Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi hikaye

Grizzly

Öne çıkan mesajlar

said:
CRAZY_SUHEYL, 28 Haziran 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
BU GAMZEYLE BENIMDE DÜZEYLİ BİR İLİŞKİM OLMUŞTU.

Hepsi şükrü özentisi bunların, ama şükrü kaliteliydi, yorumları okunmaya değerdi, eğlenceliydi.. Bunlarsa özentilikten başka birşey değil.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

doru 80 milyon :P

Ya haklısınız bunu zaten hep biliyordum hakkım yok ona kimseyle çıkamassın diye. Ayrıca oda çok ümit wermiştir.
ayrıca ben 1.5 sene cevremden korktuğum için söyleyemedim.
gelip biri bi dicek olm sen moronsun ... ÖLÜÜMMMM!!!
dedim gibi çok ümit werdi yada öyle davranışlar yaptıki ben ümitlendim.[signature][hline]Aşk N'eyledi?
Sosyal ağlarda paylaş

geçen nizim eve gedi yds sonuçlanı öğrenmeye. ne ing ne almanca oluyo. rezalet sonuçlar. zırladı durdu. evine gene ben götürdüm ARKADAŞI olarak uhauhauhauahuahuah

ama ne dedi: ya serhat benim yüzümden hayatın alt üst oluyo
ailenle yemek yicvektin falan... ben senin yerinde olsam suratıma bakmazdım... senin üzüntülerinde benim yüzümden hep[signature][hline]Aşk N'eyledi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi züklememek zor olucak benim yapıma aykırı ama yapıcaz. Bunca zaman kedimden çok başkaları için yaşadım. ama yapıcam abi kafam bozuldumu neleri yaptığımı herkes bilir.

Yaptıklarım yapacaklarımın garantisidir!
Zor, hemen yapılır; imkansız, zaman alır

ÖLÜÜÜMMMMMMMM!!!![signature][hline]Aşk N'eyledi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Grzly, 28 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
3.ŞOK: . gamze : YA SERHAT SEN ÇOK HIZLI YAZIYOSUN BEN YETİŞTİREMİORUM YARIM SAAT GEÇİO. BEN SÖLESEM SEN YAZSSANA!!!!! Allamm gamze söylüyor ben çıktıgı oğlana yazıyorum.ÖLLLÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!

kafaya su damaltmak yada tırnakları kerpetenle sökmek daha insaflı bir işkence bune ya hehehe[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grzly, 28 Haziran 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
geçen nizim eve gedi yds sonuçlanı öğrenmeye. ne ing ne almanca oluyo. rezalet sonuçlar. zırladı durdu. evine gene ben götürdüm ARKADAŞI olarak uhauhauhauahuahuah

ama ne dedi: ya serhat benim yüzümden hayatın alt üst oluyo
ailenle yemek yicvektin falan... ben senin yerinde olsam suratıma bakmazdım... senin üzüntülerinde benim yüzümden hep

bu kız verir bak sana söyliyim.. normal akıllı bi kız böyle durumda uzak durur.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 28 Haziran 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
said:
Grzly, 28 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
3.ŞOK: . gamze : YA SERHAT SEN ÇOK HIZLI YAZIYOSUN BEN YETİŞTİREMİORUM YARIM SAAT GEÇİO. BEN SÖLESEM SEN YAZSSANA!!!!! Allamm gamze söylüyor ben çıktıgı oğlana yazıyorum.ÖLLLÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!

kafaya su damaltmak yada tırnakları kerpetenle sökmek daha insaflı bir işkence bune ya hehehe

Süpersiniz ya daha ne diyem abi işte bu ya. dimi ya bence kezzap atalım :P Kafasını kazıyalım ceylan derisiyle kaplıyalım saçları uzasın dışarı çıkamadık ça beyninin içine girsin beyni saç dolup çığlığı basa basa ölsün :D dediklerim tamamen dalga amaçlıydı ama yine de acı çekmesini az da olsa isterdim. Çünkji ben çok çektim hem fiziksel hem pskikolojik[signature][hline]Aşk N'eyledi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...