Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Tamamiyle Copy/Paste dir. Yorum yoktur. [hline] Bu yaz spor sayfaları yine boş durmadı, bol bol transfer yaptı. Ne var ki bu kez tüm zamanların rekoru da kırıldı. Basının üç büyük takım için öngördüğü 67 isimden sadece biri gerçekleşti İŞTE SPOR BASINININ ÇETELESİ (11 Temmuz 2005 Pazartesi) Dünya Kupası yoktu, Avrupa Şampiyonası yoktu. Konfederasyon Kupası ve Dünya 20 Yaş Altı Gençler Şampiyonası tabii ki gözleri ve zihinleri doyurmadı. Peki ama onca boş sayfa nasıl dolacaktı? Cevabı tabii ki basit. Türk spor basını her yaz olduğu gibi transferlere sarıldı. Formül de belli; yalandan kim ölmüş, yaz gitsin... Ama bu kez bir ilke imza atıldığı rahatlıkla söylenebilir. Üşenmedik saydık (ki atladıklarımız da olabilir), tam 67 isim sayfalara sızmış durumda. Üstelik aralarında kalburüstü isimler var. Öyle ki Boca Juniors'tan Corinthians'a transferi olay olan Carlos Tevez'den, 'İlle de Real'i isterim' diye tutturan ve Konfederasyon Kupası'nda 'en parlak yıldız' olarak gözleri kamaştıran Robinho bile Fenerbahçe'nin transfer listesine girmeyi başardı. Peki bu kadar ismin ardından net bir transferi telaffuz edebiliyor muyuz? Hakkını yemeyelim; spor medyamız en azından bir ismi tutturabildi: Malum, Partizan'ın kaptanı Sasa Iliç, birkaç gün önce kendisini Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Neyse, sonuç itibarıyla kurak geçeceği söylenen bir yaz bu kadar transfer haberiyle atlatıldı ya; bizim hiçbir yerde sırtımız yere gelmez. İŞTE TÜRK BASINININ TUTMAYAN TRANSFER LİSTESİ FENERBAHÇE: Carlos Tevez (Corinthians), Roberto Carlos (Real Madrid), Diego Placente (Leverkusen), Lucio (Bayern Münih), Robinho (Santos), Nihat Kahveci (Real Sociedad), Emre Belözoğlu (Inter), Diego Lugano (Sao Paulo), Cicinho (Sao Poulo), Luisao (Benfica), Osorio (Santos), Nicolas Amoruso (Messina), Ivan Cordoba (Inter), Hamit Altıntop (Schalke 04), Halil Altıntop (Kaiserslautern), Vincent Kompany (Anderlecht), Julio Baptista (Sevilla), Juan Pablo Sorin (Villarreal), Olivier Dacourt (Roma), Gilberto Silva (Arsenal), Cris (Lyon), Denilson (Real Betis), Timmy Simons (Brugge), Edgar Davids (Inter) GALATASARAY: Luis Figo (Real Madrid), Rui Costa (Milan), Kily Gonzales (Inter), Federico Insua (Independiente), Ze Roberto (Bayern Münih), Tomas Locatelli (Bologna), Thomas Buffel (Glasgow Rangers), Jonathan Walasiak (Standart Liege), Selim Benachour (Paris Saint Germain), Marcello Gallardo (River Plate), Facundo Quiroga (Sporting Lizbon), Shunsuke Nakamura (Reggina), Edgar Davids (Inter), Igor Biscan (Liverpool), Patrick Vieria (Arsenal), Bart Goor (Feyenoord), Juan Pablo Sorin (Villarreal), Camel Meriem (Bordeaux), Christian Vieri (Inter), Robert Pires (Arsenal), Sasa Iliç (Partizan) BEŞİKTAŞ: Frederic Piquionne (Saint Etienne), Pascal Feindouno (Saint Etienne), Efstathios Tavlaridis (Lille), İbrahim Bakayoko (Osasuna), Yusuf Safri (Norwich City), Papa Bouba Diop (Fulham), Nenad Jestroviç (Anderlecht), Tobias Linderoth (FC Kopenhag), Igor Biscan (Liverpool), Jan Vennegoor of Hesselink (PSV Eindhoven), Ndjitap Geremi (Chelsea), Jared Borgetti (Pachuca CF), Darko Kovaçeviç (Real Sociedad), Savo Miloseviç (Osasuna), Walter Pandiani (Deportivo La Coruna), Steffen Iversen (Valerenga), Wilmer Aguirre (Alinza Lima), Seyfo Soley (Genk), Patrice Bernier (Tromso), Javier Saviola (Barcelona), Maciej Zurawski (Wisla Krakow), Azar Karadas (Benfica) Derleme: Radikal gazetesi[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 iyi gene yüzde yükselmiş=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Çoğu ismi iLk defa duydum , demek benim baktığım gazeteLer fazLa uçmuyor :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bence gazete çıkaracak adamsın..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kim o ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yani artık komik oldu gazetecilik. Yani önüne gelen adamı yazıyorlar sonra da tutar falan ederse biz bunu yazdık alın burda diye diyorlar, enteresan yani hepimiz bir spor yazarı olabiliriz. Ve belkide onlardan daha fazla şey biliyoruz.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bunada şükür.. bu liste fotomac takwim taktik karısımından olusuor heralde[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Vodan, 11 Temmuz 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Patrick Vieria (Arsenal) bu haberi gormedim. hepsi olurda bu, yani ne diyim bilmem ki, ole bi milletiz ki hala bu gazeteleri alip okuyoruz, pes.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 günde 2 transfer haberi fena ortalama deil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hepsine ok veririmde patrick vieira ya yuh derim :) kim sallamış onu fantikte BİLE yoktu...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yine en uçuğu fb en mütavazisi bjk :D[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 haha ilk okugumda vieira yı görmemistim ya yuh artık sallanırda biraz destekli sallanır :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 uçuk yada mütevazi ne fark eder hepsi yalan dolan o yüzden hiç heyecanlanmaya gerek yok bu dönemlerde adamı imza atarken gör anca ööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ne malum sallandığı? belki aziz baba patlatıcak bombaları???[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yalnız geçen otobüste adam 25 haziranın gazetesini okuyodu. orada jefferson trabzon'da diye haber okumuştum. valla dumura uğradım :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 asıl fener - stam var ki of aman of...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: LvL_Sabo, 11 Temmuz 2005 21:37 tarihinde demiş ki: asıl fener - stam var ki of aman of... Ahah o süperdi robinho ile birlikte...[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yanlis anlasilma olmasin. sanki sadece rakip takim transferleri ile dalga gecmek gibi devam ediyor postlar. ben solim ole bi amacim yoktu, sadece real madrid i reddetmis bi adamin hele bu yasta turkiye ile adi anilmasi bile sacma onu belirttim.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 türk basını abi doğal =][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Mandoo, 11 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki: ne malum sallandığı? belki aziz baba patlatıcak bombaları??? Ciddi olamazsın heralde?[signature][hline]Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Türk basını çok rezil ya.Spor bu durumda boşver sporu bir de magazin filan iğrenciz yani basın olarak.Kimi yanyana görseler yok aralarında ne var millet de oturup onu izliyo.Abim dediki "Oğlum ben bunu bodrumda bikinili kızları görmek için izliyorum." :D görende bodruma gitmemiş biri sanar. 3 yazdır bodrumdaydık adam azmış bikere[signature][hline]Lethe.. [Bu mesaj RonaldinhO tarafından 12 Temmuz 2005 07:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Buna şükür diyoru, Başkada bişey demiyorum :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ohh birsürü yalan dolan duyulmamış isim koymuşlar yahu..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 gs - patrick viera idi o. ben okumustum transfer donemin ilk gunlerinde cikmisti. sahane bi haberdi.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Mandoo, 11 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki: ne malum sallandığı? belki aziz baba patlatıcak bombaları??? hı oldu tevez i falan alırsını... emreyide aldınız zaten patlatın bombaları...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar