WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Selamlar. Dun gece paticik databasede aramalar yaparken popoye ye denk geldim. Ya bu en eski pörtlek nerde ? en son askerlik felandı .. Sonra noldu bilmem .Tamam vurmayın utandım kendimden....[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere.............
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 http://forum.paticik.com/userposts.php?citizen=Popeye Bugün bile mesaj atmış.. :P[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 wow wow wow[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 white sen feci noob olmuşsun adamın her gün mesajı var hehe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 wow'a takılmayınca doğaldır =) popeye full oradaymış baksanıza citizene.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 herkesi deli sardı şu wow püf.. :([signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 popoyeeee YEA!!! denizci temel reis olm o, belki takası ile çıkmıştır Ispanak avlamaya...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 popoye değil yahu Popeye[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 wow adam patiye bakmıyo artık[signature][hline]Beş Hececiler
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben hergün görüyorum onu, hiç görmediğimiz kadar birbirimizi görür olduk.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 wow oynayan herkes hayata veda edio walla :)
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Başlığı "Popoye" diye açmana bakarsak her an buraya damlayabilir hatta banlayabilir hehe :)[signature][hline]oh yeaa
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 popo ye[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım...
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 popeye wow harici bölümlere bakmıyor atık heralde. yoksa anında gelirdi hele hele popoye olunca :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Dorsia, 14 Temmuz 2005 02:18 tarihinde demiş ki: popo ye O_o Wow oynayın shergün bol bol görürsünüz bence :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Öne çıkan mesajlar