Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine mi

black_angel

Öne çıkan mesajlar

yine arkadaşlarımın garezine uğradım...yine satıldım yine suçlandım iftiralar yalanlar arkamdan konuşmalar...bilin bakalım kim yapıyor... kankam ve arkadaşları...:( :'( öyle bir konuşmuşki arkamdan ouf... yok beni birileri s.kmişte bende bunu videoya almışımda yok ben yalan söylüyormuşumda yok ben aptal bi fahişeymişim...

buna herkes inanmış üstelik... kimse suratıma bakmıyor artık kaykay da yapmam tek başıma yapmak zevkli değil....onların hepsi kaykaycı... artık kaykaycılara güvenmiyorum hepsinden kazık yedim.... :( :'( :'( :'( :'( :( :( :([signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

Höh yani... Ne biçim kankadır arkadaştır bunlar beee!!! Hem senin cinsel yaşantından kime ne...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

"yine" kelimesi çok düşündürücü, bi yerlerde yanlış insanlara "yine" güvenmişsin, bu belçikada geçen olaylar mıydı bu arada unuttum..ayrıca ben ömrümde böyle post görmedim. hem de bir bayan. öeh.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

oha oldum. Adi adamlar. yaşları kaç bunları yapanların. baktın sürekli hakaret ediyorlar ailene söyle onlar gerekeni yapar.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

Bence arkadaşlarının yaptığı yorumları, sarf ettiği sözleri ve seni ne yerine koyduklarını bu kadar açık bir şekilde ortaya koyma. Burada da sana iğrenerek bakanlar çıkabilir(sadece ters tepki almaman için uyarıyorum).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

geç aynanın karşına ve kendine kız böyle aptal arkadaşlarla nasıl tanıştım diye. yeni bi düzen kur bırak kaykayı maykayı. ve en başta sen bir bayansın böyle saçma topiclerde açma lütfen. nese zararın neresindendönersen kardır. geçmiş olsun.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

bencede birak hepsini yeni arkadasliklar kur... Bana diceksin yeni arkadas bulmak kolyami :) ama ben her sene tasindigim için hep yeni arkadas bulurdum... Kötü arkadas olcagina hiç olmasin daha iyi bence...[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 11 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
böyle saçma topiclerde açma lütfen.

burası kişisel bölüm değil mi? yazmak hakkım buna çok üzüldüm oyüzden paylaşmakk istedim... bunun neresi saçma...?? aylardır o insanlarla geziniyorum ben...[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

eh böle konuşanlara ben olsam 2 şey yaparım
1-hiç konuşmam ki önceden bi olaylar olmuştu bende hatırladım orda da sanırım konuşmam die düşünmüştüm ya bunu yaparsın
2-gidip tek tek ağızlarına sıçarsın konuşarak ve sonra küsersin

bonustan 3-kara kıyafetler giyip maske takıp tek tek avlarsın.. (:P)[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

lauracım.. canım ciğerim..
daha önceki topiğinde de dediğim gibi, böyle arkadaşların canı cehenneme.. önceden belliydi böyle yapacakları.. DA şimdi kim böyle bir dedikodu atmış olabilir ortaya? Kimseye bu dedikoduya benzer bir olaydan bahsettin mi? Bir düşün bakalım nasıl yayılmış olabilir. Bi o, bi de o arkadaşlarını sittir et. Ciddiyim hatta bi getir dövelim hepsini...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

e yuh...
oha
cü$ falan...

kesin kiskandiklarindan yapiyolardir böyle.
art niyetli insanlar...
kay kay yapan bi tek onlar yoktur heralde.
Baska ortamlara girmeye calis...
Arkadaslarinin o laflarindan sonra , ben olsam bi daha yüzlerine bakmazdim...[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Sosyal ağlarda paylaş

black angel sana üzüldüm. sen bir bayansın böyle topic açma diyenlerede koptum. Erkek olsam beni şeyedip vidyoya koydular diyolar desemde bir fark yok bence.

Black Angel bırak o arkadaşları. Yurtdışında mısın? Yeni arkadaşlar bul, hatta yakınsa evleriniz oradan taşınmaya çalış başka bir yere. Uzak dur öylelerinden.[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

yokmu peder beyin bi silahi bizim evde 4 tane tüfek var avcıyız nihayetinde ben kız olsam biri bana bunları dese 2 haraket yaparım 1-7+1 baretta yı alıp 54 gr magnum winchester fişeklerle katliam 2-durupda bura türkiye böle çoçukları okulda yetiştiyorlar deyip ağlamak.. Tv programlarında öğreniyor millet böle şeyleri bi gülben ergenin vidiosu çıkıo sanki deprem oldu her haberde gösterio eh milletimiz gençleride bu cümleleri kuruyor şu cümle savaşda bile kurulmaz ne demek vidyolarını çekmişin vs. [bende 1. haraketi tvlerden öğrendim :D ][signature][hline]Rejim yapan aç pati...

[Bu mesaj kenzap tarafından 11 Temmuz 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben avımı sözlerle avlarım ya rezil ederim yada özür dilemek zorunda kalır... *mutluluk fışkırtmaya devam eder*

her şey sözlerle çözülebilir...

asla aptallarla tartışma önce seni kendi seviyelerine düşürürler sonrada tecrübeleriyle yenerler

bu sözü nerden duydum hatırlamıyorum ama tam bıu duruma hitaben oldu..:D[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

ya black :) kızımsın benim yaaa aferim sana!!

yanlız bişe var.. şimdi acayip merak ediyorum adamı nasıl rezil ettiğini :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...