Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Werewolf, 09 Temmuz 2005 20:30 tarihinde demiş ki: said: kermit, 09 Temmuz 2005 20:05 tarihinde demiş ki: geldi bile haberin yokmu ? Gümrüğe takıldı diye biliyorum. GS yönetimi gümrük vergisini ödeyememiş. Doğrudur , ne de oLsa GALATASARAY yönetiminde bazı yönetimLerdeki gibi kaçakçıLar ve mafyaLar barınamaz.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Deve Tuncay'la görüşmeler devam ediyormuş.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mafya filan ama malı onlar götürüyor biz de seyrediyoruz :) mave durup duruken mayfa demenin alemi yoy ayriyeten. ispatı olmayan şeylerle ithamda bulunmayın kim olursa olsun sonuçta o bir kulup yöneticisi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İspatı bir kaç gün önce miLLiyet ve benzeri Türk gazeteLerinde. Sedat Peker iLe diaLogLarı. Ve ne hikmetse o adam federasyona kadar biLe sızmış. Neyse burası Türkiye , anLayana sivrisinek saz... Konu dağıLmasın[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
RichardRiddick Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gazetelerdeki istatistiklere bakınca gole çok yakın bir orta saha oyuncusu olduğu gözüküyor.bence yararlı olabilir fiyatıda makuldur herhalde.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İstatistikleri hakkaten baya iyi gazetelerde, ama unutmamak gerekir ki o istatistikler sırp ligine göre... Yani bırakın avrupayı Türkiye'den bile çok daha basit bir ligde... Vites büyütünce yoldan ne kadar savrulacak onu görecez şimdi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Figo , Pires diye oyaladılar adı sanı olmayan bir futbolcu aldılar... Gene Türkiyenin paraları havaya uçmaz inş iyi çıkarda rekabet olur ne diyim.[signature][hline]Are you satisfied?
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 umarım iyi çıkar. Amin[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Bonjo, 10 Temmuz 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Gene Türkiyenin paraları havaya uçmaz inş iyi çıkarda rekabet olur ne diyim. Vermezler para mara uçmaz merak etme. [signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 10 Temmuz 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 türkiye bana aşık olacak demiş hadi bakalım inşallah =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Vodan, 10 Temmuz 2005 01:10 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 10 Temmuz 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Gene Türkiyenin paraları havaya uçmaz inş iyi çıkarda rekabet olur ne diyim. Vermezler para mara uçmaz merak etme. koptum valla :D[signature][hline]Are you satisfied?
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 basarili olacagına inanıyorum galatasaray'da 22 numaralı formayi giyecegini soylemisti tv'de 10 numara hagi'nin fln diodu[signature][hline]
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 geçen sene de alcaktık bu adamı istemiştim şimdi almışız iyi adam gerçekten iyi oldu.[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 walla gormedik duymadık adını bu herifin... iyi olur insallah...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yillik 500 bin dolar alicakmiş ilic bana kötü cikacakmis gibi geldi :/[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fos çıkacak.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bence iyi çıkıcak iliç,iyi bi futbolcuydu,sakatlıktan sonra performansında ufak bi düşüş oldu o kadar... bi de imza töreninde giydiği parçalı gs forması da fena değildi=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Öne çıkan mesajlar