Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BWL de İlk Gün Çilesi

OmeN

Öne çıkan mesajlar

Evet öglen zor bela ubrs den içeri girip yaptıgımız görev sonucunda aksam toparladıgımız raid le BWL ye girelim dedik keşke demeseymisiz ama iş işten geçti tabi. her zamanki gibi alliance ın giris te kamp kurması ve yaklasık 4 katı fazla nüfusuyla gelen geçeni sag bırakmaması insanı çileden çıkarmaya yetsede 1 saatlik bi ugras sonucu bwl ye girebildik ama ögrendikki hala adamlar kamp kurmaya devam ediyo ve milletin sınır kat sayısını zorluyo. Bunun sonucunda da BWL içersindeki bütün Horde guild leri aynı anda dışarı çıkarak ally kardeşlere!! ufak bi ders verdik. sanırım bununda faydasını gördük daha sonra herkes yoluna giderek instancelara girdi. bu kadar ugras sonucu tekrar girdigimiz BWL de yaklasık 2k ping ve bunun akabinde gelen lag la karşılaşınca herkezin şevki kırılmış bir vaziyette şu sıralarda WG nin yolunu tutmuş bulunuyor.

Kısacası bu blizz amca avrupa serverlarını gene üvey evlatlıktan kurtaramadı gibi. milletin US serverlarında güle oynıya kestikleri buglı boss ları görüp yıldırma politikasıda uyguluyo olabilirler açıkçası anlamış diilim :)

bunnarda bikaç ss

[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 13 Temmuz 2005 23:17 tarihinde demiş ki:

Ama gerçek çile: BU LAG.. bu lag ne amca 3k latency..

Bi kere bile lagisz denemeyemedik boss ları ya US de millet boss kesebildiğine göre Lag olmadığını var sayıyorum Bizde Instant cast spell i 8 sn delay la atıyorsun. Bi ton bug oluyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Neyse, buglar fixlenmeden gecer isalah :) Biz ilk denemeyi yarin yapicaz ya bugün hem MC bug yüzünden restart yediginden hem de Onyxia spawnlandigindan kebap epicleri aldik, yarin yapicaz[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

girişe baktım bugün biraz

xx the untamed diye bi dragon vardı

bi kaç orc vardı
yalnız frostbolt spamladm 98% e indi o dragon nasıl iştir anlamadım

bide 6 kişi %80 de wipe olmuş diye bişeyler dediler
sanırım şu untamed denen boss kolay[signature][hline]Corald -- Human Mage
`for the alliance
eski Blizzard_IcedEye

Sosyal ağlarda paylaş

Henüz girmedim ama BRS mode unu başından beri sevmedigim için fazlada über bakmıyorum bu olaya ben.
Geçiştirme hareketlerinden biri işte blizzard ın bu.açık sekilde belli yani.
Kalelerin taşların arasına dragon,orc sıkıştırarak instancelar yapıyolar bu brs denilen yere.Tier 2 itemlarının ve güzel epiclerin toplanıcagı yerin bu kadar basık ve yalan bi ortam olması beni uyuz etti diyebilirim.Mc deki taktiksel çalışmanın kaçta kaçı olucak bakalım burda.
Girelim görelim.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ben californiadayim baglandigim server EST timezone sanirim yakin olmasada 300 civari pingim ama 100 de olsa 3k da olsa hic bi sekilde lag hissetdigim olmadi

guilddekiler raide gitmisdi baya hos gordugum kadariyla kendim gidemedim tabi normal olarak ;p

[Bu mesaj Invulon tarafından 14 Temmuz 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chris_Metcalf, 14 Temmuz 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
girişe baktım bugün biraz

xx the untamed diye bi dragon vardı

bi kaç orc vardı
yalnız frostbolt spamladm 98% e indi o dragon nasıl iştir anlamadım

bide 6 kişi %80 de wipe olmuş diye bişeyler dediler
sanırım şu untamed denen boss kolay

valla dünkü kargaşadan anlayabildiğim kadarıyla, zaten untamedı öldürmeye değil hayatta tutmaya çalışıyosun. orada bi zımbırtıya dokununca untamed friendly oluyor ve sonra akın akın orclar dragonlar saldırmaya başlıyor. çünkü biz wipe yedikten sonra 23434534 tane orc direk gidip untamedi öldürdü. mc gibi değil yani, farklı bir tat farklı bir doku. zaten 2 tane mobu tankla, tankları healle, önce birini sonra öbürünü öldür olsaydı Mc2 olurdu.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...