Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sabah zil çaldı uyku sersemi açtım adam geldi ödenmemiş borcunuz var doğalgazı kesiyorum dedi bişey demedim. Bu doğalgaz borusunun oraya Kırmızı bi kelepçe gibi plastikten bişey taktı. E şimdide benim kahvaltı yapmam gerek yemek ısıtmam gerek o kelepçeyi çıkartsam açılır mı ? Sorun olur mu ?[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çıkarıp şalteri açarsan çalışır. fakaaaat o mührü sökersen hakkında yasal işleme bile gidilebilir...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bizimde elektriğe takmışlardı ben söktüm ertesi gün ödedim bişi olmadı ama bakmaya gelebilirler sakat iş.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 khas, ben mühür farketmedim ama mühür mü va rbide ?[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ödemeden yakalanırsan zaten durum kötü.[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Mavi, 13 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki: khas, ben mühür farketmedim ama mühür mü va rbide ? ağız alışkanlığı mühür dedim. sonuçta işte şalterdi kastım[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sokersen ve odemezsen cezasi var, odersen problem olmaz. ucretsiz kullanmak diye birsey yok cunku, sen actigin an faturana yazmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sökülmüş olduğunu görürlerse problem olur bence...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Şimdi ben sökücem bunu. Yemeğimi ısıtıcam. Yarın gidip ödeyeceğim hemen. Problem olur mu ?[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: dominic, 13 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: sokersen ve odemezsen cezasi var, odersen problem olmaz. ucretsiz kullanmak diye birsey yok cunku, sen actigin an faturana yazmaya devam ediyor. adamların amacı zaten seni ödemeye mecbur etmek. yaptıkları şey de tamamıyle yasal. eğer sen onu sökersen ve ödemeden kullanmaya devam edersen, periyodik fatura kontrolünde adam sana fatura kesmemek niyetindeyken bi bakacak aa kelepçe yok. ama bunun doğalgazı kesik gözüküyor. hop mahkemeye(evde değilsen. evdeysen biraz tatlı dille biraz yeşillik "an"ı kurtarabilir :-))[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 elektrikte kapattıkları gün ödemeye gitmiştim, cumaydı herhald, kendiniz açın demişlerdi eve geldim açtım bi sorun falan da olmadı. tabi doğalgazda daha sıkı tutuyor olabilirler.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Rahan, 13 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki: elektrikte kapattıkları gün ödemeye gitmiştim, cumaydı herhald, kendiniz açın demişlerdi eve geldim açtım bi sorun falan da olmadı. tabi doğalgazda daha sıkı tutuyor olabilirler. ama sonuçta ödedikten sonra açın dediler deil mi? yani herifler işleme sokmuş...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Mavi, 13 Temmuz 2005 14:12 tarihinde demiş ki: Şimdi ben sökücem bunu. Yemeğimi ısıtıcam. Yarın gidip ödeyeceğim hemen. Problem olur mu ? olmaz ama yarın mutlak yatır.birdee bi görevli şans eseri oralardan geçerse..[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 durumu biraz tatlı dil ve yaşillikle halletmek zorunda kalabilirsin ona göre :-) (evet farkındayım cümleyi tekrar ettim)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Şimdi ben bu kelepçeyi söksem açılır değil mi ? Yai başka bir yerden kesmemişlerdir gazı ? Kelepçeyi çıkartırım açılmazsa bide?[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yeşilliğe gerek yok yarın ödiceksen faturayı bugün açmandan bi problem çıkmaz[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kelepçeyi çıkarıp şalteri açık konumuna getiriyosun çalışıyor. ama kelepçeyi çıkarmak sorun olabilir...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Valide ile konuştum çıkart yarın ödeyeceğiz dedi. Gidip çıkartıyorum. Faturanın arkasını okudum şöyle bir madde var =) Borç yada başka nedenlerden dolayı kesilmiş olan doğalgaz yalnızca İGDAŞ tarafından açılabilir.Açma işlemi yapılmadan gerçekleşen tüketimler için usülsüz ceza bedeli uygulanır.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tüketim merkezden anlaşılıyorsa yandın :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 şimdi durduk yerde usulsüz ceza bedeli mi ödücen riske girme bence.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 doğalgazda durum farklı mı bilemicem elektriği yatırmamıştım okul çıkışı yatırdık akşamına kestiler :p sonra açtık bişe olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dısarda ye yemegini bosuna riske girme[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 mühür sökmek veya mühürlü halde kullanmak 1,5-2 milyar cezası arasıy(mış). bizimde mühürlemişlerdi :) paso açıp tv izliodum :P[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bence kullan hiçbirşey olmaz bu memlekette. Kapalıysa zaten senin ulaşabileceğin bir yerden kapatmışlardır. Bizim apartmanın bodrum katında duruyor valla o zamazingolar.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kanca at kanca[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir , ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar