Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Limp Bizkit & Wes B.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar limp bizkitin yeni albumu cou metalciye tas cikaracak derecede guzell vede isin bomsasi Wes B. geri dndu ve bu albuumde calio www.limpbizkit.com

Not: Limp bizkit dinlemeyi 3 sene önce birakmistim bu album bi harika !!!![signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!
Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Mesaj tarihi:
Mayhem tercihim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 12 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
wes b limpbizkitte harcanıo

güzel arkadaslarm once bi albumu dinleyin ole yorm yapin cok farkli limp bizkit adina bakmayin[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!
Mesaj tarihi:
abi yalnış anlama ama mayhem tercihinse limp bizkit başlığında ne işin var ki? biz de girip sevmediğimiz her şeye b.k atalım o zaman ne anlamı var?
chocolate starfish gayet güzel bi albümdü aradaki çalışmaları beğemedim pek merak ediyorum bunu.[signature][hline]the endless river..
Mesaj tarihi:
said:
TheKingOfLoss, 12 Temmuz 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
abi yalnış anlama ama mayhem tercihinse limp bizkit başlığında ne işin var ki? biz de girip sevmediğimiz her şeye b.k atalım o zaman ne anlamı var?
chocolate starfish gayet güzel bi albümdü aradaki çalışmaları beğemedim pek merak ediyorum bunu.

siddetle tavsie ederim bu albümü[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!
Mesaj tarihi:
çok severdim eskiden..fakat wes ayrıldıktan sonra bi albüm çıkardılar..rock ile alakası olmayan bi albüm..gözümden baya düştüler..ve bu işi para için yaptıklarını da açıkladılar..wes buna karşıydı ama

şimdi nolur bilmem..tekrar ısınırmıyım nilmiyorum ama umarım güzel bi albümdür..fred durstun sesini özlemedim desem yalan olur :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
gokayy, 12 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
said:
DoGMeaT, 12 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
wes b limpbizkitte harcanıo

güzel arkadaslarm once bi albumu dinleyin ole yorm yapin cok farkli limp bizkit adina bakmayin

Buna sadece yaptığı iş olarak bakmak saçma isterse yaptığı albüm gerçekten mükemmel olsun Fred Durst gibi bi adamın arkasında çalmak bi insanı(helede bi müzisyeni) yeterince harcar zaten...[signature][hline]This is the life of illusion, it's meaning GROOVE
Mesaj tarihi:
Limb bizkit? Metalciye taş çıkartmak?

Abi ben demin senin Rock'n Coke forumuna da mesaj attım..

Sen büyük bir kavram kargaşası içindesin. Bu kargaşadan acilen kaçarak kurtulmanı diliyorum.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
said:
Einherjer, 12 Temmuz 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Limb bizkit? Metalciye taş çıkartmak?

Abi ben demin senin Rock'n Coke forumuna da mesaj attım..

Sen büyük bir kavram kargaşası içindesin. Bu kargaşadan acilen kaçarak kurtulmanı diliyorum.

canim arkadasm limp bizkit rockla bile alakasi olmayan adamalrdir bi choclat starfish disinda... rap yapiolar ama albumde bile yazio metal die cdroma takinca deskripsininda.. ki adamlar metal yapmish bu albumu deisik bi album olmush dinlemediysen neden bole konusuosn anlamis deilim açikçasi[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!
  • Admin
Mesaj tarihi:
limp bizkit daha cok rap yapıyor evet dogru ama fred durst ün metallica mtv icon da welcome home u söylemesi ve sahne performansını gördükten sonra bende derim ki istediklerinde piyasadaki pek çok metal muzik yapan gruba taş çıkarırlar
özellikle brutal söylerken sesindeki netlik bile yetti adamda süper bir ses var..[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
sitede çaldığı parça direk rage agains the machine taklidi,dierlerini bilemicem ama sitedeki konsept itibariyle ''anti-communism'' propagandası gibi bişeyler sezdim.pek haz edemicem o yüzden.
zaten sevmezdim...babasınıda sevmezdim zaten:-P[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:

bana anti fasizm gibi geldi daa cok kominist bi yaklasim war gibi..

[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!

• Yeni Oluştur...