BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 lammm oha yaa ben taaa avcilardayim saat 8 de filan kadiköyde olmam lazimda nasil gelcem ilk otobüs 7 de zaten böhüüü :([signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Harbi olay patladı yalnız. Ben gelemem ki o kadar erken ? saat 10 da nasıl gelem yapalım 12 de ya işte akşam 8 e kadar oynarız yaparız bişiiler[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 biri THARKASı bulsun.. yok mu arkadaşı fln ya haber versin bi gelsin ayarlasın öyle gitsin..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Adam lazimsa gelebilirim belki:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Şimdi arkadaşlar THARKAS 10 da gidilecek demiş.. dediği doğru.. 4 oyun oynanacağı için zaman uzun olur... o yüzden 10 da buluşulacak.. şimdi buluşma yeri bostancı tren istasyonunun önü.. kokoreççiler falan var.. orası.. 12de fatih istasyonunun orda bayramoğlu bpden servis bizi alacak.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 şimdi buluşma olcak mı olcaksa kaçta nereye gelem ben[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben satış koyuyorum. yedek vardır umarım. saat 10 da gelmem imkansız çünkü. Zaten tüm parayıda karıya kıza harcadık ne bok yiicez =)[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bende gelemiyorum burdan o saatte otobüs bile yok gelmem imkansiz sorry :([signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 öh o zaman iptal bu buluşma[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kafam girsin buluşmaya[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ne iptali yaa.. adamlar yazmış işte saatini yerini fln.. blackchaos ile bellow gelmiyo.. başka gelmeyen varsa altına yazsın da tharkas da ona göre yedekteki adamları çaırsın..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ulan budamı patladı aaaaaaaaa! Bİ PAINTBALL OYNUYAMICAKMIYIM BEN YA BÜTÜN İSTANBUL PAINTBALL BULUŞMALARI PATLIYOR![signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben gelicem saat 10 da. Orada olucam sonra adminlere rüşvet ile gelmiyenlere title verdiricez.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Tharkas'a yer var mıdiye msj atmıştım, bana bi alay yedek var kusura bakma demişti. neyse bulursunuz mutlaka[signature][hline]Tanoren : Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: tanoren, 21 Haziran 2005 16:00 tarihinde demiş ki: Tharkas'a yer var mıdiye msj atmıştım, bana bi alay yedek var kusura bakma demişti. neyse bulursunuz mutlaka bulursunuz diosun da.. elemanlar son dakkada satarlarsa ya da söylemeden gelmemezlik yaparlarsa nerden bilip de gelecek yedektekiler??[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nolursa olsun gelicem, adam eksik olursa ben varım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Desolator ile ben, buluşma saati ve yeri konusundaki tersliklerden ve gelecek asıl tayfanın satış yapmasından ötürü çekildik turnuvadan, yerlerimizi yedeklere bırakıyoruz... daha uygun bir saat beklerdik, buluşma yeri konusunda da (bulunur belki ama...) ciddi anlamda hiç bir fikrimiz olmaması da kötü bir durum gidecek arkadaşlara iyi eglenceler dileriz...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet.. ve cthulhu arkadaşımız da biz gelmiyoruz diye gelmek istemiyo.. iyi eğlenceler..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 olm gelmeyenler var, şu kadar kişilik ek kontenjan açılmıştır, ilgilenenler vs. vs.. diye yazın, bak kimler geliyo[signature][hline]Tanoren : Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: tanoren, 21 Haziran 2005 17:34 tarihinde demiş ki: olm gelmeyenler var, şu kadar kişilik ek kontenjan açılmıştır, ilgilenenler vs. vs.. diye yazın, bak kimler geliyo ayarlayan adam yok hoca piyasada.. ilgilense bu kadar ayrılan kolpaya yatan da olmazdı..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Patlamaz patlamaz.. yapcaz, yapmaliyiz.. evet evet[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Tharkas neredesin hocam organizasyon patladı patlayacak. Yarın nerede nasıl buluşuyoruz kimler geliyo ne kadar oynuyoruz v.s...[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 O yedeklerden birini de benim yerime yazarsanız sevinirim. Rock İstanbul gazisiyim, kollarım ve omuzlarım feci yanmış durumda, kolumu kaldıramıyorum. Kusura bakmayın..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Tharkas totoşunun tatile gitmesi sebebiyle organizasyonu ben üstlendim... o bize katılacak şimdi buluşma: bostancida 10:00 da bulusuyoruz ve gidiyoruz. KENDİ GELECEKELR EN GEC 12 DE FATİH BP İSTASYONUNDA OLSUNLAR. 10:00 da buluşup trene binip hareket edeceğiz. çıkanlar: Spidee, Blackchaos, Cthulhu, Bellow yerine gelecekler: custodem, zerokull, lidriel, kolomb bu arkadaşlar acilen onay çeksinler...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 desolator ile ben de gelmiyoruz, bir yanlışlık olmasın...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar