Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23 Haziran Paintball Turnuvasi [INFO]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harbi olay patladı yalnız.
Ben gelemem ki o kadar erken ?
saat 10 da nasıl gelem

yapalım 12 de ya işte akşam 8 e kadar oynarız yaparız bişiiler[signature][hline]tuana...
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
Mesaj tarihi:
biri THARKASı bulsun.. yok mu arkadaşı fln ya haber versin bi gelsin ayarlasın öyle gitsin..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
Şimdi arkadaşlar THARKAS 10 da gidilecek demiş.. dediği doğru.. 4 oyun oynanacağı için zaman uzun olur... o yüzden 10 da buluşulacak.. şimdi buluşma yeri bostancı tren istasyonunun önü.. kokoreççiler falan var.. orası.. 12de fatih istasyonunun orda bayramoğlu bpden servis bizi alacak.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Mesaj tarihi:
şimdi buluşma olcak mı olcaksa kaçta nereye gelem ben[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
Ben satış koyuyorum.
yedek vardır umarım.

saat 10 da gelmem imkansız çünkü.
Zaten tüm parayıda karıya kıza harcadık ne bok yiicez =)[signature][hline]tuana...
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
Mesaj tarihi:
öh o zaman iptal bu buluşma[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
ne iptali yaa.. adamlar yazmış işte saatini yerini fln.. blackchaos ile bellow gelmiyo.. başka gelmeyen varsa altına yazsın da tharkas da ona göre yedekteki adamları çaırsın..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
ulan budamı patladı aaaaaaaaa! Bİ PAINTBALL OYNUYAMICAKMIYIM BEN YA BÜTÜN İSTANBUL PAINTBALL BULUŞMALARI PATLIYOR![signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
Ben gelicem saat 10 da. Orada olucam sonra adminlere rüşvet ile gelmiyenlere title verdiricez.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
said:
tanoren, 21 Haziran 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
Tharkas'a yer var mıdiye msj atmıştım,
bana bi alay yedek var kusura bakma demişti.
neyse bulursunuz mutlaka

bulursunuz diosun da.. elemanlar son dakkada satarlarsa ya da söylemeden gelmemezlik yaparlarsa nerden bilip de gelecek yedektekiler??[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
Desolator ile ben, buluşma saati ve yeri konusundaki tersliklerden ve gelecek asıl tayfanın satış yapmasından ötürü çekildik turnuvadan, yerlerimizi yedeklere bırakıyoruz...

daha uygun bir saat beklerdik, buluşma yeri konusunda da (bulunur belki ama...) ciddi anlamda hiç bir fikrimiz olmaması da kötü bir durum

gidecek arkadaşlara iyi eglenceler dileriz...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
evet.. ve cthulhu arkadaşımız da biz gelmiyoruz diye gelmek istemiyo.. iyi eğlenceler..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
said:
tanoren, 21 Haziran 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
olm gelmeyenler var, şu kadar kişilik ek kontenjan açılmıştır, ilgilenenler vs. vs..
diye yazın, bak kimler geliyo

ayarlayan adam yok hoca piyasada.. ilgilense bu kadar ayrılan kolpaya yatan da olmazdı..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
Tharkas neredesin hocam organizasyon patladı patlayacak. Yarın nerede nasıl buluşuyoruz kimler geliyo ne kadar oynuyoruz v.s...[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
O yedeklerden birini de benim yerime yazarsanız sevinirim.

Rock İstanbul gazisiyim, kollarım ve omuzlarım feci yanmış durumda, kolumu kaldıramıyorum.

Kusura bakmayın..[signature][hline]Click!
Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Mesaj tarihi:
Tharkas totoşunun tatile gitmesi sebebiyle organizasyonu ben üstlendim... o bize katılacak şimdi buluşma:

bostancida 10:00 da bulusuyoruz ve gidiyoruz.

KENDİ GELECEKELR EN GEC 12 DE FATİH BP İSTASYONUNDA OLSUNLAR.

10:00 da buluşup trene binip hareket edeceğiz.

çıkanlar: Spidee, Blackchaos, Cthulhu, Bellow

yerine gelecekler: custodem, zerokull, lidriel, kolomb

bu arkadaşlar acilen onay çeksinler...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
  • Yeni Oluştur...