kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ankarada yüksek bir yerde oturuyoruz da (10.kat) bizden önce evde kalan şahıslar güvercinleri beslemişler galiba balkonda açık devamlı güvercin gelip kakasını yapıyor.Yuva falanda yapıyorlar ne yapsak kaçmıyorlar uyuz oldum pratik bir çözüm var mıdır ya da üretebilecek olan... ps:ciddi bir sorundur lütfen dalga geçmeyiniz :p.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı edit:eh düşünemedik pati-pet e şutlansın konu :) [Bu mesaj kingpin tarafından 12 Temmuz 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 patipette takılan peageon(böylemiydi yaf) diye bir arkadaş var bu işlerden anlıyor ona mesaj at istersen[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! adam: -Yaratacak bir şey kalmadığında ne yazacaksınız? Yazar: -Yaratacak bir şeyi kalmayan bir adamla ilgili bir hikaye geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben ara sıra balkona cıkar, yuvalarını yıkıp, geri dönerdim, bazen ise güvercin kaçmazdı tekmelerdim, böyle yapa yapa artık balkona tek güvercin gelmez oldu.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Mayhem, 12 Temmuz 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Ben ara sıra balkona cıkar, yuvalarını yıkıp, geri dönerdim, bazen ise güvercin kaçmazdı tekmelerdim, böyle yapa yapa artık balkona tek güvercin gelmez oldu. kingpin sen mayhen gıbı yapma sonra basına bela alırsın haberlere cıkmıstı ya kargaların saldırısına ugruormus bı adam valla sende guvercınlerınkıne ugrarsın :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 daha pratik bi çözüm lazım böle belirli bi frekans ta çıkan ses tonu bunları rahatsız etmiyor mu acaba[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Balkonlara takılan ağlardan var onlardan alın . Yanlız düzgün takmazsanız aralardan giriyorlar[signature][hline]oh yeaa
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cifte ile sotelen yaklastılar mı alınlarından vur ehueuhe o ne ya ole cozum mu olur butun guvercin nufusunu tekmelicekmisin[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hmm abi beslemeye çalışsan sevmezmisin güvercin?:)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! adam: -Yaratacak bir şey kalmadığında ne yazacaksınız? Yazar: -Yaratacak bir şeyi kalmayan bir adamla ilgili bir hikaye geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Mayhem, 12 Temmuz 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Ben ara sıra balkona cıkar, yuvalarını yıkıp, geri dönerdim, bazen ise güvercin kaçmazdı tekmelerdim, böyle yapa yapa artık balkona tek güvercin gelmez oldu. N'aptın ya?Seni hayvan hakları derneğine şikayet edicem!:DŞaka maka aynı sorun bende de var.Korkutuyorum artık kaçmaz oldular.Yok mu bunun esaslı bir çözümü???[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer [Bu mesaj Kartan tarafından 12 Temmuz 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hayvanları çok sevmeme rağmen nefret ederim güvercinlerden. ekmek doğra içine fare zehiri falan koy?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 zarar vermek istemiyorumda abi balkonu görseniz büyükte zaten temizle temizle bitmiyor 2 torba güvercin kakası çıktı .. gübre sanayi gibiler gidip satıcam :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bazende uyguladığım metod şuydu; Japon yapıştırıcısı alıp, yuvalarına iyice döküp ardından güvercin yuvaya girdiginde sürekli orda kalıp, balkona geldigimde can cekismesini gördükten sonra yuvayla birlikte elime alıp, balkondan asagı salmam, diger güvercinlere ibret oluyordu, hepsi akıllandı gelen yok balkonuma. Deneyin derim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 "kaka yapmak" ama heheehe. Pisleme terimi kullanılmıyormu kuşlar için? :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Mayhem, 12 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: Bazende uyguladığım metod şuydu; Japon yapıştırıcısı alıp, yuvalarına iyice döküp ardından güvercin yuvaya girdiginde sürekli orda kalıp, balkona geldigimde can cekismesini gördükten sonra yuvayla birlikte elime alıp, balkondan asagı salmam, diger güvercinlere ibret oluyordu, hepsi akıllandı gelen yok balkonuma. Deneyin derim. Mayhem hastasın sen!Du bi yine de bir düşüneyim:)Ben siyah poşet parçaları takıldığında ondan korkuyorlar gibi birşey duymuştum?Denemedim gerçi...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: kingpin, 12 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki: eh düşünemedik pati-pet e şutlansın konu patipette topa tutarlar böyle sadist bir başlığı.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 mayhem cıvımasan :) chemical nerdesin be ...[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: thelegbra, 12 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: said: kingpin, 12 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki: eh düşünemedik pati-pet e şutlansın konu patipette topa tutarlar böyle sadist bir başlığı. neyi tutuyorlar ya güvercin kakası temizlemek zorundamıyım ben ailece gelip sabah 6 da sevişiyorlar vik vik vik uykum kaçıo. ayıptır günahtır.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tabi olayın birde ahlaki boyutu var :) sen daha dur onlar daha oraya yumurtlayacaklar ve gün geçtikçe sayıları artacak ve tam bir kabusa dönüşecek(kuşlar diyemi ne bi film vardıya onun gibi :))[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! adam: -Yaratacak bir şey kalmadığında ne yazacaksınız? Yazar: -Yaratacak bir şeyi kalmayan bir adamla ilgili bir hikaye geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mayhem LOL :lol:[signature][hline]oh yeaa
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 var zaten yumurta kutuya yuva yapmışlar rafadan yapıcaktım vaz geçtim kapının önüne koyduk kapıcı yer belki :p ciddi pratik bi çözüm yok mu bunları kaçıran bi ses falan[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bunun da tutorial'i yapılır aslında :d Gerekli malzemeler 1) 1 adet poşet 2) rüzgarın eksik olmadığı bir alan 3) güvercin 4) poşeti tutturabileceğin bişey Şimdi poşeti o tutturabileceğin yere tutturuyorsun. Ama dikkat et poşet herhangi bir hava akımında uçabilir olsun. Poşewt zaman zaman şaha filan kalkar biraz kıpraşır güvercinde bunu görüp görüp kaçar. Bir süre sonrada devamlı olduğundan istenmediğim yerde durmam der kaçar gider. Kurtulursun[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu köpekleri kovduran aletler vardı frekans falan belki bir işe yarar bilen yok mu?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! adam: -Yaratacak bir şey kalmadığında ne yazacaksınız? Yazar: -Yaratacak bir şeyi kalmayan bir adamla ilgili bir hikaye geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Robinson Crusoe kuşları kaçırmak için birkaçını öldürüp ağaçlara asmıştı , hastayım şu adama ehe... yuvalarını yık derim , gördüğün zaman da kov , bişeyler fırlat...psikopatlaşmanın haricinde bi çözüm bilmiyorum :9[signature][hline]peace!
malcolm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bence siz eve kedi (pati uyesinden beklenen cevap:)) alin balkon kapisini da acik birakin hayvan sikildikca balkonda guvercin kovalar. Gerci belki o hizla senin kedi balkondan ucabilir ama olsun guvercinlerle olan bu savasta 1-2 kayip verebiliriz. Olmazsa 2. fikirde korkuluk (scarecrow lafina bayilmisimdir) gibi birsey yaptirin balkona. O daha cok kargalar icin kullaniliyor tabi ama olsun bakarsin ise yarar.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kedi iyi fikir bak.ama gözden çıkarman lazım kediyi.10. kattan düşünce yok 4 ayak üzerine düşüyomuş, yok 9 canlıymış falan fayda etmez yani :P ayrıca bi kaçını ibreti alem olsun diye öldürmekte fena fikir diil.haval tüfek al bi tane.hem eğlenirsin :P
Öne çıkan mesajlar