Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Werewolf, 09 Temmuz 2005 20:30 tarihinde demiş ki: said: kermit, 09 Temmuz 2005 20:05 tarihinde demiş ki: geldi bile haberin yokmu ? Gümrüğe takıldı diye biliyorum. GS yönetimi gümrük vergisini ödeyememiş. Doğrudur , ne de oLsa GALATASARAY yönetiminde bazı yönetimLerdeki gibi kaçakçıLar ve mafyaLar barınamaz.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Deve Tuncay'la görüşmeler devam ediyormuş.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mafya filan ama malı onlar götürüyor biz de seyrediyoruz :) mave durup duruken mayfa demenin alemi yoy ayriyeten. ispatı olmayan şeylerle ithamda bulunmayın kim olursa olsun sonuçta o bir kulup yöneticisi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İspatı bir kaç gün önce miLLiyet ve benzeri Türk gazeteLerinde. Sedat Peker iLe diaLogLarı. Ve ne hikmetse o adam federasyona kadar biLe sızmış. Neyse burası Türkiye , anLayana sivrisinek saz... Konu dağıLmasın[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gazetelerdeki istatistiklere bakınca gole çok yakın bir orta saha oyuncusu olduğu gözüküyor.bence yararlı olabilir fiyatıda makuldur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İstatistikleri hakkaten baya iyi gazetelerde, ama unutmamak gerekir ki o istatistikler sırp ligine göre... Yani bırakın avrupayı Türkiye'den bile çok daha basit bir ligde... Vites büyütünce yoldan ne kadar savrulacak onu görecez şimdi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Figo , Pires diye oyaladılar adı sanı olmayan bir futbolcu aldılar... Gene Türkiyenin paraları havaya uçmaz inş iyi çıkarda rekabet olur ne diyim.[signature][hline]Are you satisfied? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 umarım iyi çıkar. Amin[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Bonjo, 10 Temmuz 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Gene Türkiyenin paraları havaya uçmaz inş iyi çıkarda rekabet olur ne diyim. Vermezler para mara uçmaz merak etme. [signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 10 Temmuz 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 türkiye bana aşık olacak demiş hadi bakalım inşallah =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Vodan, 10 Temmuz 2005 01:10 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 10 Temmuz 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Gene Türkiyenin paraları havaya uçmaz inş iyi çıkarda rekabet olur ne diyim. Vermezler para mara uçmaz merak etme. koptum valla :D[signature][hline]Are you satisfied? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 basarili olacagına inanıyorum galatasaray'da 22 numaralı formayi giyecegini soylemisti tv'de 10 numara hagi'nin fln diodu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 geçen sene de alcaktık bu adamı istemiştim şimdi almışız iyi adam gerçekten iyi oldu.[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 walla gormedik duymadık adını bu herifin... iyi olur insallah...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yillik 500 bin dolar alicakmiş ilic bana kötü cikacakmis gibi geldi :/[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fos çıkacak.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bence iyi çıkıcak iliç,iyi bi futbolcuydu,sakatlıktan sonra performansında ufak bi düşüş oldu o kadar... bi de imza töreninde giydiği parçalı gs forması da fena değildi=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar