Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: forgiver, 27 Haziran 2005 22:24 tarihinde demiş ki: nedir manası, ing. değil sanki, sözlükte yazmıyor "Anı yaşamak" diye türkçeye çevirebiliri. Barok vs döneminde ölümün kaçınılmazlığı ve hayatın anlamsızlığı nedeniyle ortaya çıkmış, genel hatlarıyla hiçbir şeyi takmayıp sadece andan zevk almaya ve geçmişi ve geleceği önemsememeye sadece o anı düşünmeye yönelik bir yaşam felsefesi. Özellikle Ölü Ozanlar Derneği'nde çok sorgulanır.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 carpediem anlayışı da en çok senin durumunda anlam kazanıyor biliyor musun.. herkes düşünmüştür ölümden sonra neler oluyor diye de, hiçvir şey de olmuyor, olay yaşamak, ama bunu tam anlamıyla yapmak. ve bu yaşadıkların, hayat, etrafındakiler felan sensiz senin için tamamen anlamsız olacak şeyler. ben hayatımdan vazgeçiyorsam, ya da herhangi bir biçimde ölüyorsam, o öğelerin, sadece ailenin değil, her bireyin, her dersin, her eşyanın, her anlam ifade eden şeyin bi anlamı kalmıyor. ve intiharda aslında bütün bu öğelere karşı bir şey var ki ölümden sonra artık orayla, anlamsal olarak bile bi bağlantın kalmadığından pek bi fonksiyonu da kalmıyor bu işin. kurtuldum desen de öldükten sonra, hiçsin yani ötesi yok bunun, ve senin hiçliğin kadar diğerleri de hiç, tüm yaşadıkların da hiç ki aslında, gerçekten de bu intiharın çok amaçsız olduğu demek de bu ayrıca. bir de bukowskinin, defalarca altı çizilesi bi sözü vardır, pek bi severim bunu düşünmeyi 'Arabamla bir köprüden geçiyorsam aklımdan mutlaka intihar geçer. İntiharı düşünmeksizin bir göle ya da okyanusa bakamam. Çok durmam üstünde. İNTİHAR. Aniden yanan bir ışık gibi. Karanlıkta. Çıkış yolu olduğunu bilmek, içerde kalmayı kolaylaştırır. Anlıyor musunuz? Yoksa sonu deliliktir.' fikir olarak dahicedir aslında intihar ama diğer tüm icatların yanında anlamlıdır bana göre. önemli olan, ince olucak kelimeler ama, hayat değil yaşam bence ve senin de bu hareket-keşif alanını boşluğa bırakmaman lazım aslında. bir de senin durumun, nasıl desem, garip açıkçası. değer vermediğin ve değersiz olduğuna kanaat getirdiğin iki kişi, diğer yanda ise değerli olduğunu bildiğin ama değer veremediğin şeyler... ben ne yapardım, daha alternatif yaşamaya çabalardım. bi enstrüman öğrenip onunla yaşamayı seçebilirdim örneğin. sokaklara atardım büyük ihtimalle felan. dediğim gibi, daha alternatif, tüm bu bahsettiğin yaşamı geride bırakmış.. ama senin sonuçta yaşamın, ben bi döküntü gerçekleştireyim dedim kendimce[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 öncelikle silahçı dükkanlarında öyle lak diye silah vermeyeceklerini belirtiim. bende deistim benimde seninki gibi anlarım oldu ve yaşımda 21 emmevelakin ben bir türlü intihar edemedim. her seferinde düşündüm fln ama ölmezsem hayatta ne gibi şeyler beni bekliyo sorusu beni hep meraklandırdı ve hep intihardan vazgeçirdi.bir diger nedende aileme olan baglılıgımdır.. okul yaşantım hep problemli geçti ama üniye girdik. ünide problemli geçti 2senedir kayıtlıyım okula sadece 1-2 hafta gittim bu yüzdende aileyle problemler yaşadım. özel okul oldugu için birşeyde diyemedim bi yandanda pişman oldum vs. geçenlerdede kankayı kaybetmiştim. hiçbir hayalim gerçek olmadı (belki 1-2 tane vardır gerçekleşen). küçükken umdugum gibi mi yaşıyorum? tabii ki hayır. beklentimde kalmadı zaten. peki ben napıyorum şimdi? okul kaydımı dondurdum boş boş evde oturuyorum mis gibide okulum var (zerre kadar sevmesemde) (bilgi üni. iirenç bi okul) ama ben askere gitmeyi düşünüyorum bilhassa gönüllü olarak şırnak,siirt -ki muhtemelende gidicem. gitmemin tek nedeni intihar edememem ve ölmek istemem. seninle hemen hemen aynı ruh halinde biri olarak tavsiye vermem gerekirse ; tüm alternatiflerini önüne koy, cesaretini topla , birtanesini seç ve yap. tabii ki intihardan fln bahsetmiyorum tam aksine seni yaşama baglayacak şeyler arasında bir seçim yap. ne bilim ailenden uzaklaş, 1-2 arkadaşınla beraber ev tut, bir işe gir. kısacası özgür ol ve ayaklarının üstünde dur. aile sevgisi tabiiki önemli ama herşey demek degil. belki kendi aileni kurdugunda bu tecrübelerin senin çok işine yaricaktır. kendi çocugun aile sevgisinden ve desteginden mahrum olmayacaktır. neyse yani böyle işte , benimde yazasım geldi bişeyler. sonuç olarak seçim senin , bencil ol seçim yaparken ,kendi iyiligini ve mutlulugunu düşün.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 İntihar ederek bir evin içinde yeni bir odaya girersin. Ama hala o evin içindesindir. Bilmem anlatabildimmi.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 belkide o odadan hiç çıkamazsın.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bu gün gazatede okudum. Arkadaş sevgisi Aile sevgisine oranla insan hayatını daha çok uzatıyormuş... Bak Bi çıkış yolun var. Sarıl işte.:) Neyse.... Burdaki balonun patlamış ama gerçek hayattaki balonun patlamamış. daha yaşın 21.... Eğer durumu bu kadar kötü olan her kez senin gibi yapsaydı. En basiti Cafe lerde oturan sokakta kavga eden vs vsvs. balonu patlamamış genç kalmazdı. Çünkü herkezin bir sürü büyük sorunu var. Biraz inancın varsa kurtulmaktan çok daha dibe batıcağını görürdün zaten... Ama iş o raddeye gelince biraz düşün. "Değermi?"[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bye.[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bugune kadar hep yanlis olani yapmissin. Bitirirken de yanlis olani yap ki . OYunun Galibi olasin. Eger seni cook seven biri yoksa zaten yasamaya degmez. Durma Gebert KEndini ! ! ! ![signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spongy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayatı bu kadar kolayamı alıyosun... durumuna çok üzüldüm fakat unutmaki senin durumunda olan belkide binlerce insan var. herzaman kendinden iyileri mutluları diil. senden daha kötü durumda olanları düşün bence... hayata karşı durabilecek biçok şeye sahipken kaçmayı seçiyosun... umarım fikrini değiştirirsin. ölümü er geç tadıcaksın zaten hepimiz tadıcaz... ama daha yaşayacağın onca seneyi merak etmiyomusun???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Senı seven yoksa gebert sacma bır mantık ....Yok ole bısı kendını sevdırırsın..Kımse ıcın olmeye degmez..Kımseye hakettıgınden fazla deger vermedım..Sende oyle yap..Kafanı rahat tut..Olmek ıcın ne kadar cok nedenın varrsa yasamak ıcın onun 10 katı nedenın var..Bı neden bıle yetebılır..Mucadele...Fakat bunları goremıyorsan ne dıyım..Yolunu sectın derım...Eger fake ısen gul eglen bak buraya bab the kenk dolas ..Cezanı elbet cekersın...[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bak ne dicem şöle düşün annenin babanın sana bu kadar eziyet yapmalarını onlara karşı bir silah olarak gör. Bütün bu sebepler senin hayatta çalışıp daha da iyi olmanı tetiklesin. Sonra düzgün ve eğlenceli bir hayat kurunca onlara dön ve deki.. o kadar ezdiniz o kadar siklemediniz.. alın size sizsiz süper bi hayat kurdum.. NO THANKS TO YOU gibisinden dalga geç falan[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Prawler, 27 Haziran 2005 20:52 tarihinde demiş ki: Ayrıl evden, evdekilere sttri çek. 0 dan yepyeni bir hayata başlamayı dene. Git çık sokaklara, banklarda yat. Kçnda don olmasın ama mutlu ol. prawler hayat tv lerde gördüğümüz gibi değil.. Ve çoğunuz iş bul çalış demiş. Garson ol diyen var.. Hayat o kadar kolay değil. 1. cisi garson olmak isteyen bile o kadar çok insan var ki.. Oyle ha dedin mi iş bulunmuyor maalesef ayrıca garson maaşıyla nerede kaır bu adam ne yer ne içer. Birde yaşam standartları yüksek bu arkadaşın. Bünyesi kabul etmez. Yani intihar kadar zordur yaşam standartlarını birden bu kadar düşürek. Kolay değil.. said: vaniLLe, 27 Haziran 2005 21:00 tarihinde demiş ki: baska bi accountun var madem ... eger ciddi ve gercekten kararli olsaydin gercek nickinle mesaj atardin.... bunu yapmaya cesaret edemeyen birisi, intihar etmeye nasil cesaret edebilirki ? üzülerek +1.. said: Boojack, 27 Haziran 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Psikyatra git ilaç al. İnsan sevmediği bişey için intaar edermi.. pskiyatriste git.. eğer ki gerçekten bu psikolojiden kurtulmak istersen cidden kurtulursun.. said: Mave, 27 Haziran 2005 21:15 tarihinde demiş ki: ArkdaşLar LÜTFEN kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Bırakın fake account oLsun ve eğLendiğini düşüyorsa eğLensin. Ama şu ihtimaLi unutmayın ki gerçekten yaşam iLe öLüm arasında , zayıf karakteri yüzünden geL git yaşayan bir insan oLabiLir. Bu durumda bazı söyLemLer onu fazLasıyLa doLdurup hayatta cesaret edemeyeceği şeyLeri denemeye itebiLir. aynen ..lütfen bu tip konularda duyarlı olalım.. düşünmeden satfedilmiş bir cümle kötü sonuçlar doğurabilir.. Kendi yorumlarıma gelince.. Biraz sert konuşacağım. İstemediğin cümleler duyabilirsin belki.. Ama belli ki hayatta işin hep kolayına kaçmışsın. İntihar düşüncesi bunu gösteriyor. İntihar aynı şunun gibidir. "Ben şu önümde duran suyu içemiyorum, e o zaman öliyim ben" Birşeylerle savaşmadan, birşeyler uğruna ter dökmeden mutluluk gelmez. Sen buradkai insanların mutlu olduğunu mu zannediyosun. Herkesin sorunları var.. İnan tahmin edemeyeceğin kadar. Kalıbımı basarım hiç sorunum yok diyen çıkmaz. Ha sorunun büyüklüğü ve küçüklüğüde görecelidir.. Her insan hayatının bir döneminde kötü şeyler yaşar, psikolojisi dağırlır. Hep böyledir. Bu yaşına kadar hep kolayına kaçmışsın ki, şimdi de kolayına kaçıyosun işin.. En son olarak da sana geçen bir topic'd attığım resimleri gösteriyorum.. [spo1=çok uzun spoiler yaptım...][/spo][signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******[Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Haziran 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carpediem_zx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Kaç git ha ,bunu diyenlerden 1 kişi bu dediğini yaptımı ailesinden yada yakınlarından hiçbi destek görmeden,sanki aileden kopunca birdenbire mükemmel bi hayatınmı oluyor, evet ben herkesle dalga geçiyorum gülmekten karnıma ağrılar girdi,post kasmaya devam edin umrumda değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben basardim su an kendi ayaklarimin uzerinde ailemden kilometrelerce uzakta yasiyorum ayni seyleri yasadim ayni dusunceleri hissettim ve kactim. Ama Bir bahane vardi bir imkan vardi . Bir husus vardi. Kim inanirki banklarda uyuyarak dilenilerek eski yasantin devam eder ? Yapabilecegin en iyi sey su an bunlar senin için dert ise cozum uretmek. Cozum onlardan uzaklasmak ise yollarini arayacaksin. Ole kacmakla , Olmekle , intiharla olacak iş degil. Kafani kullanacaksin. Ha yok arkadas ben intihar edecem siz de yazin durun derseniz sana cevaben : Salak Kari , sana kim gerizekali dedi ? Gibi bir soru yoneltirim. Zaten yasaman da onemli olmaz bu kadar dusunemiyorsan...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Chiptech, 27 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: carpe diem: anı yaşa. tadını çıkar takıl takılabildiğin gibi bırak umursamasınlar seni ya da; demin de dediğim gibi sktiri çek kendi hayatını kur. biri bunu demiş mi merak ediyordum çelişki nickinden başlıyor...[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: carpediem_zx, 28 Haziran 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Kaç git ha ,bunu diyenlerden 1 kişi bu dediğini yaptımı ailesinden yada yakınlarından hiçbi destek görmeden,sanki aileden kopunca birdenbire mükemmel bi hayatınmı oluyor, evet ben herkesle dalga geçiyorum gülmekten karnıma ağrılar girdi,post kasmaya devam edin umrumda değil... Böyle insanları aşağılarsan nasıl bir tepki bekliyorsun ki? Yapacağın şey çok basit aslında... Yeni ÖSS'ye girmişsin ve beklediğinden iyi geçmemesine rağmen en azından biryerler kazanırsın değil mi? Şehir dışında bir üniversite yazarsın, ailenden uzakta, ve büyük tatiller dışında yanlarına gitmezsin, yazları yaz okuluna gidersin vs. Seni sevmeseler de az çok bir para gönderirler en azından. Bu arada da şehir dışında kendi ayakların üstünde durmayı öğrenirsin. Başta zor gelir, dediğin gibi insanlardan soyutlanmış gözükürsün, ama zamanla birkaç arkadaş (özellikle evde değil yurtta kalmanı tavsiye ederim, sosyalleşmene çok yardım eder) edindikten sonra yavaş yavaş bir sünger çekersin bu geçmişine. İnsan hafızası düşündüğünden çok daha güçlü bir savunma çeker istenmeyen olaylara ve onları öyle kolay unutturur ki farketmezsin bile. Ailenin yanına olabildiğince az dönersin. Şansın yaver giderse bir kız arkadaş edinir ve sevgiyi de öğrenirsin zamanla. Bu arada da dişinden tırnağından arttırıp 3-5 kuruş para kenara koyarsın gönderilen paralardan. Zaten bu sosyalleşme ve tekrar normal muhabbet arkadaşlıklar ve kız arkadaşlardan sonra tekrar doğmuş gibi olursun. Yazın da arkadaşlarınla gezer tatil yaparsın, para gönderilmezse o arttırdığın biriktirdiğin paraları kullanırsın. Zaten tahminen bir arkadaşının yazlığında yaparsınız tatili, çoğu masraf minimuma iner. Böylece aileni senede birkaç gün anca görürsün. Belki bir süre sonra seni özler ve daha sık dönmen konusunda konuşurlar, bu seni önemsedikleri anlamına gelir. Ya da aramazlar, ama sen de artık onları umursamazsın. Çünkü ait olduğun çevreyi, arkadaşlarını bulmuş ve kendine yepyeni bir düzen kurmuşsundur bile... Evet, olmaz gibi geliyo, rüya gibi geliyo, çok zor gibi, ama aslında yapmak göründüğünden çok daha kolay. Her şey bu kadar basit olmicak ama rahatça yapılır. Eh, daha ne?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Rew +1 cok iyi yazmıs. Yazıda gorundugunden cok daha kolay yapılan bisey bu ayrıca, git sehir dısındaki bi universiteye hayatı ogren. Benim de ailemle cok sorunlarım vardı ozellikle oss sonrası yazında tava vurmustu sorunlar bolumdu uniydi 18 yastı derken, sonra cat sehir degistirdim simdi hersey cok iyi anlasıyoruz en azından. Ailesiyle ciddi sorunlar yasayan herkese tavsiye ediyorum ayrıca bunu baska sehirde yasamak insana cok sey ogretiyor.