Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gozlerim kararıyor..

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

@elaidi hala ısrarla konunun içine etmeye kararlısın, devam et, eger bir garizin varsa özel mesaj ile halletmeye calıs.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 12 Temmuz 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
Bole mesela bir yere uzandıktan sonra aniden kalkarsam bole gozlerim kararıor gibi oluor hafif başım agrıor sonra geçiyor ? bunun nedeni fazla pc oynamak veya geç yatmak olabilirmi ?

buyuyosun gibi geldi bana ban da olur arada bi bazen aşırı olur oazman oturmak lazım işte....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ani haraketten göz kararması çok abartılcak bişey değil bence , bende yıllardır olur , hatta bazen yere düştüğüm bile oluyor :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@elaidi hırs yaptın tamam anlıyorum, laf sokma çabasındasın ancak gerçek şuki topik'in amacı yardım almak, bu telaşta olan insanı sakinleştirmek amaçlı post'umu nereye getirmiş bulunuyorsun..

Bakınız:
said:
Mayhem, 12 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
Elbette değil.

Tansiyonun düşüyor sadece ve anlık tansiyon düşmesi ile gözlerin kararıp bir süre sonra tekrar düzeliyorsun.

Korkulucak birşey degil, rahat olabilirsin.

Okumamakta direndin mi anlamadım, tekrar tekrar oku diye quote buyur.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

mayhem'in dediği doğru.....Uzanınca tansiyon bi miktar artar, ani kalkıncada tansiyon düşer, bunu evde tansiyon aletin varsa deneyebilirsin.

20-30dk yat, yatırken tansiyonunu ölç, sonra aniden kalk tekrar ölç büyük ihtimal tansiyonun düşüyordur.

Havalarda sıcak olduğundan, çok yaygın bişey,
Bkz. Ortostatik Hipotansiyon[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<------->
|Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter---->
////Donnie Darko aint MAD
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 12 Temmuz 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
Bole mesela bir yere uzandıktan sonra aniden kalkarsam bole gozlerim kararıor gibi oluor hafif başım agrıor sonra geçiyor ? bunun nedeni fazla pc oynamak veya geç yatmak olabilirmi ?

bana da oluyo özellikle yazın..biraz da vitamin eksikliğindenmiş galiba annem öyle dio.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 12 Temmuz 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
Olur tabi...

bi arkın dediği gibi diyettede olur...

hatta diyet sonrası çok fazla kilo verdiyseniz (9-10 falan) vücut yeni kiloya alışana kadar durduk yere de yaşarsınız... enetekim bana öyle olmuştu....
,

Uo oynuordum bi geldim 47 mesaj atılmış bu arada mu mesaja bilmiom ama bir ara 86 kiloydum şimdi 69 kiloyum :P kiloya bak lol bilmiom valla ozelikle sabahları ve bir yerde uzanırken ani kalkarsam oluyor.. neyse ben bf2 oynicam[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh
Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo
Sosyal ağlarda paylaş

Banada bu Ebru Gündeş'in yayında bayıldığı zamanlar musallat olmuştu. Astım ilacım var nefesin bitinceye kadar verip, sonra bu ilacı içine çekiorsun bütün. Tabi baş dönmesi yapıor. Sonuç şu olmuştu:

Bayıldığımda tam girişin önündeydim. Ayakkabı dolabının ( 1.70 metre falan ayyakkabı dolabı) üstüne düşmüşüm. Dolap gidip tek tarafının üzerine kalkıp duvara yaslanmış. Sonra ben baygın şekilde yere düşüncede kafamın üstüne geri konmuş. Uyandığımda kafamda ayyakabı dolabı vardı o kadar diyim :D

Bide aynı dönemlerde aniden ayağa kalktımmı bayılmıştım bi kaç sefer. Camlı masanın üstüne düşmüştüm. Bişey olmamıştı.

Ailem ebru gündeş'e özendiğimi sandı önce (oha dedim) Sonra gözlerinin önünde bayılınca (suratım bembeyaz oluordu) tümör falan vardır diye baya bi başımın eti yenmişti. Beyin tomogrofisinden tutun aids testine her test yapıldı bişey çıkmadı.

Genellikle sabah kalktığımda (yorgun ve uykulu) oluyordu. Artık hiçbişey yok. Ergenlik döneminde oluyormuş bide fazla takma.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasal4r tansiyon bu genc yasta iyiye isaret deil
doktora gidin
gorunun
normal deil
bole bile olsa tansyon dususler
kac yasınızdasınız yahu[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...