mikado Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 arkadaslar 6 aydir ugramadim suralara arkadan neler yazilmis neler ofofof... Arcanite Reaper + WF + shock = 2500dmg grounding totem + shock = 1 magic absorb 1 interrupt ee kim kaldi ayakta, pardon? shaman oynamamismisim zuhzuh..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 olaya duel olarak bakarsaniz warlock un shaman kesemeyecegini sanarsınız..ama cokta guzel olduruyo direk 1 sn cinde curse lerini atıyosun fear vs idi adamı olduruyosun ama sen duel diyip 3-2-1 diye sayarken adamın 3-5 tane totem dikmesini beklersen tabiki olursun..warlock cok ii bir yardımcı classtır mage haric kimsenin curse iilestiremedigini goz onunde bulundurursak cok can yakar tabi yardımcı olarak.. shaman a bile pvp guide yapılmıs ya hll olsun :)caster a purge+shock arada kesin windfury gelir bi de bakmısın yerdesin..earth shock diye buyusu olan bi class a purge diye bisi verilirse artık bu charı cocuga versen adam oldurebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Oncelikle yazın için saol Shaman olmasamda bir shamanın benim karsımda neler yapabilecegini gordum. ps. Bazı arkadaşlar gereksiz yazılar yazmış eger arkadaşın bir yanlışı varsa bunu uygun bir dilde anlatın şebeklige lüzum yok.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Arkadaş bu guide yazalı epey olmuş millet de sazo gibi atlayıp ölemi olur bölemi olur filan demiş komik[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 valla benim 1 vs 1 karsilastigim shamanlarin hepsi ilk yedikleri crit den sonra form deistirip kaciyo :) paladiniz allah kahretsin kaçanı durduramiyoruz :) yazık bide[signature][hline]SEVEN 60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 2004 yılındaki forumu up layan, bilincli forum kullanıcımıza da ayrıca teşekkurlerimi iletiyorum.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sildim[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 21 Haziran 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: BonePART, 21 Haziran 2005 20:10 tarihinde demiş ki: lol paladinsin shamana crit attın mı kacıyo mahuahuahuahuahuahuahuahuahuahuas asjklhaosdasjkoiğdghüoasdgaıosd asdjogasdıgjasd gasd cidden super guldum ya frost shock earth bind earth shock earth shock melee (paladin shield acar bandaj basar bende basarım) melee -ES ES ES can azalırsa frost shock bandaj bas takıl sadece bir shaman a 1 vs 1 de yenildim şidmiye kadar ismini unuttum onda da divine açmaya tam hazırlanırken critledi öldüm :) onun dışında %70 i kaçtı[signature][hline]SEVEN 60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 wow hayatimda hiç kaçmadim ölmeyi tercih ederim :)[signature][hline]SEVEN 60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eğer palaysan ve seninle PvPye başlayan shman kacıyorsa bu işten vaz geçsin sadece yaptığınız kendinize heal vermek divine açmak adam gibi savaşamıyonuz ama divine açarken earth shock yiyen pala ölür resmen ölür yani bide savaşçı olacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 zaten divine,lay birde diğer shield kullandıktan sonra paladin çok güçsüz bir hedef haline geliyor[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paladinle duel zaman kaybı. Baktı critleri saydırıyorum açıyor divine shield sorada HS :P. Bazılarıda divine shield ve HS nin zamanlarını ayarlayamıyor Divine Shield bitince Earth shock atıyorum ölüyorlar. Öteki türlü ise değmiyor. Hele hele Druid ve Paladin kapışmalarını izleyin. Harbi çok zevkli. En son ircten bir paladin ayarlayıp yer seçip duel yaptırdık bir druidle. 10dakika sonunda sıkıldık hadi ayrılın dedik.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Zauahuahuah ahssajdaskdjas apeuahea , şu paticik forumlarını okuduğum her gün en az 1 sefer kesin gülüyorum.Sevgili paticik üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum , saygılarımı sunuyorum.Her günüm kahkaha dolu geçiyor eksik olmasınlar ;)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 benim shamanlarla karsilasmalarimi anlatayim biraz da ; %17 crit chance li retribution paladinim var.(lvl 60 tabii ki) o yüzden mail falan pek kurtaramiyor verdigim damage gayet iyi hp/mana ise nispeten orta düzeyde. fake heal yapiyorum..canim % 75 e gelince geri cekilip heal basacakmi$ gibi yapip shock umu yiyorum, sonra divine favor lu healimi yapiyorum.(mana kaybi yok yani, full hp) dispell spam yaparak SoC acik vaziyette vurmaya devam ediyorum, eger hp sakat duruma düserse yine fake heal yapip ayni seye devam ediyorum.heal veya shield icin caninin %10 a düsmesini bekleyen paladinleri yenip burada kolpalamayiniz lütfen.ama sizin gibi kibirli değilim , her shammy yi alirim demiyorum.cünkü paladinin damage i sagolsun blizzard tarafindan tamamen Soc 'a yani şansa dayandirilmis durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 beyler karsınızda newbie paladin yok damage veremiyo vs yazanlar olmuş anca kendini healliyo diyenler olmuş. elimde http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=18822 bu sword var shaman a 2k+ crit vuruyorum bi seferde ve 2 shieldim var, üstüne sifir mana gerektiren hp mi fulleyen lay of hand im var. armorum 5k+ shieldsiz tek bir healle crit heal yapip hp mi %20 den fulleyebiliyorum. shield acar kendimi bandajlarım karşımda sen bandajlarsan bi aoe atarım bandajın pic olur. vs vs vs hunter ve mage disinda her class i kastiririm herkesi keserim gibi bir salaklik asla söylemem ama ciddi kastiririm. hunter i kovalamakdan sıkılıyorum :) mage inde poly si delirtiyor. priestin ve warloc un fear i kötüydü eskiden ama onunda çarelerini buldum blacksmith saolsun :)[signature][hline]SEVEN 60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hordelara allah sabır versin dün bi paladinle ( ben rogue um) 15 dakikadan fazla duel yaptık ( evet aynı duel 15 dakikadan fazla sürdü) 3 kere Divine shield açtı ordan biliyorum. Shamanların öyle bişeyi yok alıyosun stunlock a çat çat dövüyosun :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Malibu, 23 Haziran 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Hordelara allah sabır versin dün bi paladinle ( ben rogue um) 15 dakikadan fazla duel yaptık ( evet aynı duel 15 dakikadan fazla sürdü) 3 kere Divine shield açtı ordan biliyorum. Shamanların öyle bişeyi yok alıyosun stunlock a çat çat dövüyosun :P ben birde benim gibi başka bir paladinle duel yaptim 20 dakka felan sürdü :) 3 er mana pot içtik o içince bende ictim o günden beri paladinle düel yapmiyorum pek :)[signature][hline]SEVEN 60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Forme , acaba oynadığın serverı öğrenebilirmiym ? Eğer Slyvanas serverında oynuyorsan herşeyımı ortaya koyarımki karşımda apışıp kalırsın . Bu kadar iddialı konuşuyorum.. Serverını öğrenebilrmiyim ?[signature][hline] Sohto | Orc Shaman of Lordaeron @ Sylvanas Realm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 burning legion guildim seven neden apışıp kalıcamki? mantıklı bişeyler söyle burda da eyvallah diyebilirim[signature][hline]SEVEN 60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baradrun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 -Holy talent ağırlıklı giden -Protectıon talent agırlıklı giden -Plate armor giyicene üstünde leather veya mail armor parcası olan -Bİr elinde 1h silah ve kalkan olan -Adam gibi 2h silah bulamayan -PvP de öküzce Divine Shield açan -PvP de eli ayağına dolanan (PvP bilgisi pek olmayan) -Bulması gereken Plate armorları (ki bunlar olmassa olmaz plate parçaları) bulamayan paladinleri kesersiniz shaman kardeslerim onun dışındaki paladinleri kesemessiniz. Ancak köpek olur kacarsınız. Bu zamana kadar hiç bir shamana tek 1vs1 de kaybetmedim. Shaman a yenilen paladinde bıraksın paladini gitsin kendine yeni bir karekter açsın onu oynasın. Tam tersini sölicek olan shaman çıkacaktır mutlaka ama bu böle arkadaşım bu oyunda o kadar çok salak paladin warki nerdeyse BL deki paladinlerin yüzde 70 i paladini öküzce kullanıyor. Sizde sanıyosunuz ki aha paladin kestim aha ezik paladin bla bla.. Bu yazıyı neden yazdım biraz gülümsemek için hani kendilerini ilah sanan Shamancıklar yokmu insanı güldürmeye yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet yazmak kolay oluyo bende yaziym level 39 Shamanım 1v1 de alamicağım pala yok 10 level üstüde olsa farketmez üstümdeki bütün armorları ve silahımı çıkartık yumrukla pala dövmüşlüğüm var oyuna başladığımdan beri ilk silahım ile oynuyorum yaklaşık 1500-2000 crit vuruyorum 10 vuruşumdan 9u Windfury bir keresinde 3 palayı aynı anda kestim ..... Ayrıca daha bugün (bu gerçek) salak bi paladinin yüzünden başıma 4 tane elemental üşüştü o bitanesinden kaçarken dördünü kestim birini kestim öbürü geldi nefes alrımadılar bayaa noob var bu palalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ben hunter ile aynı anda benden 10ar lvl yukarı 5 mage kesiyorum hemde ranged kullanmadan. Ama bunu saat 4 gibi serverın baya boşaldığı ve pinglerin düştüğü uykumun en derin kısmında yapıyorum. [Bu mesaj Absolut tarafından 24 Haziran 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Absolut, 24 Haziran 2005 10:23 tarihinde demiş ki: Ben hunter ile aynı anda benden 10ar lvl yukarı 5 mage kesiyorum hemde ranged kullanmadan. Ama bunu saat 4 gibi serverın baya boşaldığı ve pinglerin düştüğü uykumun en derin kısmında yapıyorum. [Bu mesaj Absolut tarafından 24 Haziran 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] nası yani ?[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Rüyamda keserim ancak 5 magei :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben geyiğine yazdığını farkedemedim bile sabah sabah :) noluyoz dedim bi anda bi tanesini görsem ben kaçarım direk 10 level yüksek hehe :)[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar