tartışıcaz dimi?
eet her sabah kalkıp günlük ego tatminimi yapıp sonra güne başlıyorumi olmassa olmaz valla[signature][hline]Boo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 14 Temmuz 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 14 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
frp'yle falan hic ilgim yok, 2 kitap okuyan kendisini DM saniyor demissin, guldum.

yillardir online oyun oynuyormussun, hala olayin ozunu kavrayamamissin, PVP serveri da olsa RP serveri da olsa oynadigin karakteri bir nebze olsa canlandirmakdir bu oyuna tad veren.

deli gibi RP yapin demiyorum tabii ki PVP serverinda, mesela bir orc char aciyorsan git google'a "orc name gererator" diye arat, bul bi isim koy.

gunun birinde "osmanli haremi" diye oyun cikartirlarsa, o zaman koyarsiniz isimleri "karamurat" "delidumrul" "badtalgazi" "tarkan & kurt" falan diye.

fazla gulmeden bir tane Human Warrior icin isim onersene bana.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bana komiksin vs demishsin , RP denilen sey karakteri canlandirmaktir. Tanimlar hakkinda biraz birseyler ogren sonra yorum yap. Illa canlandirmali karatker hedesi oynaycaksan seni dedigim gibi daha once RP serverina alayim. PVP serveri burasi bu oyunu oynayan 1m den fazla insan var kimseye sen kendi dilinde isim koyammassin kardeshim yada karakter canlandiricaksin diyemessin. Adamlar bir oyun yapmishlar para kazanmak icin, sen para oduyorsun zevk almak icin. Adamlar parasini kazandigi ve sende zevk aldigin surece problem yok.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

oaly zevktir abicim.Sağlam nick koyuyonda noluyo?
Hem bu oyun karizma felan oynu degil grafiklere bakarasanız bu oyunun gulme eglenme daşak oynu oldugunu anlarsınız.Misal gnomelar yarabbim onları gebertmek ne zevklı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...