Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendimi kullanılmış hissediyorum

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

bi arkadaşım var okuldan çok seviyorum ama aşk değil resmen abi-kardeş ilişkisi var aramızda. ben ona kardeş diyorum o bana abi diyo öyle bi ilişki yani

ama kızın sevgilisi beni kıskanıyo (anlamsız bir şekilde) başkasına aşık olduğumu bile bile kız arkadaşından kıskanıyo

neyse konumuz bu değil

bu kızla okul kapandığından beri pek görüşemedik. mesaj falan arada sırada anca. Aradım aç(a)madı konuşamadık, görüşemedik yani bi türlü. o eski havayı yitirdik gibi

ama dün ilk defa (okul kapandığından beri) mesaj attı; "abicik kontürün varsa kontür yollar mısın"

sizce de kullanılıyorum gibi değil mi?[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 06 Temmuz 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Acil işi düşmüş hemen mesaj atmış.
Bu kadar karamsarlığa gerek yok bence.

pollyanacılığada gerek yok uzun süre aramayıp sormadıktan sonra kontor ıstemek nedır alakam yok ama gerektıgınde belkı ısıme yararsın[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 06 Temmuz 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
öyle düşünmeye başlamışsan zaten eski ilişkiniz yoktur aranızda

evet bende ne yazık ki bunu düşünüyorum dünden beri

bu kızı öz kardeşim gibi seviyodum niye böyle oldu ya[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanılmak... Yaptım ordan biliyorum... üzgünüm bazen sadece işiniz düşünce arıcağınız insanlar vardır. Herşey toz pembe değil..[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Sosyal ağlarda paylaş

ben ablam dedigim bazen ablam bazen kardesim olan insanla 4 ay konusmadim sonra bir gun iki uzun mail sonucunda tekrar konusmaya ve kacirdigimiz 4 ayi yakalamaya basladik

kullaniliyor muyum diye dusunup etrafa sormaktansa ben ce direk kendisine neden benle konusmadin turevi bir soru sorabilirsin[signature][hline]Let us march on
To the fields of sacrifice
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz
çok güzel demişin Mave :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

aman ha benim söyLediğim gözükmesin imzanda , feministLer saLdırmasın sonra üzerime :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Yok kardescik yaz yolla bitsin bu mesele...[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 06 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
uzun süre konuş(a)madıktan sonra "abicik" filan...bilmem kötü düşünürüm ben...

bence de...abicik yazana kadar nbr nasılsın yazsaydı..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bilmiyorum yani az cok biliyorum durumunu kimden bahsettiğini ve nasıl bir muhabbetin olduğunu biliyorum az cok... ama bence konus sen bunu yapabilcek birisin ihtimaller ve durum öyle gösterse de yargısız infaz yapma...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Sosyal ağlarda paylaş

ilk bakista , seni kullanmis gibi gelebilir sana dogal olarak..
ama ;
herseye önyargiyla bakip ,tek bi acidan bakilmamali bence bi olaya ...
birisini suclicaksaniz eger , gecerli sebepleriniz olmali elinizde bence.
Yani sirf , gicik oldugun bi olay yüzünden, kesin kullaniyo beni demek yanlis.
mesela ben senin yerinde olsaydim ,buraya topic acana kadar,
kizla yüzyüze konusurdum =)
yalan söyleyemez bence, anlasilir...
telefonu acamadigi zaman ne halde oldugunu biliyomusun mesela... -hayir .
Ama sonucta sana deger vermemis olsaydi , adam yerine koyup msj atmazdi.
O kadar yüzsüz diildir heralde..
kendi kendine sormustur mesaj atarken..
kisacasi hemen yargilama ,emin olmadan..

polyannacilik diil bu ,bu arada
sadece bencil olmamak .=)
[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Sosyal ağlarda paylaş

Komplo teorileri uretmeyi seviyosan o zaman seni kullanıyo, ama arkaplanda ne oldugunu bilmiyosan kullanıyo demen icin bi nedenin yok ortada. Ne is arayıp sormuyosun de konuyu degistir biraz anlarsın zaten niyetini.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...