Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deco ve Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet şimdide Gs miz Deco yu alacağını sölüor kiralık olarak yani ben pek beğenmiorum ama iyi futbolcu barçadan geleceğinide hiç sanmıorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Mesaj tarihi:
ya yetkili arkadaslar artik su ise bir el atsaniz iyi olucak sanki. sonra basina ve onlara inanip inanip buraya degerli bisiymis gibi yazanlara hakettiklerini soleyince, biz suclu oluyoruz.
yok yani bu haberler artik yalan haber olmaktan cikti, klupleri futbolculari asagilamaya kadar devam ediyor. barca'ya gidip deco yu kiralik verirmisin desen, barca ve deco fifadan o teklifi yapan klubun lisansinin iptalini ister ve muhtemelen kabul edilir o derece.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Mesaj tarihi:
1. Buraya her insan hakaret içermediği sürece her istediğini özgürce yazabiLir. Kimse sana veya bir başkasına sorarak konu açmak zorunda değiL.

2. Her takım her oyuncu iLe iLgiLenebiLir , her tekLifi yapabiLir , her gazete bunun da haberini yapar.

3. Senin çok değerLi yazıLarına cevap verince hararet yapıp su kaynatıyorsunda sonra neden geLip burada insanLara Laf ediyorsun onu da bir türLü anLayamadım.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
teşekkürler Mave demek istediklerimi yazmışın saol böle kendini bişe sanan moderatörlere yalakalık yapmaya çalışan insanlardan ben ve tüm pati sıkıldı ya düzgün ce tartışın cvp yazın yada defolun gidin yeter[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Mesaj tarihi:
gs decoyla anlassin bu topicte benden once yazmis olan herkese pizzat huttan sinirsiz olayi:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
hem pires hem deco zor bence.
gelirse bile bi tanesi anca, çünkü bizde 2 kişi alacak kadar beceri yok[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
hey allam ya gs deco yu alacağız mı dedi gazetelerin şu yalanlarına bakıp burda hergün topic açılıp sonra aha işte alamadılar die dalga geçmek nası bi mantık?
Mesaj tarihi:
bonjo iskoç engelliler derneğinin senin gibi espri yapabilen düşük maaşa çalışabilecek birine ihtiyacı vardı telefon numarasını veriyim mi[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh
Mesaj tarihi:
Yok biz onu MaLinin yanında ah kaLbime çıkarıcaz.
JesLe kanka oLurLar[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Biraz zor oLacak ama Jesi " sponsor bu " diye kandırıcaz artık :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
ya sabah fotomac.com.tr'yi okuyodum Deco'dan Brezilyalı olarak bahsediliyordu buradan belli olyor yalan haber olduğu.(bilmiyom daha sonra düzeltmişler midir)

Ayrıca Deco kim Türkiyeye gelmek kim?[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN...
Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!..

EMEĞE SAYGI!!! REPUT LÜTFEN ARKADAŞLAR!! :) LoL
Mesaj tarihi:
Pires gelmesse alternatif yıldız adaylarımız var denmişti. Ama Deco'nun bunlardan biri olduğunu hiç sanmıyorum. Bonservis maliyeti olmayacak oyuncularla ilgileniyo GS. Ayrıca fotomaç'ın söylediği 3 haberin 2 si yalan.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
  • Yeni Oluştur...