Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi hikaye

Grizzly

Öne çıkan mesajlar

kusura bakma ama senin salaklığın. çok duydum bu hikayeleri ben kzı için herşeyi yaptım ama o bana yüz vermedi. şimdi az da olsa canı yansın elime fırsat geçse intikam alayım yada yadayada 4 hafta birşey yemedinde kıza süper doğumgünü hediyes,i aldında nooldu karşılığını bekliyor gibi geldin bana. saçma sapan davranışlara aşk deme git bir psikolaa görün en güzeli bu senin için[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

nesi ağır ki...Arkadaş kalalım kısaca senden hoşlanmıorum sevgilim olmanı istemiorum şuanki gibi kalaım bu durumu unutalım demek :) Bi de seni kardeşim olarak görüyorum lafı vardır ki onu sormayın... =))[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 29 Haziran 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
nesi ağır ki...Arkadaş kalalım kısaca senden hoşlanmıorum sevgilim olmanı istemiorum şuanki gibi kalaım bu durumu unutalım demek :) Bi de seni kardeşim olarak görüyorum lafı vardır ki onu sormayın... =))
ya hayır de olmaz de.ne karıstırıosun arkadaslıgı. bakalım o adam o saatten sonra seninle arkadas kalmak istio mu..ee bırak de o ne istiosa ole yapsın.aaa kızdım bak yine[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

yad aşöyle mesela;
Ya seni sevmiorum sevgilim olarak görmüorum ama yinede muhabbetin hoş aradsa sırada yanımda ol,hem çevremde birinni bana aşık olması manyka ego tatmini arkadaş olalım egom artsın olarak olur :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

oha ya aynı türk filmi gibi :D

fakir ama gururlu genç ile zengin şıllık kız arasındaki aşk. Direkt bir kadir inanır filmi. Yıllar sonra o fakir ama gururlu genç zengin olup kötü yola düşmüş ve alkolik olmuş kadını bu hayattan kurtarır birlikte mesud olurlar...

işin aslı şu kızlara paltonik triplerine girip, konuşamayıp sonra da kanka ayağına yatma olayı günümüz gençliğinin büyük sorunudur. (öeeh cümleye bak :-P )

böle durumlar için çok sevdiğim iki söz vardır
"kanka ayağı g... ayağı" ve "seversen s...sin, s...sen sevilirsin"

2. si çok hardcore kaçıyor ama direkt kelime anlamını düşünmeyin. 1. si ise kesinlikle uyulması gereken bir söz. Erkek adam hoşlandığı kızla kanka olmaz. Olursa sonunda g.. olur kalır.

Anlamadığım bir nokta var kıza açılmak için 1.5 sene niye bekledin? Armut mu bu olgunlaşmasını mı bekliyordun? Şahsen benzer vir durum yaşamıştım ama kanka değildim, ve 1.5 yıl da beklemedim 1 ay içidne söledim tabiki sonuç olumsuzdu fix hayır olan "arkadaş kalalım"

yukarda bahsettiğim söz ile ilgili bir şey daha anlatayım. Kızlara ilgi gösterin ama abartmayın. yoksa çok rahat tempravari bir havaya bürünebiliyorlar. Sonra al başına belayı.

Son diyeceğim söz şudur ki takma kafana kız dediğin nedir ki kemiksiz 30 kilo :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş..walla okudum hepsinide de.. çok acı çekmişin ya Allah yardımcın olsun..Allah düşmanıma vermesin..
unutursun inşallah..daha iyilerine layıksın..bide bi tavsiyem olcak hiç bi zaman maddi açıdan yaklaşma böle şeylere o zaman yıkılırsın[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xueshen, 29 Haziran 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
kusura bakma ama senin salaklığın. çok duydum bu hikayeleri ben kzı için herşeyi yaptım ama o bana yüz vermedi. şimdi az da olsa canı yansın elime fırsat geçse intikam alayım yada yadayada 4 hafta birşey yemedinde kıza süper doğumgünü hediyes,i aldında nooldu karşılığını bekliyor gibi geldin bana. saçma sapan davranışlara aşk deme git bir psikolaa görün en güzeli bu senin için

karşılık bilmeiorumda 1.5 sene bekleyip göt olmak kötü. Psikolog olayı abartmışssın ya? sen istemesmiydin biras kötülük?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 29 Haziran 2005 02:08 tarihinde demiş ki:
oha ya aynı türk filmi gibi :D

böle durumlar için çok sevdiğim iki söz vardır
"kanka ayağı g... ayağı" ve "seversen s...sin, s...sen sevilirsin"

Anlamadığım bir nokta var kıza açılmak için 1.5 sene niye bekledin? Armut mu bu olgunlaşmasını mı bekliyordun? Şahsen benzer vir durum yaşamıştım ama kanka değildim, ve 1.5 yıl da beklemedim 1 ay içidne söledim tabiki sonuç olumsuzdu fix hayır olan "arkadaş kalalım"

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
yazık olmuş kzlara guvenilmemesini ben de acı deneyimlerle oğrendim...

(bu mesaj hiç kız arkadaşı olmaya ni biri tarafından yazılmıştır, bu kritere gore yorumlanması tavsiye edilir...)[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bıravo baba. keşke bende hiç bulaşmasadımdı diyom ama ne bilim zamanında 2-3 kız glip teklif edince biraaz kendime güvenin geldidi.

Bizim bi arkadaş war senin gibi gerçi o kızlarla konuşamaz bile.
o da hep : Ben vatikana papa olmaya gitcem der.
ne alakaysa birden aklıma gedi[signature][hline]
bi gidin ya...
birakin olymposumuzu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...