OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Evet öglen zor bela ubrs den içeri girip yaptıgımız görev sonucunda aksam toparladıgımız raid le BWL ye girelim dedik keşke demeseymisiz ama iş işten geçti tabi. her zamanki gibi alliance ın giris te kamp kurması ve yaklasık 4 katı fazla nüfusuyla gelen geçeni sag bırakmaması insanı çileden çıkarmaya yetsede 1 saatlik bi ugras sonucu bwl ye girebildik ama ögrendikki hala adamlar kamp kurmaya devam ediyo ve milletin sınır kat sayısını zorluyo. Bunun sonucunda da BWL içersindeki bütün Horde guild leri aynı anda dışarı çıkarak ally kardeşlere!! ufak bi ders verdik. sanırım bununda faydasını gördük daha sonra herkes yoluna giderek instancelara girdi. bu kadar ugras sonucu tekrar girdigimiz BWL de yaklasık 2k ping ve bunun akabinde gelen lag la karşılaşınca herkezin şevki kırılmış bir vaziyette şu sıralarda WG nin yolunu tutmuş bulunuyor. Kısacası bu blizz amca avrupa serverlarını gene üvey evlatlıktan kurtaramadı gibi. milletin US serverlarında güle oynıya kestikleri buglı boss ları görüp yıldırma politikasıda uyguluyo olabilirler açıkçası anlamış diilim :) bunnarda bikaç ss[signature][hline]EU - Burning LegionOmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 güzel ss ler mailin var bu arada posta kutunda ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ayy banada mail gelmişti gittim baktım bi heyecanla fakat hell young druid yazısını görünce yıkıldımmmmmm ! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 İlk screenshot açıklıyor bütün olayı, sanatsal bir eser gibi göründü gözüme, epik falan. Zergling gerçeğini açıkça yansıtıyor. "Gözlerim yaşardı lan!" derlerdi bi zamanlar, ondan oldu bana.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Çile çekmedim, sabah öldük biraz ama akşam biz kampladık o mekanı.. Ama gerçek çile: BU LAG.. bu lag ne amca 3k latency.. Diyorum ve BWL ilk gün yalan oldu kısaca..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Pirvan, 13 Temmuz 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Ama gerçek çile: BU LAG.. bu lag ne amca 3k latency.. Bi kere bile lagisz denemeyemedik boss ları ya US de millet boss kesebildiğine göre Lag olmadığını var sayıyorum Bizde Instant cast spell i 8 sn delay la atıyorsun. Bi ton bug oluyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Neyse, buglar fixlenmeden gecer isalah :) Biz ilk denemeyi yarin yapicaz ya bugün hem MC bug yüzünden restart yediginden hem de Onyxia spawnlandigindan kebap epicleri aldik, yarin yapicaz[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Moblar ney? Dragonkin, humanoid? BRS gibi mi[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bildiğin UBRS Mobları ya Onların amcaları yani :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 girişe baktım bugün biraz xx the untamed diye bi dragon vardı bi kaç orc vardı yalnız frostbolt spamladm 98% e indi o dragon nasıl iştir anlamadım bide 6 kişi %80 de wipe olmuş diye bişeyler dediler sanırım şu untamed denen boss kolay[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ilk boss o bildigim kadariyla cünkü kesildiginin resimleri vardi US de, olmamasi gerektigi kadar kolaymis, daha dogrusu bugli tahminen.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Henüz girmedim ama BRS mode unu başından beri sevmedigim için fazlada über bakmıyorum bu olaya ben. Geçiştirme hareketlerinden biri işte blizzard ın bu.açık sekilde belli yani. Kalelerin taşların arasına dragon,orc sıkıştırarak instancelar yapıyolar bu brs denilen yere.Tier 2 itemlarının ve güzel epiclerin toplanıcagı yerin bu kadar basık ve yalan bi ortam olması beni uyuz etti diyebilirim.Mc deki taktiksel çalışmanın kaçta kaçı olucak bakalım burda. Girelim görelim.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bana gore mc cok daha bayik ... dragonkin zevkli degilde arada orclar varsa guzel =D daha eglenceli kesmesi[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Onu kulenin tepesine nasil sikistirdilar onu anlamiyorum ben eheh : ) Dur bakalim, simdi troll instance i geliyo abik'gubik tarzi bi ismi var : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hmm ben californiadayim baglandigim server EST timezone sanirim yakin olmasada 300 civari pingim ama 100 de olsa 3k da olsa hic bi sekilde lag hissetdigim olmadi guilddekiler raide gitmisdi baya hos gordugum kadariyla kendim gidemedim tabi normal olarak ;p [Bu mesaj Invulon tarafından 14 Temmuz 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Chris_Metcalf, 14 Temmuz 2005 01:08 tarihinde demiş ki: girişe baktım bugün biraz xx the untamed diye bi dragon vardı bi kaç orc vardı yalnız frostbolt spamladm 98% e indi o dragon nasıl iştir anlamadım bide 6 kişi %80 de wipe olmuş diye bişeyler dediler sanırım şu untamed denen boss kolay valla dünkü kargaşadan anlayabildiğim kadarıyla, zaten untamedı öldürmeye değil hayatta tutmaya çalışıyosun. orada bi zımbırtıya dokununca untamed friendly oluyor ve sonra akın akın orclar dragonlar saldırmaya başlıyor. çünkü biz wipe yedikten sonra 23434534 tane orc direk gidip untamedi öldürdü. mc gibi değil yani, farklı bir tat farklı bir doku. zaten 2 tane mobu tankla, tankları healle, önce birini sonra öbürünü öldür olsaydı Mc2 olurdu.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 dün akşamda molten core mudur nedir oraya canlı tanık oldum us serverinde tabi güzeldi zevkliydi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar