Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bi arkadaşım var okuldan çok seviyorum ama aşk değil resmen abi-kardeş ilişkisi var aramızda. ben ona kardeş diyorum o bana abi diyo öyle bi ilişki yani ama kızın sevgilisi beni kıskanıyo (anlamsız bir şekilde) başkasına aşık olduğumu bile bile kız arkadaşından kıskanıyo neyse konumuz bu değil bu kızla okul kapandığından beri pek görüşemedik. mesaj falan arada sırada anca. Aradım aç(a)madı konuşamadık, görüşemedik yani bi türlü. o eski havayı yitirdik gibi ama dün ilk defa (okul kapandığından beri) mesaj attı; "abicik kontürün varsa kontür yollar mısın" sizce de kullanılıyorum gibi değil mi?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bariz kullanıyor abi ayağı zaten[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Acil işi düşmüş hemen mesaj atmış. Bu kadar karamsarlığa gerek yok bence.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Werewolf, 06 Temmuz 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Acil işi düşmüş hemen mesaj atmış. Bu kadar karamsarlığa gerek yok bence. pollyanacılığada gerek yok uzun süre aramayıp sormadıktan sonra kontor ıstemek nedır alakam yok ama gerektıgınde belkı ısıme yararsın[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 öyle düşünmeye başlamışsan zaten eski ilişkiniz yoktur aranızda[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 uzun süre konuş(a)madıktan sonra "abicik" filan...bilmem kötü düşünürüm ben...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Lopeth, 06 Temmuz 2005 17:27 tarihinde demiş ki: öyle düşünmeye başlamışsan zaten eski ilişkiniz yoktur aranızda evet bende ne yazık ki bunu düşünüyorum dünden beri bu kızı öz kardeşim gibi seviyodum niye böyle oldu ya[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Kullanılmak... Yaptım ordan biliyorum... üzgünüm bazen sadece işiniz düşünce arıcağınız insanlar vardır. Herşey toz pembe değil..[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 umarım olay bi arkdaşımın dediği gibi mezun olduğum için benimle işinin bitmesi değildir.[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben ablam dedigim bazen ablam bazen kardesim olan insanla 4 ay konusmadim sonra bir gun iki uzun mail sonucunda tekrar konusmaya ve kacirdigimiz 4 ayi yakalamaya basladik kullaniliyor muyum diye dusunup etrafa sormaktansa ben ce direk kendisine neden benle konusmadin turevi bir soru sorabilirsin[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Mave, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz çok güzel demişin Mave :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evt mave izninle imzama koyucam[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aman ha benim söyLediğim gözükmesin imzanda , feministLer saLdırmasın sonra üzerime :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sömürüyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yollamasaydın kntür[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 atma beter olsun,aramıyo sormuyo ondan sonra kntr istemeye yüzü nası oluyo manyak yaww[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kadın milleti , alayı aynı...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yok kardescik yaz yolla bitsin bu mesele...[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: HymnOfSnuk, 06 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: uzun süre konuş(a)madıktan sonra "abicik" filan...bilmem kötü düşünürüm ben... bence de...abicik yazana kadar nbr nasılsın yazsaydı..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Mave, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz cozmussun olayı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya bilmiyorum yani az cok biliyorum durumunu kimden bahsettiğini ve nasıl bir muhabbetin olduğunu biliyorum az cok... ama bence konus sen bunu yapabilcek birisin ihtimaller ve durum öyle gösterse de yargısız infaz yapma...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ilk bakista , seni kullanmis gibi gelebilir sana dogal olarak.. ama ; herseye önyargiyla bakip ,tek bi acidan bakilmamali bence bi olaya ... birisini suclicaksaniz eger , gecerli sebepleriniz olmali elinizde bence. Yani sirf , gicik oldugun bi olay yüzünden, kesin kullaniyo beni demek yanlis. mesela ben senin yerinde olsaydim ,buraya topic acana kadar, kizla yüzyüze konusurdum =) yalan söyleyemez bence, anlasilir... telefonu acamadigi zaman ne halde oldugunu biliyomusun mesela... -hayir . Ama sonucta sana deger vermemis olsaydi , adam yerine koyup msj atmazdi. O kadar yüzsüz diildir heralde.. kendi kendine sormustur mesaj atarken.. kisacasi hemen yargilama ,emin olmadan.. polyannacilik diil bu ,bu arada sadece bencil olmamak .=)[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 " Ama " ya kadar doğru , gerisi yanLış.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Komplo teorileri uretmeyi seviyosan o zaman seni kullanıyo, ama arkaplanda ne oldugunu bilmiyosan kullanıyo demen icin bi nedenin yok ortada. Ne is arayıp sormuyosun de konuyu degistir biraz anlarsın zaten niyetini.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar