Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATATÜRK'e hakaret, 16 saat sonra tahliye...

metboy

Öne çıkan mesajlar

said:
mayfer, 11 Temmuz 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
ben kaloriferin yanında tek ayak durmalarından yanayım.

Ben cok öyel durdum ama kalorifer deil ögretmen amsasını yanında tabi Ataya saygısızlktan degil hocaya aygısızlktan :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

turk siyasetinde m.kemalden baska ,herkes tarafindan 'evet o cok farkliydi 'diebilecegimiz ikinci bir adam ciktimi ;acaba cikartabildikmi ;aslinda cok da cevabi beklememin manasi yok cunki cevap :Hayir! ...eger sizler bu sekilde tartismadan konusmadan ,onun yaptiklarini ciddiye almadan ,tek adam ozlemi icinde yanip tutusmaya devam ettikcede ikinci bir adam yada Adamlar ,insanlar cikmayacak... turk siyasetine ve 120 yildir bireysellesemeyen ,demokratiklesemeyen bir topluma kufur etmis olacaksiniz ,her kim gelirse gelsin size yaranamayacak ...size bir sey diyeyimmi ataerkil ,militer bir toplum olan turkiyenin cagdas medeni bir ulus olma yolu; tek adamlar, yada bir adam cikartmaktan degil ,degerli, modern pragmatist,dialektige onem veren, okumus ,sosyal dengelerden payini almis yurttaslarin seslerini duyurabilmeleriyle garanti altina alinacak .bizim adamlara degil saglam bir sisteme ihtiyacimiz var ,bizim cobana degil cok saglam bir ciftlik tesisine(duzene) ihtiyacimiz var ;koyun olmaya degil ,birazda gutmeye ihtiyacimiz var ...3-5 tane p.çin yaptigini bir vatan kahramanin yaptiklariyla bagdastirmak yada ona baglayarak birseyler anlatmak benim yapmak isteyecegim en son seydi ancak bir kactane 'vurkac zemin bekle taktigiyle' hareket eden provokoterlere karsi sessiz olamadim ...soyunu sopunu bil atanla,atalarinla gurur duy ama bunu da bir diyet haline gitirme cunki bu diyeti hic bir seyle odeyemezsin en azindan bole sekilcilikle ,riyakarlikla ne bileyim şakşakcilikla hic odeyemezsin ..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

said:
streamin, 11 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
turk siyasetinde m.kemalden baska ,herkes tarafindan 'evet o cok farkliydi 'diebilecegimiz ikinci bir adam ciktimi ;acaba cikartabildikmi ;aslinda cok da cevabi beklememin manasi yok cunki cevap :Hayir! ...eger sizler bu sekilde tartismadan konusmadan ,onun yaptiklarini ciddiye almadan ,tek adam ozlemi icinde yanip tutusmaya devam ettikcede ikinci bir adam yada Adamlar ,insanlar cikmayacak... turk siyasetine ve 120 yildir bireysellesemeyen ,demokratiklesemeyen bir topluma kufur etmis olacaksiniz ,her kim gelirse gelsin size yaranamayacak ...size bir sey diyeyimmi ataerkil ,militer bir toplum olan turkiyenin cagdas medeni bir ulus olma yolu; tek adamlar, yada bir adam cikartmaktan degil ,degerli, modern pragmatist,dialektige onem veren, okumus ,sosyal dengelerden payini almis yurttaslarin seslerini duyurabilmeleriyle garanti altina alinacak .bizim adamlara degil saglam bir sisteme ihtiyacimiz var ,bizim cobana degil cok saglam bir ciftlik tesisine(duzene) ihtiyacimiz var ;koyun olmaya degil ,birazda gutmeye ihtiyacimiz var ...3-5 tane p.çin yaptigini bir vatan kahramanin yaptiklariyla bagdastirmak yada ona baglayarak birseyler anlatmak benim yapmak isteyecegim en son seydi ancak bir kactane 'vurkac zemin bekle taktigiyle' hareket eden provokoterlere karsi sessiz olamadim ...soyunu sopunu bil atanla,atalarinla gurur duy ama bunu da bir diyet haline gitirme cunki bu diyeti hic bir seyle odeyemezsin en azindan bole sekilcilikle ,riyakarlikla ne bileyim şakşakcilikla hic odeyemezsin ..

altına imzamı atarım. ya da siz nasıl diyorsunuz +1 mi[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...

Hasan Mezarcı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 11 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
metehan, herşeye "ya siyahtır ya beyaz" mantalitesiyle yaklaşmaya devam ettiğin sürece bi sonuca varamayız.neyin en şerefli, neyin en doğru olduğuna bu kadar kesin kanaat getircek konumda değiliz. burda kimse kimsenin atatürk'e olan bağlılığını, vatan sevgisini sınamıyor, o yüzden her post'ta "ben bu vatanı böyle seviyorum, atatürk'ü şöyle seviyorum" demene gerek yok. burda bi olay tartışılıyor, insanlar fikirlerini söylüyorlar. evet hassas bir konu, kimisi bu çocuklar daha çok genç, yaramazlık yaptılar, akıllanmışlardır diyor, kimisi de vay alçak namussuzlar, nasıl yaparlar, en ağır cezayı çekmeliler diyor. sakin sakin düşüncelerimizi söyleyelim ve propaganda yapmayalım, tanımadığımız insanlara da ithamlarda bulunmayalım.

Herkesin rengini belli etmesi lazım.Vatan millet konularında arada olunmaz.herkesin safını belli etmesi lazım.Sen heralde anlamadın.Bir milletin geleceğini tayin eden bir adama yapılan saygısızlık bir fikir olamaz.O zaman biz de gidelim milletin değerlerine sövelim adı fikir olsun.Olmaz öyle şerefsizlik! Vatan millet meselellerinde ortada olunmaz.Ya seversin ya karşısında olursun.İkisi bir olmaz.Ya tasvip edersin yada karşısında olursun.[signature][hline]Ey Türk!
Unutma ve Affetme.
Sosyal ağlarda paylaş

vatan elden gidio da bizim mi haberimiz yok..

iki cocuk kendi aklınca munzurluk yaptı die bu kadar abartı yorumları nası yapabilionuz anlamıyorum.

bi tanesi bayrak yaktı, gene tüm türkiye ayakta.

en ufak birşeyde vatan elden gidio die, dısarda "vatan millet sakarya" nidaları atmanın alemi yok..

vatan elden gidiosa, bizim insanımız bu tür şeylerle haftalarca hatta belki de aylarca boş boş vakit geçirmesinden gidio.
Sosyal ağlarda paylaş

şu ülkede atamızın yaptıklaarına ve yapmak istediklerine hakaret eden bir sürü insan varken kişiliğine hakaret eden 2 tane onun bunun çocuğunun üstüne bu kadar gitmenizi anlıyamıyorum cidden.Ha bana sorarsanız hapis gereksiz olur.Gidip deftere küfretmez ama kafasında küfretmeye devam eder.Neden?İt çünki.Bilinçsiz.Gerekli eğitim verilmemiş.Hayvan
Sosyal ağlarda paylaş

burda vatan milleti tartışmıyoruz demeye çalışıyodum, inatla aynı şeyleri tekrar ediyosun, büyük ihtimalle anlamamazlıktan geliyosun, ortada hukuki bir mesele var, kimse çıkıp da "oh iyi yazmışlar aferin onlara ne güzel özgür düşünce" lafı etmedi, senin gibi düşünmeyen herkese "rengini belli et" deyiveriyosun, sanki bütün dünyaya karşı tek başına savaşıyosun. benim rengim turkuaz tamam mı?aha budur benim rengim hadi.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceday, 11 Temmuz 2005 19:56 tarihinde demiş ki:

iki cocuk kendi aklınca munzurluk yaptı die bu kadar abartı yorumları nası yapabilionuz anlamıyorum.

en ufak birşeyde vatan elden gidio die, dısarda "vatan millet sakarya" nidaları atmanın alemi yok..

vatan elden gidiosa, bizim insanımız bu tür şeylerle haftalarca hatta belki de aylarca boş boş vakit geçirmesinden gidio.

herkesin bayrak krizinden sonra sokağa inmesi bu ülkenin nabzını gösterir.Göstermese senin gibilere meydan kalır.[signature][hline]Ey Türk!
Unutma ve Affetme.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Metehan, 11 Temmuz 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
said:
Ceday, 11 Temmuz 2005 19:56 tarihinde demiş ki:

herkesin bayrak krizinden sonra sokağa inmesi bu ülkenin nabzını gösterir.Göstermese senin gibilere meydan kalır.
senin gibi ne demek yahu ?
aptallaşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 11 Temmuz 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
burda vatan milleti tartışmıyoruz demeye çalışıyodum, inatla aynı şeyleri tekrar ediyosun, büyük ihtimalle anlamamazlıktan geliyosun, ortada hukuki bir mesele var, kimse çıkıp da "oh iyi yazmışlar aferin onlara ne güzel özgür düşünce" lafı etmedi, senin gibi düşünmeyen herkese "rengini belli et" deyiveriyosun, sanki bütün dünyaya karşı tek başına savaşıyosun. benim rengim turkuaz tamam mı?aha budur benim rengim hadi.

Tam rengini bulmuşsun ozaman aferin leylak rengi demeni beklerdim.Biri senin değer verdiğin kişiye mesela atana sövse ki sövmüş,bu hukuki mesele deyip geçemezsin.Bu ülşkede ataya sövenleri 16 saatte dışarı çıkartan bir hukuka ne kadar bırakabilirsin bu işi.Kendimiz tabiki tepki verecez.Rengini belli et dediğim şey ya tasvip et ya tepki göster.Hem olmamış deyip sonrada bu hukuki bir süreç demek olmaz.Tamam belki hukuki süreç sonucunda cezalar verilir ama Türk milletinin atasına söversen o biraz hukukiden öte guru meselesi olur.Tepki alır.Anladın inşallah.[signature][hline]Ey Türk!
Unutma ve Affetme.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceday, 11 Temmuz 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
sen benim dedigimi anlayacak kapasitede degilsen o senin sorunun.

benim söylemedigim lafları benimmiş gibi yansıtma..

orda fiili birşey yok, düşünce özgürlügüne verilen bi ceza var ki, tamamen komik ve tamamen siyasi bi karar..demişsin.
Eğer Ataya sövenlere verilen cezayı komik buluyorsan senin görüşün belli.Vatan sever atayı seven biri olsan komik demezsin.[signature][hline]Ey Türk!
Unutma ve Affetme.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz onların atasına sövsek parlementolarında olay olur,herzamanki gibi bizimkiler özür diler.Bizim vatandaşlar çıkmış ne var komik bir karar var diyolar.Bumu vatan severlik.Ataya sagı bumu.Daha fazla uzatmayalım.Herkes kendini biliyor.[signature][hline]Ey Türk!
Unutma ve Affetme.
Sosyal ağlarda paylaş

yaşadığın ve bu kadar sevdiğin bu ülkenin hukuk sistemi, avukatları, yargıçları, bunu yapanların serbest bırakılmasına karar verdi, sen napabilirsin peki başka?daha ne renginden, ne tarafından bahsediyosun? tamamen hukuki bir mesele, ve karar verildi, herkes kendi düşüncesini ortaya koydu ama kimse senin kadar "vatan millet sakarya" edebiyatı yapmadı gördüğün gibi.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 11 Temmuz 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
yaşadığın ve bu kadar sevdiğin bu ülkenin hukuk sistemi, avukatları, yargıçları, bunu yapanların serbest bırakılmasına karar verdi, sen napabilirsin peki başka?daha ne renginden, ne tarafından bahsediyosun? tamamen hukuki bir mesele, ve karar verildi, herkes kendi düşüncesini ortaya koydu ama kimse senin kadar "vatan millet sakarya" edebiyatı yapmadı gördüğün gibi.

Zaten benden ve bazı arkadaşlardan başka çoğu kişi belli.O kararı veren mahkeme ama yorumu halk yapar.Örneğin hükümet ab taraftarı in sokağa millet yalaka olmaktan şikayetçi.O karar beni bağlamaz.Senin edebiyat dediğin şey zamanın da dedenin ölüm sebebiydi benim dedeminde.Eğer sürekli yinelemezsen bu 'edebiyatı' unutur gidersin.Afrikalılardan farkın kalmaz.Afrikada ingiltere hakim ve afrikanın başkentine siyahların zor girebildiğini ve bazılarının giremediğini biliyormusun.Bu sadece fikrini ve o edebiyat dediğin bilinci yok olmuş bir toplum örneği.Şu söze dikkat et.Zamanın afrika başbakanı şöyle der.
Biz herşeye göz yumduk olur dedik.Gerilmedik.İngilizler geldi sonunda gözümüzü kapamamızı herşeyi karar mercilerine bırakmamızı söyledi.(Yani hükümete,mahkemelere).u tepkisiz toplum uyandığında elimizde incil,ingilizlerin ise afrikada toprakları vardı.
Tepkisiz kalmayın.Bugün AB nin baabsı fransa bile çok milliyetçi,atasına saygılı,diline laf söyletmiyor.Bu gelişmiş bir ülke.[signature][hline]Ey Türk!
Unutma ve Affetme.
Sosyal ağlarda paylaş

ceday, paticikte seviyesini ispat etmiş bir arkadaştır. öyle bilip bilmeden "senin gibiler" tarzında ucuz terbiyesizliklere başvurmanın anlamı yok. vatanı sevmek, atayı korumak "atatürkçülük elden gidiyor" nidalarıyla yapılmaz. bunun yolu doğru eğitimdir; doğru anlamak, doğru konuşmaktır. kaldı ki ceday arkadaşımızın bu konulardaki düzgün duruşu da yıllardır paticik-pepelek tartışmalarından bellidir. ilgileniyorsanız arar okursunuz.

bir parça sakin olun ve siz de düşünerek elle tutulur birkaç şey söylemeye çalışın. (mecazi anlamda-hani o yer hep iran'dır ya...) iran'da peygambere küfür etseniz emin olun oradaki "yobazlar" da sizin verdiğinizin aynısı tepki verecektir. "benzer durumda aynı tepkiyi verirken niye ondan farklı sayılayım ki?" diye de bir sorun kendinize.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...