Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: CRAZY_SUHEYL, 28 Haziran 2005 19:57 tarihinde demiş ki: BU GAMZEYLE BENIMDE DÜZEYLİ BİR İLİŞKİM OLMUŞTU. Hepsi şükrü özentisi bunların, ama şükrü kaliteliydi, yorumları okunmaya değerdi, eğlenceliydi.. Bunlarsa özentilikten başka birşey değil.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ah Şükrü ah.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 doru 80 milyon :P Ya haklısınız bunu zaten hep biliyordum hakkım yok ona kimseyle çıkamassın diye. Ayrıca oda çok ümit wermiştir. ayrıca ben 1.5 sene cevremden korktuğum için söyleyemedim. gelip biri bi dicek olm sen moronsun ... ÖLÜÜMMMM!!! dedim gibi çok ümit werdi yada öyle davranışlar yaptıki ben ümitlendim.[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Valla ben de kızda bi suç göremedim. Sen hep arkadaş gibi davranırsan, kız da arkadaş gibi görür seni. Elinle kızı evlendirip, nikah masası şarkısını söleyiverseymişin tam olurmuş. Neyse boşver sen, takıntı olmuş bu sana.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Vallaha grzly çok üzüldüm senin adına.Anlayabiliyorum çektiklerini zamanında bende aynı şeyi yaşamıştım :( ama unutuluyo be kardeş çok acı versede zamanla unutucaksın inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Olmazmı be takıntı olmıcakta nolcakkkk!!!! GEL GÖR BENİ BENİİİ AŞK NEYLEDİİİİİİ!!!!! tam tasavvuf adamı oldum :P[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 saolasın kardeş!! siz böle yazdıkça neşem yerine gelio[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hakkaten kızda ne suç var be güzelim? Baştan hoşlanmamış senden.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Chiptech, 28 Haziran 2005 19:42 tarihinde demiş ki: abi valla alınma ama daha ilk baştan garip geldi bana. gerçekten sevsen sarılıp kaburgalarını kırmak istemezsin yani.. AYI SEVERKEN YAVRUSUNU ÖLDÜRÜRMÜŞ MİSALİ :D[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Aslında birden ilgiyi çekersen belki o senle ilgilenmeye başlayabilir, kaçan kovalanır hesaaabı.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Oğlum ne taktiği bu saatten sonra. O kızdan hayır gelmez. Ayrıca sevgilisi olan birine senin asılman ne kadar doğru o da düşünülür.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Öle yapcaz zati arkadaşlarla anlaştık zuzhuzhuz ama intikam buba intikammm!!! büyük konuşmıyım ama kıvrandırmak istiyom. biras vicdan azabı, pişmanlık yane.[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yok abi kız en son 1 ay önce ayrıldı.[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aslında kızın sevgilisi varsa, memnunsa hayatından taktikler bi işe yaramaz tabi.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hee tamam o zmn işte, sallamıyor gibi yapacaksın.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 geçen nizim eve gedi yds sonuçlanı öğrenmeye. ne ing ne almanca oluyo. rezalet sonuçlar. zırladı durdu. evine gene ben götürdüm ARKADAŞI olarak uhauhauhauahuahuah ama ne dedi: ya serhat benim yüzümden hayatın alt üst oluyo ailenle yemek yicvektin falan... ben senin yerinde olsam suratıma bakmazdım... senin üzüntülerinde benim yüzümden hep[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi züklememek zor olucak benim yapıma aykırı ama yapıcaz. Bunca zaman kedimden çok başkaları için yaşadım. ama yapıcam abi kafam bozuldumu neleri yaptığımı herkes bilir. Yaptıklarım yapacaklarımın garantisidir! Zor, hemen yapılır; imkansız, zaman alır ÖLÜÜÜMMMMMMMM!!!![signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: BonePART, 28 Haziran 2005 20:42 tarihinde demiş ki: ya benimsin ya torpagın Bu lafı demişken. Kalbinde bana yer yoksa güzelim, farketmez ben ayakta da giderim.. de deseydin. Tamamlardın kendini.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sende öyle anlarda noktalayacaksın durumu işte oho super fırsatı kacırmısın evıne bıle gelmıs[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Grzly, 28 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki: 3.ŞOK: . gamze : YA SERHAT SEN ÇOK HIZLI YAZIYOSUN BEN YETİŞTİREMİORUM YARIM SAAT GEÇİO. BEN SÖLESEM SEN YAZSSANA!!!!! Allamm gamze söylüyor ben çıktıgı oğlana yazıyorum.ÖLLLÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMMMMMMM!!!! kafaya su damaltmak yada tırnakları kerpetenle sökmek daha insaflı bir işkence bune ya hehehe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Grzly, 28 Haziran 2005 20:45 tarihinde demiş ki: geçen nizim eve gedi yds sonuçlanı öğrenmeye. ne ing ne almanca oluyo. rezalet sonuçlar. zırladı durdu. evine gene ben götürdüm ARKADAŞI olarak uhauhauhauahuahuah ama ne dedi: ya serhat benim yüzümden hayatın alt üst oluyo ailenle yemek yicvektin falan... ben senin yerinde olsam suratıma bakmazdım... senin üzüntülerinde benim yüzümden hep bu kız verir bak sana söyliyim.. normal akıllı bi kız böyle durumda uzak durur.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: DynamicK, 28 Haziran 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: Grzly, 28 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki: 3.ŞOK: . gamze : YA SERHAT SEN ÇOK HIZLI YAZIYOSUN BEN YETİŞTİREMİORUM YARIM SAAT GEÇİO. BEN SÖLESEM SEN YAZSSANA!!!!! Allamm gamze söylüyor ben çıktıgı oğlana yazıyorum.ÖLLLÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMMMMMMM!!!! kafaya su damaltmak yada tırnakları kerpetenle sökmek daha insaflı bir işkence bune ya hehehe Süpersiniz ya daha ne diyem abi işte bu ya. dimi ya bence kezzap atalım :P Kafasını kazıyalım ceylan derisiyle kaplıyalım saçları uzasın dışarı çıkamadık ça beyninin içine girsin beyni saç dolup çığlığı basa basa ölsün :D dediklerim tamamen dalga amaçlıydı ama yine de acı çekmesini az da olsa isterdim. Çünkji ben çok çektim hem fiziksel hem pskikolojik[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi basligi gordugumde hemen sorasım geldi soruyorum: neden bi diyoruzda ik demiyoruz? he hade bakalım:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yerli Forrest Gump !! ciddiyim yürü kızın saçından tut kaldır dağa... destekliyorum[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 höh naaptınız yaa...Oldu olcak ÖLÜÜÜÜM diip duruonuz öldürün kızı atın denize :p İki kişiyle çıktı diye neler planlıonuz.Salla gitsin ya ne bu kdr kin nefret?[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar