Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Herşey Hazırdı,2 kişi,4 pedal..Ve Macera... Sabah olmuş olacak saat heralde 3:00 e geliyor. Gözlerim ışıktan pörtlemiş bir biçimde bilgisayarın başında Nuke"TheKro"m in programını dinliyorum.Aksiyon a saatler kalmış,ama ıcqdaki muhabbetlerin sonu bitmek bilmiyor =] Bir yandan geyiği döndürürken diğer bir yandan da "yanıma ne alayım" hesabı yapıyorum. 4:30 da bilgisayarın başından kalkıyorum,"En sonunda" diyerek.Çanta hazırlama faslım 5:00 da bitiyor.Herşeyim tamam diyorum kendi kendime.Yolda bol bol enerjiye ve sıvı içeceğe ihtiyacım olacağı için 3 adet ice-tea(Babacum?)ve bir adet Burn u boğazdan aşağı yuvarlayıp uykuya dalıyorum bir yarım saatliğine.Telefonum çalıyor saat 6:10.Arayan macera dostum Uğur abi =] Kalktın mı canavar? diyor..Uyumadım ki kalkayım =]... Herşey tamam diyorum ve hazırlanıp çıktığım an saatim 6:20 yi gösteriyor. Yanımda,Bir adet freebag,1 Dijital 1 Normal fotoğraf makinası,3 salatalık,2 litre su, 2 yedek lastik,bolca yiyecek kraker,biskuit komboları,tamir takımı vs ile çantam 4 kilo civarında geliyor.Freebag ime 4 pil,2 fotoğraf makinasını koyup 4 km gittikten ve daha Konyacığın içinden tam çıkmazdan bile önce "rahatsızlık" geliyor bir tarafıma.. Böyle olmayacak deyip,çantayı arka seleye monteliyorum süper bir şekilde.1.5 litre suyuda boşaltıyorum.Yolda nasıl olsa bir yığın çeşme var diyerek.Gerçektende iyiki boşaltmışım diyorum bir kaç kilometre sonra.Buluşacağımız yer olan Konya Tıp Fakultesine gelmeden önce buluşma saatimizi 20 dakika geçmiş 6:50 de Uğur abi arıyor;-Adamım Kusura bakma geciktim hemen geliyorum diye =] Şans bendeki,bende diyorum zaten ben gecikecektim diye... 7:20 de buluşuyoruz son noktamızda =] Ve Aşağıdaki Fotoğraf oluşuyor; (bkz:Beyşehir 86km) (Bkz:Antalya 351 çok yakında :)) Ardından 20 dakika sonra,oldukca eski zamanlarda Konyanın yönünün tayin edildiği Karaburgatakkeli dağının görüntüsünü alıyoruz :) Gitmeye devam ediyoruz uzun yolları...Bol bol durup buzlu kaynak sularından içiyoruz. Altınapa Barajına gelmeden önceki Rampa aşağı yol beni uzun rampa çıkışından sonra gülümseyerek haince aşağı bakmaya sebepletiyor :) AltınApa Baraj gölüne gelince,gölün çevresindeki tepelerin gölde oluşan yansıması bize 10 dakikalık bir zaman kaybettiriyor :) Bu kadar güzellik nasıl? diyoruz kendimize...Aşığız bir kere daha bu güzelliğe... Sonra, Yol uzuuuunca gidiyor :) Walkmenimdeki kasedi 3 defa çeviriyorum...Yol uzunca gidiyor tekrar Burada ne kadar yazsamda anlatamayacağım binlerce tatlı-deli dolu manzara ile başbaşa kalıyorum. Öyle bir şey düşünün ki;Şöyle bir yol; Ve Ne arkanızdan,ne önünüzden 10 dakika boyunca araç gelmiyor..En yakın ev size 20 km yakında.. Rüzgarın fısıltısı geliyor kulağımıza..Pedallarımızı çevirmeye devam ediyoruz. Bu arada,Ehliyet sınavından aklımda kalanlarla,"Bu işaretler ne anlama geliyor birlikte" hesabımda "Wiraj var,Öküz!" tabirimle 10 dakika kopuyoruz :) Tabelayla bir resim unutulmaz karelere giriyor... eee Yol uzun ama Bitirmek bizde ;) Saat 1:10 da iken ve bu resim geliyor bize;Artık Buradayız... Karışık ızgara yeme vakti...Göl kenarında yediğimiz karışık ızgara benim bu mayışgan resmime neden oluyor :) Oldukca yorulmuşuz ya sıcakta pedallamaktan..Resim çekmek aklıma gelmiyor, süfer ızgaraları mideye indirirken(iyi ki çekmemişim canınız çekerdi) Saat 4:00 gibi ayrılıyoruz içimiz buruk..Aslından Antalyaya kadar gideriz ama vakit malum :) Ve dönüyoruz, Yol kenarındaki 1,5 Metrelik başaklara selam vererek,Kızılörenin Kıpkırmızı toprağını izleyerek.. Geldiğimiz gibi aynı yoldan...Dönüyoruz... Gölün Güzelliğini Akşam Seyretmek mükemmel bir şey..Anlatılmıyor Akşam 9:40 da eve ayağımı atıyorum...Yorgunum,ama mutluyum...Sonsuz bir eğlence sanki bu.. Yaşlanmadan Önce bir kere yaşayacaklarınızdan olsun.. Dönüşte 36 tane Normal Foto,20 tanede(çoğu güneş ışığından çıkmayan)dijital resim elimde oluyor.ps:Scannerım olmadığı ve şu an ki durumlarımda bulamadığım için,malesef ki normal foto mak ile çektiğim resimleri koyamıyorum :( Creativ web cam go mun pili pitesiye kadar çektiğimiz fotolar bunlar.Ayrıca "Aşırı" Güneş yüzünden bazıları çıkmamış diğer çıkan fotolarda oldukca berrak çıkmış :) *HATALI SOLLAMA YAPMAYIN!30 dan fazla 100 le birbirine girdi-girecek araç gördük :( Yol Kurallarına Uyalım! *Yol boyunca 1 tilki,1 kirpi,2 yavru karakedi,5 tane kertenkele,30 dan fazl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mükemmel bir yazı! Ve girişimden dolayı kocaman tebrikler. Su sorununu nasıl hallettiniz? Yolda sağdan soldan satın alarak?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Qui 2 suluk dolusu yetiyor 10 km :) Zaten her 10 km başında bir çeşme var. Sağolsun amcamlar yapmışlar vaktiyle..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bizde arklarla bunun gibi bir planımız var ama bizimki birazdaha kasıcı.. İstanbuldan Bodruma yürüyerek gidip gelmek yazın.. inşallah gerçekleştiricez böyle bişi başka bişi istemem..[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ohoohoh süper ya helal[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 heyt be seyyah olmuşsun sen mumi.. :) eh negzel valla, canım çekti diyemiyorum zaten doğayla içiçe bir yerdeyim ama macera, gezginlik ruhu hoş bişi..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 var ya cok guzel cidden , u$enmesem de boyle $eyler yapabilsem ben de aehha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 oha yani ya helal olsun ne diyim. şu saçma sapan dünyada gezip görmekten güzeli mi var? hele böylesi...[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ozendim valla :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben başta antalyaya gidiyonus sandım bi oha çektim :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ulan vakit olcak para olcak bende dünyayı böyle turlamazsam adam değilim Halfmumi süfer olmuş bizim buralarda keşke bizde öyle bişiler yabsak :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 istanbuldan niyetlenelim gidelim desen daha 10. dakkada üstünden araba geçer adamin. Valla action-man dag adami mumicigimizi bu atraktif yolculugundan dolayi tebrik ediyorum.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Sen 86 kilometre gidip gelmişsin biz de arkadasla İstanbul içi yapmıstık daha dogrusu sadece Üsküdar-Kadıkoy-Bostancı 30 km yakın gidip gelmiştik.Bisklet super bi olay ya babs[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Sam, 27 June 2003 17:40 tarihinde demiş ki: heyt be seyyah olmuşsun sen mumi.. :) eh negzel valla, canım çekti diyemiyorum zaten doğayla içiçe bir yerdeyim ama macera, gezginlik ruhu hoş bişi..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 bu dağlar benim...Yollar benim BEn olmayamda kim ola ki seyyah? :p hehe sağolunda bu daha başlangıc ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar