KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 İnat eeti o boşver yapsın..[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Kholdar Human Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kahvaltı edeyim ben o zaman. gözümdeki çapağı silmeden oturmuştum başına yataktan fırlayarak ama apıştım kaldım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hala Can't connect to server =([signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 WOW-EU sayfası Online!!! geliyo patch geliyo :))[signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!! FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: obaaa, 13 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki: WOW-EU sayfası Online!!! geliyo patch geliyo :)) yok yaa slow gelsin adamlar hala 11CET biticek yazmışlar BİRAYN bu akşamı bulur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 istemiyorum ben patch o.O[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Saeros, 13 Temmuz 2005 13:42 tarihinde demiş ki: kahvaltı edeyim ben o zaman. gözümdeki çapağı silmeden oturmuştum başına yataktan fırlayarak ama apıştım kaldım. lazım tabi, sonra bi daha kalkılmıyo başından hehe[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ulan bende saat 7 de yatıp 1.30 da kalktım heyecanla ne etcez şimdi geri yatağa o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: wildpervert, 13 Temmuz 2005 13:44 tarihinde demiş ki: said: Saeros, 13 Temmuz 2005 13:42 tarihinde demiş ki: kahvaltı edeyim ben o zaman. gözümdeki çapağı silmeden oturmuştum başına yataktan fırlayarak ama apıştım kaldım. lazım tabi, sonra bi daha kalkılmıyo başından hehe abi harbiden ben dükkanda oynuyorum bu oyunu tam combattayım müşteri giriyor içeri kalkamıyorum falan safasdf yok oluyorum bi anda yemek falan yemeği unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bende sürekli annemle kavga ediyom, +hadi yemeğe -ya tamam yerim ben +hadi bekliyoz -beklemeyin tamam +biz yatıyoz -tamam yerim ben +günaydın -TAMAM YİCEM, ha pardon günaydın :P[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 babam antalya'ya gitti ben bugün. uyku yok bu gece :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evt kötü yapıo adamı wow bi ara baydım ben lvl 40 da 2 gün oynamicam ya yeter felan dedim 3 saat felan uzak kalabildim :D[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Kholdar Human Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: wildpervert, 13 Temmuz 2005 13:49 tarihinde demiş ki: bende sürekli annemle kavga ediyom, +hadi yemeğe -ya tamam yerim ben +hadi bekliyoz -beklemeyin tamam +biz yatıyoz -tamam yerim ben +günaydın -TAMAM YİCEM, ha pardon günaydın :P bu dialoglar bana hiç yabancı gelmio yaa hehe bi zamanlar ders çalış vardı sonra yemek ye sonra müşteriye bak oldu asddhadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bende hala %0.0 hmmmm blizze kaf....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya bende istiom o human ellf felan ikonları war onnardan istiyım bende[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Kholdar Human Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 forum.paticik.com/unvan.php[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet yav o ikonlar nerden seçiliyo beyler?[signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!! FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yaa bu blizard in yaptigi iş mi simdii kos koca markanin haline bakk hiç yakişmadi bence.....[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nasıl TAUREN olmazzzz... nasıllll... :([signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!! FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 heyyy bıyıklı piisınt oldum :)[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Kholdar Human Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chag Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-general-en&T=388712&P=1 auha (Shag=Shippy) , (Cealis=diğer patiler) ya bu blizzard a hayranım dil din ırk ayrımı yapmadan herkesi aynı strese sokuyo işte adalet işte balance mhuahua[signature][hline]A fine day to exit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hala olmuyor yeter ya!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 wc de tauren yoktu çünkü :P[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 buarada, sayfalarıda pert beyler, girdi diye sevindik ama sadece linkler falan görünüyo bomboş şuan sayfa..[signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!! FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Taurenin kafası sığmaz o resme.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar