Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eglenceli bi warcraft moviesi

BonePART

Öne çıkan mesajlar

http://files.filefront.com/Benzie_Rover;3863980;/fileinfo.html

kesinlikle izleyin
sıkıcı metal muzikli pvp movielerinden sonra baya elendim yane
adam cidden urasmis[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

Ikıncı fimide izledim oda supermiş, ozellikle esas oğlaın mezarın başına gecmesi ve hava kararırken yavaş yavaş guclenmesi sağlam eleman olma sahnesi superdi zaten.

Bunları izleyince cok yalan geliyo pvp video'ları falan olay bu olmalı.

cast'i yazakende mulgure'da guzel sahneler koymalarıda cok hoş olmuş cidden oyunun sundukları cok iyi.

oturup doru ışık nerden geliyo falan kasıp baya sağlam ss ler cekilebiliniyo.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

kisi de süper de kategorileymeiyorum şimdi klip oalrak mı arşivleyey,m wow göerüntüsü oaltrak mı?

hmm olmadı "hybrid class" açarım wow klipleri diye ehueh ama bana 2 klip daha bulun :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

off gözlerimden yaşlar gelcek gibi oldu... here without you u izleyince valla... of işte her undead bu esas oğlan gibi kibar olsa stormwindde tavernada şu an undead arkadaş la konuşuyo olurdum :P barış rulaz war sucks :P ama oyunun adı üstünde WAR craft işte :P oyüzden savaşmaya devam edeceğiz... kaderiymiş bu dünyanın BÖHÜHÜHÜH[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Disorder
Mining/Enchanting
Sosyal ağlarda paylaş

Oha abi ikinci dehşet olmuş şarkı müzik geçmişe gitmewsi falan yapanın elinden öpmek lazım[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...