Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deco ve Galatasaray

diablotg

Öne çıkan mesajlar

ya yetkili arkadaslar artik su ise bir el atsaniz iyi olucak sanki. sonra basina ve onlara inanip inanip buraya degerli bisiymis gibi yazanlara hakettiklerini soleyince, biz suclu oluyoruz.
yok yani bu haberler artik yalan haber olmaktan cikti, klupleri futbolculari asagilamaya kadar devam ediyor. barca'ya gidip deco yu kiralik verirmisin desen, barca ve deco fifadan o teklifi yapan klubun lisansinin iptalini ister ve muhtemelen kabul edilir o derece.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

1. Buraya her insan hakaret içermediği sürece her istediğini özgürce yazabiLir. Kimse sana veya bir başkasına sorarak konu açmak zorunda değiL.

2. Her takım her oyuncu iLe iLgiLenebiLir , her tekLifi yapabiLir , her gazete bunun da haberini yapar.

3. Senin çok değerLi yazıLarına cevap verince hararet yapıp su kaynatıyorsunda sonra neden geLip burada insanLara Laf ediyorsun onu da bir türLü anLayamadım.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler Mave demek istediklerimi yazmışın saol böle kendini bişe sanan moderatörlere yalakalık yapmaya çalışan insanlardan ben ve tüm pati sıkıldı ya düzgün ce tartışın cvp yazın yada defolun gidin yeter[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

ya sabah fotomac.com.tr'yi okuyodum Deco'dan Brezilyalı olarak bahsediliyordu buradan belli olyor yalan haber olduğu.(bilmiyom daha sonra düzeltmişler midir)

Ayrıca Deco kim Türkiyeye gelmek kim?[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN...
Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!..

EMEĞE SAYGI!!! REPUT LÜTFEN ARKADAŞLAR!! :) LoL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...