toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Evet bu biletler satışa çıktı mı arkadaşlar biletix'de bu seçeneği göremiyorum da. Lütfen tükendi demeyin bana. Alan var mı içinizde?[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 daha çıkmadı[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ne zaman çıkacak peki? Bileniniz varsa rica edicem.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 açılan topiclerin haddi hesabı yok, keşke biraz araştırsaydın diyorum öte yandan biletler coktan cıktı piyasaya, ben yaklaşık 3 hafta önce aldım kamp + kombine biletimi ön satıştan şu anda 3-4 eylüle kadar normal satışlar var 80 Ytl den 3-4 eylülde de 95 Ytl olacak kamp + kombineler Link[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 davetiyem var 2 kişilik ohh be :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet www.biletix.com ben de kendi biletimi aldım, üstüne arkadaş için de 20 milyon indirim çeki kazandım, hadi bakalım...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Öne çıkan mesajlar