diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evet şimdide Gs miz Deco yu alacağını sölüor kiralık olarak yani ben pek beğenmiorum ama iyi futbolcu barçadan geleceğinide hiç sanmıorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 önce piresi alalım 2sini birden aynı anda alamaya kalkarsak zorlanırız baya :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 abi adı gecen her oyuncu icin topic acmasak... altlarda bir topic vardı 65 transfer haberinden 1 dogru cıktı diye adam alınsın imzayı atsın.. transfer iyimi kotumu konusuruz...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 haberi hangi mizah dergisinde okudun? deco ve gs yanyana ne kadar komik duruyor :D[signature][hline]Are you satisfied? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 www.pasfotomac.com.tr[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya yetkili arkadaslar artik su ise bir el atsaniz iyi olucak sanki. sonra basina ve onlara inanip inanip buraya degerli bisiymis gibi yazanlara hakettiklerini soleyince, biz suclu oluyoruz. yok yani bu haberler artik yalan haber olmaktan cikti, klupleri futbolculari asagilamaya kadar devam ediyor. barca'ya gidip deco yu kiralik verirmisin desen, barca ve deco fifadan o teklifi yapan klubun lisansinin iptalini ister ve muhtemelen kabul edilir o derece.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 1. Buraya her insan hakaret içermediği sürece her istediğini özgürce yazabiLir. Kimse sana veya bir başkasına sorarak konu açmak zorunda değiL. 2. Her takım her oyuncu iLe iLgiLenebiLir , her tekLifi yapabiLir , her gazete bunun da haberini yapar. 3. Senin çok değerLi yazıLarına cevap verince hararet yapıp su kaynatıyorsunda sonra neden geLip burada insanLara Laf ediyorsun onu da bir türLü anLayamadım.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 teşekkürler Mave demek istediklerimi yazmışın saol böle kendini bişe sanan moderatörlere yalakalık yapmaya çalışan insanlardan ben ve tüm pati sıkıldı ya düzgün ce tartışın cvp yazın yada defolun gidin yeter[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yine fason haber yine fotomaç.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 gs decoyla anlassin bu topicte benden once yazmis olan herkese pizzat huttan sinirsiz olayi:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hem pires hem deco zor bence. gelirse bile bi tanesi anca, çünkü bizde 2 kişi alacak kadar beceri yok[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ikisinden biri gelsin de sabah 6 da çıkıp ölüdenizin ortasında göbek atacam[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 barça deco yu mu bırakıyorda bız ılgılenıyoruz?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hey allam ya gs deco yu alacağız mı dedi gazetelerin şu yalanlarına bakıp burda hergün topic açılıp sonra aha işte alamadılar die dalga geçmek nası bi mantık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 alsa alsa deco gs ı alır yormayın kafanızı bu boş haberlere.[signature][hline]Are you satisfied? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bonjo iskoç engelliler derneğinin senin gibi espri yapabilen düşük maaşa çalışabilecek birine ihtiyacı vardı telefon numarasını veriyim mi[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yok biz onu MaLinin yanında ah kaLbime çıkarıcaz. JesLe kanka oLurLar[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 espiri yapmadım deco>gs , xxl yani[signature][hline]Are you satisfied? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hmm deco. zor.[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Biraz zor oLacak ama Jesi " sponsor bu " diye kandırıcaz artık :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 heh figo, vieri, pires simdide deco? sirada kim var? nedved? :D[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya sabah fotomac.com.tr'yi okuyodum Deco'dan Brezilyalı olarak bahsediliyordu buradan belli olyor yalan haber olduğu.(bilmiyom daha sonra düzeltmişler midir) Ayrıca Deco kim Türkiyeye gelmek kim?[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN... Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!.. EMEĞE SAYGI!!! REPUT LÜTFEN ARKADAŞLAR!! :) LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yalan haber o ya.adamlar nie satsın deco'yu.[signature][hline]Kar$ıyakalı Olmak Bi Ayrıcalıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ahahahahah[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Pires gelmesse alternatif yıldız adaylarımız var denmişti. Ama Deco'nun bunlardan biri olduğunu hiç sanmıyorum. Bonservis maliyeti olmayacak oyuncularla ilgileniyo GS. Ayrıca fotomaç'ın söylediği 3 haberin 2 si yalan.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar