Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

End Of Life:Herkese bye...

carpediem_zx

Öne çıkan mesajlar

Söylediklerinin hepsini ciddiye alarak yazıyorum.

Aslında benim söylediklerim çok saçma gelecek olabilir, ama bu da benim yorumum... Herkesin hayatında gerçekten yaşamak istemediği, kaçmak istediği hatta ölmek istediği zamanlar vardır. Bu zamanlarda bizi hayata bağlayan en büyük bağ aile bağı olur. (Eğer problem aile kaynaklı değilse) Açıkçası benim için hep öyle oldu ve ben senin durumunda olsaydım giderdim... Sadece giderdim.Yanına para al, bi valiz topla, değerli kişisel eşyalarını al ve git abi... Yalnızca git, nereye gittiğin önemli değil, eğer yaşanmayacak bir hayatın varsa, ve seni o hayata bağlayan hiçbir bağın yoksa, o hayatı bitir, ama kendine bir şans daha ver, yeni bir hayata başla...

Yeni bir şehre git, yeni insanlarla tanış, en basitinden başka bir arkadaşın da dediği gibi, garsonlukla başla işe, geleceğin ne getireceği belli mi olur? Sen hayatını yaşa, hep yapmak isteyip de yapamadıklarını yapmaya çalış, yine aynı şey olursa, o zaman intihar et, hak veririm. Ama denemeden bırakma.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

okudum, üzüldüm. hatta ağlıyorum diyebilirim.
bak seni tanımayan biri bile bu yazdıkların duygulanıyo, üzülüyo

yapma etme diyecem ama belliki işe yaramayacak

ama vazgeç, en azından istemediğinin insanlardan uzaklaş

ölmek çözüm mü ?

inanan biri olarak, emin ol bu fani dünya için değmez, bu dünyadan kurtulunca olay bitmeyecek[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revenge, 27 Haziran 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Ya bi insan ndn fake acc alıp böle bi senaryo yazıp üstünde de böyle bi topic acsın ki?

1)Eziklerin şahıdır
2)Bab the kenkleriyle ego tatmin eder.
3)Senle dalga geçtiğini zannedip sana gtyle güler, ama asıl kendi durumunun gotyle gulunecek olduunu bilmez
4) Boşu boşuna oksijen tükettiğini ve doğal kaynakları kullandığını herkese kanıtlamak içindir.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 27 Haziran 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
sktri çek git evden kendi hayatını yaşa derim ben.
diğer kardeşlerin de ailenle mi kalıyo? git onların yanına yani ölmeye değmez bence.

Aynısını derim...
Anne-babanı sevmek zorunda deilsin onları sen seçmedin tmm sana bi saürü imkan sağlıyorlar fln ama para fln 2. plada bence...Eğer onlara katlanamıyorsan nedenhala yanlarındasiın ki?Git bi iş bul kendine gerekirse hammallık yap bi şekilde paranı kazan sonra git küçük bi yere tek basına yerleş orda kendine bi kız bul fln yaşamaya tekrar başla.Herşeye 0dan başla...Hayat güzel fln demicem hayat güzel fln diil çünkü ama yaşamayı bilmek lasım.Annenlere katlanmak zorunda deilsin.evet belki kötü bi anne-babadır ama emin ol seni seviyorlardır.Çocuğunu sevmeyen anne baba yoktur zaten,yanib elki bunu gösteremiyorlardır sana.Onların da sorunları var annen yada baban bu kdr kötü giden bi evlilikleri oldukları için çok mu mutlular diye düşünüyorsun?Onlarında kendi içlerinde boğuşmaları vardır.BEnce bu yazıyı annene de okut bi.Bakalım ne tepki vercek...
Küçükken bende abim yüzünden annemle babamın hatta sülalemde ki kimsenin beni sevmediğini hatta üvey evlat olduumu fln zannederdim (abim saolsun sürekli bana seni kmise sevimo dediği için kıskanç yaratık!!!) ama öyle deilmiş.

Ölmene değmez bence...Bi de anırım senin avbinde 27 yasında suan (7 yas büyük demişsin ya) onunla bu konuyu konussan?[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 27 Haziran 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
cevap yazmaz çünkü feyk.
Kenkleriyle bakıp gülüyor buraya

Sahte olduğunu düşünmüyorum... Sahteyse bile yine üzülürüm... Dikkat çekmeye ve güzel şeyler duymaya, önemsendiğini bilmeye bu kadar ihtiyacı olduğu için üzülürüm...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 27 Haziran 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
said:
Revenge, 27 Haziran 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Ya bi insan ndn fake acc alıp böle bi senaryo yazıp üstünde de böyle bi topic acsın ki?

1)Eziklerin şahıdır
2)Bab the kenkleriyle ego tatmin eder.
3)Senle dalga geçtiğini zannedip sana gtyle güler, ama asıl kendi durumunun gotyle gulunecek olduunu bilmez
4) Boşu boşuna oksijen tükettiğini ve doğal kaynakları kullandığını herkese kanıtlamak içindir.
ehe pardon siz "prawler camdan atladı" prawler değil miydiniz? lol[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Sosyal ağlarda paylaş

ArkdaşLar LÜTFEN kaş yapayım derken göz çıkarmayın.
Bırakın fake account oLsun ve eğLendiğini düşüyorsa eğLensin.

Ama şu ihtimaLi unutmayın ki gerçekten yaşam iLe öLüm arasında , zayıf karakteri yüzünden geL git yaşayan bir insan oLabiLir. Bu durumda bazı söyLemLer onu fazLasıyLa doLdurup hayatta cesaret edemeyeceği şeyLeri denemeye itebiLir.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

intihari anki kurtulmaktan cok onlara zarar vermek için istiyo gibisin eger dogru dusunmussem sana sunu soylicem senden nefret ediolarsa zarar veremz oyuzden uzak dur yeter bazen bende acaba babam benden nefretmi ediyo diyorum cunku ders hakkinda soyledklernn cogu bnm içinde gecerli bana derslerle orantil davraniyo ama ondan uzak durmak bana hep yetti ben odamdan cikmamakla yetindim sen evden uzak dur derm sana[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you
düzbaşı trgdy
Sosyal ağlarda paylaş

bakın arkadaşlar aptalca düşünüyosunuz fake diye. adam demiş ki burdan olan 3-4 arkadaşım var onların bilmesini istemiyorum demiş. ne kadar çok tanıyan bilirse o kadar vazgeçirmeye çalışır o yüzden adam acc almış saçma sapan fake demeyin.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 27 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
ehe pardon siz "prawler camdan atladı" prawler değil miydiniz? lol

Evet oyum.
1) konuyu wissy açtı, açayım mı dedi ben de o kafayla aç dedim
2) ben içkiliydim, oturup kenklerle topici okuyup gülmüyordum. Benim olayım çok farklıydı sonuçta.Herhangi bir zamanda bu kadar uzun ve bu kadar güzel bi intihar topiği yazdığımı hatırlamıyorum.
3) Orda da üzülmüştüm, herkes forumdan takip ediyordu sanırım. Bi Allah'ın kulu arayıp sormadı benim gerçek durumumu. Ölmüş olsam kaynayıp gitçektik o ayrı konu
4) Sürekli 2 3 tane konuyu gündeme getirip malzeme yapacağınıza daha güzel kaynaklar bulmanızı tavsiye ederim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 27 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
prawler bu senin 2. account diil di mi?

Hayır değil, tek accountum var ve bunu kullanıyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şöyle birşey var... Eğer ailenin tamamen senden nefret ediyor olduğunu düşünseydin, sen de onlardan nefret ederdin ve yapacağın şey onları çeşitli yollarla denemek (en basiti kötü bir öğrenci olmak gibi şeylere kalkışıp işe yaramayınca olayı intahara kadar götürmek) yerine onlara zarar vermek olurdu... Eminim şu an ölmüş olduğunu düşünüp, insanların nasıl tepki vereceğinin hayalini kuruyor ve üzülüyorsun...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eminim şu an ölmüş olduğunu düşünüp, insanların nasıl tepki vereceğinin hayalini kuruyor ve üzülüyorsun...

tam tersine, insanların üzüleceğini düşünüp mutlu oluyo olabilir. yıllarca göremediği sevgiyi ölünce görüp kanıtlamış olucağını düşünüyo bence. ama ölünce o sevginin bi anlamı kalmicak. ben ölme derim.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 27 Haziran 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
said:
Eminim şu an ölmüş olduğunu düşünüp, insanların nasıl tepki vereceğinin hayalini kuruyor ve üzülüyorsun...

tam tersine, insanların üzüleceğini düşünüp mutlu oluyo olabilir. yıllarca göremediği sevgiyi ölünce görüp kanıtlamış olucağını düşünüyo bence. ama ölünce o sevginin bi anlamı kalmicak. ben ölme derim.

Ölümünden sonra gelecek tepkilerin iyi ya da kötü hayalini kursun bir insan her şekilde ağlar... Hatta kötü şeyler düşünürse, önemsenmeyeceğini filan tam tersi hiç ağlamaz... Sevgi eksikliği olan bir kişi sevgi gördüğü zaman duygusallaşır ve üzülür, çünkü bunun gerçek olmadığını düşünür...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...