THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Takımlar : takim 1 alexi antimodes craytotem quivalen Grom_Hellscream takim 2 tharkas estel marvelle urza ZaugnaKhaldun takim 3 Selamon MeSh DeSo cthulhu ultraspycho takim 4 Mandoo KenshinHimura Spidee be11ow blackchaos Xanthe //böyle dendi ama, bilemiyorum, değişecek gibi gözüküyor. Bilinmesi Gerekenler herkese komando elbisesi verilecek ama ayakkabiyi siz getireceksiniz.o yuzden spor ayakkabi getirin bence. merminin boyasi bezle silince cikiyor rahat olun...mermiyi yutsaniz dahi zarar vermez besin icerikli kimyasallardan yapilmis ama yutmayin mumkunse tadi zaten irenc. mermi acitirmi? acitir mesafeye gore acitir ve iki tip mermi var hard soft hard i oneririm aci olunca daha bir haz aliyorum ben. silahlarin gaz ayari var cok acik olursa mermi dengesiz gidebilir ama menzil artar...yani yakindan kacirabilirsiniz saga sola kayar mermi cok az olursada pit duser yere ortalama menzil 20m iki defa vurulan oyundan cikar...ilk vurulusunuzda base e donersiniz ikincide yallah. oyun capture the flag..bayragi alirsaniz ve kendi base inize getirirseniz kazanirsiniz ama biraz zor. adamin dibinden ates etmeyin olaki vuruldunuz donup reflexen saydirmayin 1 adami 1 kere vurun sonra oyun dursun gitsin adam yerine merminiz yoksa ortalarda dolasmayin base de durun yada takim arkadasinizdan mermi alin. adamin arkasindan gelirseniz ates etmeden kontrol deyin vurulmus gibi cikacaktir luzum yok aglatmaya. ayni sey yakin mesafede adamin gormedigi bir acidan gelirsenizde gecerli. vurulursaniz soleyin serefsizlik yapmayin en kil oldugum sey. sorusu olan varsa burdan cevaplayacam. aklima geldikce ekeleme yaparm.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 14 Haziran 2005 07:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ayakkabidan da çikar demi boya bide ayakkabidan olmayim :P birde biz takimi nasil ayircaz komanda kiyafetlerinin çizgilerinin renkleri veya yapilma biçimleri degisik mi veya takcagimiz sapkami ayircak dier takimdan[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: THARKAS, 13 Haziran 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Bilinmesi Gerekenler hard i oneririm aci olunca daha bir haz aliyorum ben. :D gelmek isterdim ama bedevilik mevcut biraz. gelemem heralde ... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: THARKAS, 13 Haziran 2005 19:00 tarihinde demiş ki: adamin arkasindan gelirseniz ates etmeden kontrol deyin vurulmus gibi cikacaktir luzum yok aglatmaya. Vursak olmaz mı :hmm:[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bide nisan alip kafadan çat diye vurunca headshot olup adam ölmüyor mu :D[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Spidee, 13 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Vursak olmaz mı :hmm: mermi harcama bence. al odunu vur kafasına kafasına :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: THARKAS, 13 Haziran 2005 19:00 tarihinde demiş ki: adamin arkasindan gelirseniz ates etmeden kontrol deyin vurulmus gibi cikacaktir luzum yok aglatmaya. ayni sey yakin mesafede adamin gormedigi bir acidan gelirsenizde gecerli. arkadan gelip kontrol diyosun adamda lan ..... sen beni ne vuracan 1 metre önünü görmüyon banane vurulmadım dicek :) birde mekanda hakem gibi bişi olsun ama megafonlu falan Dominating! Ownage! Tharkas is beyond godlike! fln desin hehe ego meselesi[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sote yapan dopak olsun saklambaçmı oynııcaz ? Evet ben fantazi yapıcam kontrol diye bağırınarak gezemem abi silahı dayarım kafaya Sonra çekerim tenha soyarım üstünü resimlerini çekip El cezireden yayarım halka...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 saat vs.. onu söyleyecektin[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 HAHAHAH! Kopardin beni dyna ehau iki tane hakem var ayarlariz:P bana gece gidiste oldu volfied i yakaladim kontrol dedim dondu 5 tane sikti acidan iki buklum oldum.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Dedim abi ben vururum acımam =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 dedim ya saat 11:30 da bostanci duraginda bulusuyoruz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: THARKAS, 13 Haziran 2005 19:09 tarihinde demiş ki: volfied i yakaladim kontrol dedim dondu 5 tane sikti acidan iki buklum oldum. Ahahaha bence kontrol falan olmasın abi bende döner sıkarım acımam arkamdan gelen sıksın bana 1 tane ben kendimi yere atarım ztn 1 kere vurulunca döt korkusundan..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 13 Haziran 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: DynamicK, 13 Haziran 2005 19:08 tarihinde demiş ki: birde mekanda hakem gibi bişi olsun ama megafonlu falan Dominating! Ownage! Tharkas is beyond godlike! fln desin hehe ego meselesi LOL! dyna biraz kalk dota başından abi sulanıo gene beyin...[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Demekki önce götü sağlama almak lazım..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kontrol fln kız işi abi orda amaç gölgelerde saklanmak backstap damage koymak nerubian la adama dalıcam kontrol mu derim arkadan critical korum enseye bi mermi adam acı ile yatar zaten base e dönmeye gerek kalmaz direk çıkarırsın oyundan zafere giden yolda herşey mübahtır.[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Spidee, 13 Haziran 2005 19:12 tarihinde demiş ki: Demekki önce götü sağlama almak lazım.. said: Quivalen-soth, 12 Haziran 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Takımlar iyi Tharkas zaten tek başına torpil arkadaşlar bilmiosunz ama biz "hehe haha paintball oynuoz arklarla ne küseel" derken adam frag kasıo... düşün... e yani... sen bide tharkasın karşısındasın demüüü yazık yazık cok da gençti..[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 onu sorucam, kafaya falan vurma olayı var mı?, göçmüor di mi adamlar kafaya falan vurunca...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 var da zor yani vurman !!! herkesin gözünde bir koruma olacak Tabiki ...[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kurşunun bitince çakıl taşı fln at ne para vericen okadar yedek kurşuna hem zaten normal mermilerde acıtıyomuş çakıl taşı menzili de uzun sallarsın 50 metreye[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sakın dynaya kulak asmayın ölürüz bile..:-o[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: DynamicK, 13 Haziran 2005 19:13 tarihinde demiş ki: kontrol fln kız işi abi orda amaç gölgelerde saklanmak backstap damage koymak nerubian la adama dalıcam kontrol mu derim arkadan critical korum enseye bi mermi adam acı ile yatar zaten base e dönmeye gerek kalmaz direk çıkarırsın oyundan zafere giden yolda herşey mübahtır. Lothar alıp ulti atmak istiyorum müsaade ederseniz.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Kurşun bitince güreş tutacaz, tuş olan base yolcusu =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi sacmalamayain tas mas dyna milletin aklina kotu seyler sokma dengesizi var sakati var yapar yapar. hele dota oynamis varsa o ustteki mesajindan sonra arkadan tasla ense kokune indirip bayiltir olay olur.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: DynamicK, 13 Haziran 2005 19:16 tarihinde demiş ki: kurşunun bitince çakıl taşı fln at ne para vericen okadar yedek kurşuna hem zaten normal mermilerde acıtıyomuş çakıl taşı menzili de uzun sallarsın 50 metreye Chemical'ın "çelik bilye" topicini okuyun. Ondan ala mermi olmaz artık.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar