Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

67 Transfer haberinden sadece 1 doğru.


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tamamiyle Copy/Paste dir. Yorum yoktur.

[hline]

Bu yaz spor sayfaları yine boş durmadı, bol bol transfer yaptı. Ne var ki bu kez tüm zamanların rekoru da kırıldı. Basının üç büyük takım için öngördüğü 67 isimden sadece biri gerçekleşti İŞTE SPOR BASINININ ÇETELESİ
(11 Temmuz 2005 Pazartesi)

Dünya Kupası yoktu, Avrupa Şampiyonası yoktu. Konfederasyon Kupası ve Dünya 20 Yaş Altı Gençler Şampiyonası tabii ki gözleri ve zihinleri doyurmadı. Peki ama onca boş sayfa nasıl dolacaktı? Cevabı tabii ki basit. Türk spor basını her yaz olduğu gibi transferlere sarıldı. Formül de belli; yalandan kim ölmüş, yaz gitsin... Ama bu kez bir ilke imza atıldığı rahatlıkla söylenebilir. Üşenmedik saydık (ki atladıklarımız da olabilir), tam 67 isim sayfalara sızmış durumda. Üstelik aralarında kalburüstü isimler var. Öyle ki Boca Juniors'tan Corinthians'a transferi olay olan Carlos Tevez'den, 'İlle de Real'i isterim' diye tutturan ve Konfederasyon Kupası'nda 'en parlak yıldız' olarak gözleri kamaştıran Robinho bile Fenerbahçe'nin transfer listesine girmeyi başardı.

Peki bu kadar ismin ardından net bir transferi telaffuz edebiliyor muyuz? Hakkını yemeyelim; spor medyamız en azından bir ismi tutturabildi: Malum, Partizan'ın kaptanı Sasa Iliç, birkaç gün önce kendisini Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Neyse, sonuç itibarıyla kurak geçeceği söylenen bir yaz bu kadar transfer haberiyle atlatıldı ya; bizim hiçbir yerde sırtımız yere gelmez.

İŞTE TÜRK BASINININ TUTMAYAN TRANSFER LİSTESİ

FENERBAHÇE: Carlos Tevez (Corinthians), Roberto Carlos (Real Madrid), Diego Placente (Leverkusen), Lucio (Bayern Münih), Robinho (Santos), Nihat Kahveci (Real Sociedad), Emre Belözoğlu (Inter), Diego Lugano (Sao Paulo), Cicinho (Sao Poulo), Luisao (Benfica), Osorio (Santos), Nicolas Amoruso (Messina), Ivan Cordoba (Inter), Hamit Altıntop (Schalke 04), Halil Altıntop (Kaiserslautern), Vincent Kompany (Anderlecht), Julio Baptista (Sevilla), Juan Pablo Sorin (Villarreal), Olivier Dacourt (Roma), Gilberto Silva (Arsenal), Cris (Lyon), Denilson (Real Betis), Timmy Simons (Brugge), Edgar Davids (Inter)

GALATASARAY: Luis Figo (Real Madrid), Rui Costa (Milan), Kily Gonzales (Inter), Federico Insua (Independiente), Ze Roberto (Bayern Münih), Tomas Locatelli (Bologna), Thomas Buffel (Glasgow Rangers), Jonathan Walasiak (Standart Liege), Selim Benachour (Paris Saint Germain), Marcello Gallardo (River Plate), Facundo Quiroga (Sporting Lizbon), Shunsuke Nakamura (Reggina), Edgar Davids (Inter), Igor Biscan (Liverpool), Patrick Vieria (Arsenal), Bart Goor (Feyenoord), Juan Pablo Sorin (Villarreal), Camel Meriem (Bordeaux), Christian Vieri (Inter), Robert Pires (Arsenal), Sasa Iliç (Partizan)

BEŞİKTAŞ: Frederic Piquionne (Saint Etienne), Pascal Feindouno (Saint Etienne), Efstathios Tavlaridis (Lille), İbrahim Bakayoko (Osasuna), Yusuf Safri (Norwich City), Papa Bouba Diop (Fulham), Nenad Jestroviç (Anderlecht), Tobias Linderoth (FC Kopenhag), Igor Biscan (Liverpool), Jan Vennegoor of Hesselink (PSV Eindhoven), Ndjitap Geremi (Chelsea), Jared Borgetti (Pachuca CF), Darko Kovaçeviç (Real Sociedad), Savo Miloseviç (Osasuna), Walter Pandiani (Deportivo La Coruna), Steffen Iversen (Valerenga), Wilmer Aguirre (Alinza Lima), Seyfo Soley (Genk), Patrice Bernier (Tromso), Javier Saviola (Barcelona), Maciej Zurawski (Wisla Krakow), Azar Karadas (Benfica)

Derleme: Radikal gazetesi[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
iyi gene yüzde yükselmiş=))[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Çoğu ismi iLk defa duydum , demek benim baktığım gazeteLer fazLa uçmuyor :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
kim o ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Yani artık komik oldu gazetecilik. Yani önüne gelen adamı yazıyorlar sonra da tutar falan ederse biz bunu yazdık alın burda diye diyorlar, enteresan yani hepimiz bir spor yazarı olabiliriz. Ve belkide onlardan daha fazla şey biliyoruz.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
bunada şükür..
bu liste fotomac takwim taktik karısımından olusuor heralde[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 11 Temmuz 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
Patrick Vieria (Arsenal)

bu haberi gormedim.
hepsi olurda bu, yani ne diyim bilmem ki, ole bi milletiz ki hala bu gazeteleri alip okuyoruz, pes.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Mesaj tarihi:
haha ilk okugumda vieira yı görmemistim ya yuh artık
sallanırda biraz destekli sallanır :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
ne malum sallandığı? belki aziz baba patlatıcak bombaları???[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
yalnız geçen otobüste adam 25 haziranın gazetesini okuyodu.

orada jefferson trabzon'da diye haber okumuştum.
valla dumura uğradım :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 11 Temmuz 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
asıl fener - stam var ki of aman of...


Ahah o süperdi robinho ile birlikte...[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
yanlis anlasilma olmasin.
sanki sadece rakip takim transferleri ile dalga gecmek gibi devam ediyor postlar.
ben solim ole bi amacim yoktu, sadece real madrid i reddetmis bi adamin hele bu yasta turkiye ile adi anilmasi bile sacma onu belirttim.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Mesaj tarihi:
Türk basını çok rezil ya.Spor bu durumda boşver sporu bir de magazin filan iğrenciz yani basın olarak.Kimi yanyana görseler yok aralarında ne var millet de oturup onu izliyo.Abim dediki "Oğlum ben bunu bodrumda bikinili kızları görmek için izliyorum." :D görende bodruma gitmemiş biri sanar. 3 yazdır bodrumdaydık adam azmış bikere[signature][hline]Lethe..

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 12 Temmuz 2005 07:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 11 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
ne malum sallandığı? belki aziz baba patlatıcak bombaları???


hı oldu tevez i falan alırsını... emreyide aldınız zaten patlatın bombaları...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ;
Bazen pipo Sadece pipo
×
×
  • Yeni Oluştur...