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 konuyu tam olarak okumadım ama konu başlıgından anladıgım kadarı ile eger bir intihar mektubu falan ise patide intihar ederek site hitlerini düşürmek forum kurallarının dışında oldugunu ve bu konuya sıfır tolerans ile yaklasıp intihar edenleri yörüngenin en dışına atayacagımızı bilmenizi isteriz. ps: gelmeyin üstüme cok canım sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 son noktayı karakedi koymuş zaten. ayrıca da intihar etmeye harbiden karar veren bi insan ilan filan vermez arkadaş madem hayatının intiharla son bulacak kadar değersiz olduğunu kabul ediyorsun önemliymiş gibi intihar ilanları vermezsin ve emin ol sen kendini düşünmezsen tanımadığın etmediğin kimse de seni düşünmez silkelen kafanı toparla ya zaten sonunda ölüp gidicez kasmaya ne gerek var sanki biz pembe düşlerin içinde mi yaşıyoruz ya sen en iisi mi git bi hastaneleri dolaş sonra hayatını böyle silik bir ölümle mi noktalamak istiyosun bakalım iyi geyik açıp dikkat çektiğin için de extra tebrikler yani adam afaroz edileceğini biliyo topiçten yeni nickle veda etmiş güya[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bu yaşta niye intihar etmeyi düşünüyosunki,70-80 yaşında adamlar yaşamak için ne mücadeleler veriyolar,ne kadar kötü bi yaşamı olursa olsun bence herkes hayatını sonuna kadar devam ettirmelidir,anne baban sana bu olanakları sağlamışlarsa,sana zaten önem veriyolardır ama bunu belli etmiyolardır sadece,çoğu türk babalar böle yannış yaptıklarını bildikleri halde özür dilemezler,hepsi delikanlı babaya ondan,bence sık dişini biraz önünde uzun bi hayat var,annen babanın ömrü sayılı bide bunu düşün,eğer onlar sana böyle davranıp o kadar sene yaşamışlarsa senin de en az onlar kadar yaşaman gerekli ki bu ailenden gördün şeylere göre çoçuklarını yetiştiresin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: karakedi, 28 Haziran 2005 13:00 tarihinde demiş ki: intihar edenleri yörüngenin en dışına atayacagımızı bilmenizi isteriz. :/[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 pardon biraz kabaca olcak ama sen salak mısın yukarda da denildiği gibi b.ktan bir anne baban var diye yaşamaktan mı vazgeçeceksin eninde sonunda 20 yaşına gelmiş bir insansın kendi kararlarını verebilirsin ama yani bu bence kendi başına verebileceğin bir karar değil yani bence bunu düşünmek bile saçma ya nedir ölmek ya kurtuluş mu değil bence tamamen düpedüz korkaklık hayattan kaçıyorsun senin sadece yaptığın bu hayattan kaçmak benden bu kadar gerisini de hala intihar etmediysen düşün istersen bir...[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Su kisacik omrunde bircok seye tanik olmussun, yasamissin. Hayattan hicbir beklentin yoksa bile bu yasadigin talihsiz olaylar icin yasamalisin, savasini vermelisin!!! En azindan yasayarak belki kendi cocuklarina senin yasadiklarini yasatmamayi saglayabilirsin! Diger arkadaslarin da dedigi gibi, 20 yasindasin, yazdigin yaziya gore de ayaklarinin ustunde durabilecegine inaniyorum. O zaman cek kapiyi git, olumsuzluklardan uzaklas. Olmek cozum degildir kesinlikle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ulan hayatta ne yaparsan yap kendini oldurmekten kolaydir . garsanda olursun hayat kadini travestide ama insan kendini nasil oldurur ? zaten kendini oldurecek adam oldurur tutupta forumlara intihar mesajı birakmaz o da ayri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Crane, 29 Haziran 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Su kisacik omrunde bircok seye tanik olmussun, yasamissin. dunyada 30.000 km capinda bir dunya ve 6 milyar insan var . bir cok seye tanik olma ve yasama geyigini hic anlamam . ne kadar yasarsan yasa yetmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar