Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da Solaryum...

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

Tatile çıkmadan önce birkaç seans gitmek istiyorum(1.5 haftam kaldı kaç kere ne kadar sıklıkla gitmeliyim). Daha önceden solaryum tecrübem yok. Verebileceğiniz her türlü öneriye açığım...

Selami Çeşme'de kalıyorum. Gidebileceğim yakın biryer varsa bildiğiniz, paylaşırsanız sevinirim...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yer biliyordum ama kaliteli, etilerde sanırım.

ps: tatile hazır gidiyorsun neden solaryum ihtiyacı duyuyorsunki ? nasıl olsa güneşin altındada bronzlaşıcaksın, parana yazık =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Romanya'ya gidicem ve orada pek güneşlenme fırsatım olmayabilir. Ayrıca solaryumda bronzlaşıp da gitmenin deri soyulmasını geciktirdiğini duydum(gerçekliği tartışılır, o ayrı). Deri değiştirerek tatil geçirmek istemiyorum...

Fiyat konusunda da bilginiz varsa iletin lütfen...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Feciden kastın cilt kanseri olma riskiyse biliyorum. Başka birşey varsa paylaş bizimle...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

hepiniz 40 yaşınızda kanser olacaksınız bende g....umle gulecem size... git paşa paşa kumsalına uzan, veya voleybol oynarke yüzerken yansın... neden 20 yıl sonra kanser olmak için öküz gibi para verirsiniz anlamam[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

cilt kanseri değilde başka cilt hastalıkları yapıyo falan diye duydum ama bilemiyorum içeriğini tam bi araştır derim.Kalitesiz bir yere gidersen başına iş açmış olma[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 13 Temmuz 2005 10:35 tarihinde demiş ki:
hepiniz 40 yaşınızda kanser olacaksınız bende g....umle gulecem size... git paşa paşa kumsalına uzan, veya voleybol oynarke yüzerken yansın... neden 20 yıl sonra kanser olmak için öküz gibi para verirsiniz anlamam

e kusura bakma ama zorla bu tepkiyi verdiriyorsun... dikkat ette o güldügün tarafindan kansere yakalanma o zaman[signature][hline]caddepiyasa.com
Sosyal ağlarda paylaş

bizim sınıfta bir eleman girmeye başlamıştı, sonradan olayın suyunu çıkardı, afro bir 50 cent'e dönüştü.
adam ciddi ciddi zenci oldu. herhangi bir zararı olmadı ama zarar olarak alır mısınız bilmem, tüm sınıf totosuyla güldü adama:) komik olmuştu zira.
bağdat caddesi üzerinden çiftehavuzlara doğru olması lazım birkaç tane, solaryum olarından hiç anlamayan biri olarak tek edebileceğim yardım budur:)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
10 Temmuzda!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 13 Temmuz 2005 10:35 tarihinde demiş ki:
hepiniz 40 yaşınızda kanser olacaksınız bende g....umle gulecem size... git paşa paşa kumsalına uzan, veya voleybol oynarke yüzerken yansın... neden 20 yıl sonra kanser olmak için öküz gibi para verirsiniz anlamam

Sana mesaj atma adabını öğretemem buradan. Bazı şeyler vardır aileden gelir, ama sen pek nasibini alamamışsın bu tür şeylerden...

Polemik yaratacak, insanları tahrik edecek mesajları bilerekmi atıyorsunuz anlayamıyorum ki...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

nişantaşında madonun hemen karşısında, o dönemeçte solarlı molarlı ismi olan bi mekan var, 15dk falan kalıyosun diye biliyorum.

yanından geçmem ama bi hatunda muhabbeti dönmüştü ordan biliyorum, gitmedim yoksa :P[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...