Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.Pepeleksel Erzurum Buluşması !!!

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Evet küçük bi organizasyon düzenledik. Dışardan gelmek isteyen arkadaşlar için Palandöken Kayak Merkezi'nde 5yıldız konaklama imkani sağlayabiliriz (ücretler şahsi :P) eğlenceli olur diye düşünüyoruz tabiki :=))

Şu an katılanlar ;
pipo
tellos
insight (ben)
CagRi
david_beckham
Qr_Shut (yeni üye)
Bilge_Tonyukuk

Şimdilik bu kadar
Özel konuk olarak Sheref'i düşünüyoruz Onsuz olmazzZzZ

Etkinlikler ;
Sıkı sıkıya bi street-ball
Tortum Şelalesi Gezisi
Tarihi turistik yerler :P

2.Versiyonunu kışın planlıyoruz kayak flnda yaparız
Gelmek isteyenler burdan ulaşsınlar.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bizde 2.ye önem veriyoruz zaten.
2.si geleneksel olsun diye yaptık :)

Herneyse yinede gelmek isteyen olursa buyursun![signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 25 Haziran 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
(ücretler şahsi :P)
[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Arkadaşlar kı$'a erteledik.
Daha büyük bi organizede buluşmak üzre
E$en kalın
:P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...