kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 :/ bi çözüm bulma m/nız lazım.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 edit: allah belamı versin benim, böyle sadistlik olmazdı yani. [Bu mesaj thelegbra tarafından 12 Temmuz 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 abicim kuş beyinli diye boşuna dememişler :) gelio hayvan hala bakınıo yuva nerde diye bildiğin kuş beyinli :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 korkuluk yap derdim de o kargalar içindi sanırım? sey duydum ben "karga savar" , boyle vahsi bir kusun sesini kaydetmişler, boylece orada bulunan kargalar kacıyormus, sonucta guvercin de korkar vahsi kustan, kaydet, cal yallah.[signature][hline]Bonecrusher, 12 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki: hoparlöre kavanoz dayarken minyon çikolata yemek? Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kayıttan çaldığın zaman birşey ifade etmez. yani benim köpeğim var şöyle örnek vereyim, sokaktan köpek bağırınca cevap verir ama aynı köpeği kaydetip dinlet, umrunda olmuyor. acaba frekans ile mi alakası var? vardır bilimsel açıklaması..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yukarıda anlatılan poşet olayı gerçekten işe yarıyor. boşuna korkulukla felan kasma.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hayır "karga savar" gercek, hatta yabancı ülkelerde deneniyordu eminim, 100lerce kargayı anında sutluyorlardı. Dandik bir kayda elbette kaçıramazsın ama soyle digital eklemelerle dehşet bir sahin ötüşü, guvercin falan yalan olur :D[signature][hline]Bonecrusher, 12 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki: hoparlöre kavanoz dayarken minyon çikolata yemek? Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 e ölede sen bi alisavar yapsan ahmetleri kaçıramazsın ki değil mi?Adı üstünde karga savar[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 aslında şeyde olur. Güvercinlerin konduğu kenarlara birbirine deymiyecek şekilde aralarında 2,5cm uzaklık falan olan 2 tane tel çekiceksin (tek tel saçak tel değil:) bakır tel gibi eheh) telleri biraz yüksek tutucaksın gi yağmur yalınca kenarlar ıslak iken deymesin. Sora tellerden tekine yada ikisinede (ikisinede tak sen öyle daha iyi:) ) 5amplerlik o ince tüp gibi sigortalardan takıcaksın:) (ki kısa devre yapınca yanmasın sağ sol.) Sonra güvercin tellere deyince (220 voltluk 2 tane telin arasına ne sokarsan sok bi güzel çarpılır ) (lastikler hariç:P) bi güzel çarpılıcak. güvercinler akıllı hayvan zaten devamıda mevzuya uyanır gelmez. Sora sökersin telleri. Gelmezler bidaha:P YADA alt katın balkonuna ekmek atıcaksın bolbol. yuvalarınıda tutup oraya atıcaksın. Hergün biraz ekmek at alt kata bidaha gelmezler seniln balkona (tahminen) alt katın balkonuna sıcarlar busefer ama bu kısım bizi enterese etmiyor dimi etmiyor.[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 chemical elektrik düzenini düşündüm ancak 220 volt la kül etmek istemiyorum :p 12 volt ta gıdıklamaz hayvanı 20 volt nasıl üreticem onu düşünüyorum.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 keşke balkonuma onlarca guvercın konsa..zamanında 20 kadar guvercınım vardı..çok severdim.. sorununa çözüm bulamayacagım.çünkü ben güvercinleri kovmayı değil gelmelerini isterdim hep..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Hardter, 12 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki: said: Mayhem, 12 Temmuz 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Ben ara sıra balkona cıkar, yuvalarını yıkıp, geri dönerdim, bazen ise güvercin kaçmazdı tekmelerdim, böyle yapa yapa artık balkona tek güvercin gelmez oldu. kingpin sen mayhen gıbı yapma sonra basına bela alırsın haberlere cıkmıstı ya kargaların saldırısına ugruormus bı adam valla sende guvercınlerınkıne ugrarsın :D Bu adam bizim burda (bahçelievler) el arabasında meyve sebze satıyor anneme de dert yanmış kargalardan annemde şimdi görünce dalga geçiyo kargalar gelmiş yine çatıya fln diye.. Ama cidden kargalar takip ediyo herifi :) Kedi olayı gelmişti benimde aklıma ama bahsedilmiş. Alt kata ekmek atma alttaki gelir postayı koyar.. Aklıma gelenler, bi süreliğine bi branda gibi bişey gerin balkonun yerine camekan yapılmış gibi. Veya balkonu kapattırın. Hayvanlara işkence etmeyin onlarında canı var sonuçta[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Sinek kovar al kacarlar:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 :) Balkonumda bir tane yuva var. Güvercin ve iki tane yavru. Onlar gidinceye kadar beklerim. Balkonuma girsem bile güvercin yuvadan ayrılmıyor.. Balkonda kitap okuren başka güvercinler de geliyor, sevişiyorlar, bağırıyorlar. Sinir oldum ben onları yemeğe bırakarak zehirledim. Yine geldiler de zehirledim. Güvercin ve iki yavruya hiç dokunmadım. Onlar gidinceye kadar beklerim balkonuma gelenleri zehirlerim :) Güvercinler İnsanları çok sever sanırım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: HocaEfendi, 12 Temmuz 2005 21:49 tarihinde demiş ki: keşke balkonuma onlarca guvercın konsa..zamanında 20 kadar guvercınım vardı..çok severdim.. sorununa çözüm bulamayacagım.çünkü ben güvercinleri kovmayı değil gelmelerini isterdim hep.. bu gün yardım etmeliydin bana :p balkonu temizlerken o zaman heh[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Kırdır abi balkonu.Balkon malkon olmasın..[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 nasıl manzara var öle böle değil tam rakı-balık yani :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 zehirli yem ver. hepsi ölsün sonra çöpe at.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: dory, 12 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki: hayır "karga savar" gercek, hatta yabancı ülkelerde deneniyordu eminim, 100lerce kargayı anında sutluyorlardı. Dandik bir kayda elbette kaçıramazsın ama soyle digital eklemelerle dehşet bir sahin ötüşü, guvercin falan yalan olur :D ondan sonra dişi şahin gelsin... sonra onu kaçıracak başka bi hayvan sesi şeet... sonra onun dişisi gelsin... bööle devam etsin sen de ekosistemi çöz...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Onlar bi' de kıl kıl öterler ha: *Gruuurrriiik* *Gbüüürrrrk* *Guurrriiik* Bizim balkona da kışın gelip yerleşiyo paşalar...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dediğimi yapın. birinin cesedini de balkona bırakın. ibret-i alem olsun[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya zehirleyin ya da kendine yuva kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: kingpin, 12 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki: Ankarada yüksek bir yerde oturuyoruz da (10.kat) bizden önce evde kalan şahıslar güvercinleri beslemişler galiba balkonda açık devamlı güvercin gelip kakasını yapıyor.Yuva falanda yapıyorlar ne yapsak kaçmıyorlar uyuz oldum pratik bir çözüm var mıdır ya da üretebilecek olan... ps:ciddi bir sorundur lütfen dalga geçmeyiniz :p. bence onlari yuwalarindan mahrum birakmaya calişma yazik yani hayvanlara belki gec yıldır orda yaşiyolar sen gelip kovmaya calişiyosun sizde haklisiniz ama bence 2 tarafindan karlı cıkacagi bişi yap . sadist ruhlu geri zekali aptal in teki guvercinin tekmeliyomus bide utanmadan yazmiş yani onlar gibi filan yapma sen git vbence guvercinleri besle keyif almaya basla onlardan sora onlar sana alişinca bole bi ilac vardi dedem koyardi kuslar,n yemlerine bole kabız gibi bişi yapiyo yani en azından kuru kluru yaparlar temizlemsi kolay olur[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu da çok insancılmış beah! kendi rahatımız için hayvanların sağlıını bozalım...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya yok ole bi sorun olmuyo işte bole yapay yem filan verince saglikli besleniyolar hem hemde kuru kuru yapiyolar .[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar