Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tatile çıkmadan önce birkaç seans gitmek istiyorum(1.5 haftam kaldı kaç kere ne kadar sıklıkla gitmeliyim). Daha önceden solaryum tecrübem yok. Verebileceğiniz her türlü öneriye açığım... Selami Çeşme'de kalıyorum. Gidebileceğim yakın biryer varsa bildiğiniz, paylaşırsanız sevinirim...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bir yer biliyordum ama kaliteli, etilerde sanırım. ps: tatile hazır gidiyorsun neden solaryum ihtiyacı duyuyorsunki ? nasıl olsa güneşin altındada bronzlaşıcaksın, parana yazık =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 o parayı bana ver gel antalyada bizim balkona çık solaryumun kralını yapmış olursun yarı fiyatıda olur pahalı gelirse :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Romanya'ya gidicem ve orada pek güneşlenme fırsatım olmayabilir. Ayrıca solaryumda bronzlaşıp da gitmenin deri soyulmasını geciktirdiğini duydum(gerçekliği tartışılır, o ayrı). Deri değiştirerek tatil geçirmek istemiyorum... Fiyat konusunda da bilginiz varsa iletin lütfen...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 10 dakkası 15milyon lüks yerlerde kozyataginda suncity mi ne vardi selamicesmede yada saskinbakkal uzerinde kaliteli solaryum salonlari olmali arastir bence bi tur atip[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ha toplam 100 dakikaya yakın surede bronzlasirsin cok beyazsan[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tek seferde kaç dakika kalmalıyım? Bir de ne kadar sıklıkla girmeliyim?[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 2 günde bir, ipin ucunu kacirirsan bosa gider paralar ilk 3 seans 10 dakika 4,5,6 seans 15 dakika 7,8 20 dakika yeterli bembeyaz ten icin dedigim gibi 2 günde bir son 20 dakikalar 3 günde bir[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Çok teşekkürler Taka...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 rica ederim zaten gittigin zaman ordaki gorevliler sana yardimci olacaktir zaman - seans konusunda[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dikkat et yalnız feci sonuçlar doğabilir.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Feciden kastın cilt kanseri olma riskiyse biliyorum. Başka birşey varsa paylaş bizimle...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 benim dedigim periyodlarin disina cikip abartirsan kipkirmizi olup ciddi kasinti problemleri yasayabilirsin ki intihara kadar surukler kimini bu tip kasintilar igrencdir 2 gun durmadan gordugun herseye surtunmeye baslarsın[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 benim arkadaşımda olmuşta o dediğinden taka her tarafı kızardı pişmiş kelle gibi oldu sonra bi daha töbe etti girmem diye.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gecmis olsun ona igrenc bi duygudur[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hepiniz 40 yaşınızda kanser olacaksınız bende g....umle gulecem size... git paşa paşa kumsalına uzan, veya voleybol oynarke yüzerken yansın... neden 20 yıl sonra kanser olmak için öküz gibi para verirsiniz anlamam[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 cilt kanseri değilde başka cilt hastalıkları yapıyo falan diye duydum ama bilemiyorum içeriğini tam bi araştır derim.Kalitesiz bir yere gidersen başına iş açmış olma[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Eskidendi o dediğin artık ozon inceldiği için güneşlenmek de gayet başarılı şekilde kanser yapıyor adamı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 10:35 tarihinde demiş ki: hepiniz 40 yaşınızda kanser olacaksınız bende g....umle gulecem size... git paşa paşa kumsalına uzan, veya voleybol oynarke yüzerken yansın... neden 20 yıl sonra kanser olmak için öküz gibi para verirsiniz anlamam e kusura bakma ama zorla bu tepkiyi verdiriyorsun... dikkat ette o güldügün tarafindan kansere yakalanma o zaman[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bizim sınıfta bir eleman girmeye başlamıştı, sonradan olayın suyunu çıkardı, afro bir 50 cent'e dönüştü. adam ciddi ciddi zenci oldu. herhangi bir zararı olmadı ama zarar olarak alır mısınız bilmem, tüm sınıf totosuyla güldü adama:) komik olmuştu zira. bağdat caddesi üzerinden çiftehavuzlara doğru olması lazım birkaç tane, solaryum olarından hiç anlamayan biri olarak tek edebileceğim yardım budur:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genç fedonlar derneği.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 10:35 tarihinde demiş ki: hepiniz 40 yaşınızda kanser olacaksınız bende g....umle gulecem size... git paşa paşa kumsalına uzan, veya voleybol oynarke yüzerken yansın... neden 20 yıl sonra kanser olmak için öküz gibi para verirsiniz anlamam Sana mesaj atma adabını öğretemem buradan. Bazı şeyler vardır aileden gelir, ama sen pek nasibini alamamışsın bu tür şeylerden... Polemik yaratacak, insanları tahrik edecek mesajları bilerekmi atıyorsunuz anlayamıyorum ki...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nişantaşında madonun hemen karşısında, o dönemeçte solarlı molarlı ismi olan bi mekan var, 15dk falan kalıyosun diye biliyorum. yanından geçmem ama bi hatunda muhabbeti dönmüştü ordan biliyorum, gitmedim yoksa :P[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 solarium, güneş yanığı ve bronzlaştırıcı krem arasından en sağlıklısı kremmiş. krem kullan bence illa kararcaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 caddedeki solaryuma git[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar