Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eglenceli bi warcraft moviesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benzie Rover muhteşemmiş iste budur dedim ya, Off yanlzı biraz daha gun batımı cekebilirlermiş demedende edemedim =)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ikıncı fimide izledim oda supermiş, ozellikle esas oğlaın mezarın başına gecmesi ve hava kararırken yavaş yavaş guclenmesi sağlam eleman olma sahnesi superdi zaten.

Bunları izleyince cok yalan geliyo pvp video'ları falan olay bu olmalı.

cast'i yazakende mulgure'da guzel sahneler koymalarıda cok hoş olmuş cidden oyunun sundukları cok iyi.

oturup doru ışık nerden geliyo falan kasıp baya sağlam ss ler cekilebiliniyo.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
kisi de süper de kategorileymeiyorum şimdi klip oalrak mı arşivleyey,m wow göerüntüsü oaltrak mı?

hmm olmadı "hybrid class" açarım wow klipleri diye ehueh ama bana 2 klip daha bulun :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
said:
EarS, 12 Temmuz 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
haha güzelmiş
bunu sevenler bir de beer for my horses ı izlesin

ehehe eet cok guzel
baya eglendıyor[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
zaidral, 13 Temmuz 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
6dakika 50 saniye sürüyo bende, 3 farklı makineden denedim sorun sende sanırım.

oyle oldu heralde, neyse cektim tekrar izledim zaten, super ya.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior
Mesaj tarihi:
off gözlerimden yaşlar gelcek gibi oldu... here without you u izleyince valla... of işte her undead bu esas oğlan gibi kibar olsa stormwindde tavernada şu an undead arkadaş la konuşuyo olurdum :P barış rulaz war sucks :P ama oyunun adı üstünde WAR craft işte :P oyüzden savaşmaya devam edeceğiz... kaderiymiş bu dünyanın BÖHÜHÜHÜH[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Disorder
Mining/Enchanting
Mesaj tarihi:
Abi gidicem simdi sewgilime sarılacam cok ozledim zaten off off abi ne koyarsınız bunları buraya yaaa. . . Aksam moda sahildeyim beyler isteyen gelsin :'( . . .[signature][hline]Kalitzburg/60/Troll/Rogue
Kalitz/27/Human/Priest
Mesaj tarihi:
Oha abi ikinci dehşet olmuş şarkı müzik geçmişe gitmewsi falan yapanın elinden öpmek lazım[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
  • Yeni Oluştur...