gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 anlamıyorum bu dünyanın düzeni neden böyle zayıflar hep kaybetmeye mahkummu onlarda birer insan değillermi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Zayıftan kastın nedir ? Karakter olarak ise eğer bir insan kendini yetiştirmemişse ve belli bir seviyeye gelmemişse. Kısa süreli fanatizmlerle veya aidiyet hissine sahip olmanın verdiği üst karakter tanımıyla rahatlayacak ve eninde sonunda maşa olacaktır ki olması gereken de budur. Ha zayıflığı fiziksel güçsüzlük veya parasal imkansızlık gibi düzlemlerde ele alırsan ise burada belli bir dönemlik ezilme söz konusu olabilir; kendi ayakları üstünde durana kadar, karakterini oturtana kadar. Tabi kapasitesi varsa. Bir de gerçekten saf olan arkadaşlar var ki onlar aslında çoğunluk; işte bunlar gerçekten sebepsiz yere eziliyorlar. Bazısı araştırmadan, bilmeden veya dinlemeden kendilerini çabuk kaptırıyorlar ve çoğu zaman ezilmeyi hakediyorlar ama kurtarılma şansları hep oluyor. Veya kendinin farkında olup ona göre tavır alanlar var ki benim en çok sevdiğim kişiler onlar işte. Çoğu durumda işe yarayan durumsal yaklaşım burda da kendini gösteriyor ama olaya özelleştirmeden bakıp da genel bir cevap vermek pek zor oluyor. Böyle de muğlak birşey ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 güçlü güçsüzü ezer ? bahsettiğin buysa doğanın kanunu bu...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yoğ mesela forumda veya msn de 120 kiloluk adama ayar verdiğimi bilirim ama gerçek hayatta büyük ihtimal altında kalırım kaçamassam :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hah işte bak sanal alemde tam tersine dönebiliyor , eşitsizliklerdeki eksi değerler gibi :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Fiziksel bakımdan zayıfsan , zeka nı ortaya çıkararak üstün gelebilirsin..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fiziksel gucten bahsettigine dair bir bulgu yok . kisaca zayif demis iste . gucu olan zayifi ezer . ezmese daha iyi ama ezer dunya kanunu .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ezdiği için güçlüdür, veya ezildiği için zayıftır insan, ezilmeyin kardeşim ya, bi güvenin kendinize![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bence fiziksel zayıflık ezilme sebebi değil artık... maddi zayıflık ezilme sebebi... paran varsa hertürlü ezersin. yalnız bi istisnası var o da çocuklar için geçerli.Orda güçlü zayıfı ezer doğru ;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: forgiver, 10 Temmuz 2005 08:32 tarihinde demiş ki: yoğ mesela forumda veya msn de 120 kiloluk adama ayar verdiğimi bilirim ama gerçek hayatta büyük ihtimal altında kalırım kaçamassam :) biz bu olaya klavye delikanlısı diyoruz =p[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 klavye delikanlılarına da aşırı gıcık olurum.. ıyyy uyuzlar..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kafam girsin onnara... bizim siniftada var bi kac tane mahlukat... iyi niyetimi kullaniyolar hep....*kullanamiyolar artik o ayri. ama kullandirtmicaksin kendini, güclü olmalisin.... ehi kisacasi seni ezeni sende ez... mesela bi herif sana geldi, artizlik tasliyo diyelim... koy hemen lafi =P. gör bak ne kadar zevkliymis.. rahatlarsin direkt.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Lylide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 survival of the fittest is the law of nature. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 natural selection? :P[signature][hline]It's the cowardice that pulls you under And takes you to the end, where it begins Release, the world is waiting on your arrival Close your eyes, as we witness another bullet ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Genleri bulundugu ortama gore guclu olan digerlerini ezer(Fiziksel olarak buyuk bir dezavantajı yoksa) kisacasi dogal seleksiyon nedeniyle boyle oluyor.Yanliz bence halen zeka onemli bir faktor degil cunku zeka %90 cevresel sanirim bu nedenle aptal insanlarin cogu zeki insanlari ezebiliyor(Fiziksel ezmeyi kastetmiyorum) [signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Jedi Padawan [Bu mesaj Sylian tarafından 10 Temmuz 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eğer fiziksel guctenden bahsedıyorsak , kesinlikle fiziksel guc belırleyıcı bı faktor degıl. Önemli olan piskopat kavgası :D şaka bi yana artık bu devirde para güç oldugu ıcın , parası olan parasızı ezer. Ama sen dersen ki beni ezemezsin , karşılıgı ezerım oalcaktır. İşte o zaman iki seçenek vardır ; biri kendini ezdirmek , İkincisi karşıdakinin yakasına yapışmak.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Darwin amcamız zamanında az once de dominic buna survival of the fittest demis =P Doga kanunu boyle, sadece gen kombinasyonları en iyi olanlar ( en guclu, en zeki, en kurnaz, en sanslı) yasayıp soylarını devam ettirirler. Sartlara uymayanlar elenir.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu dünya böyle ne yazıkki.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bilgi-erdem-nirvana üçlüsü olmadan güç sahibi olan insanlığın vardığı "doğal" sonuç[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: gokayy, 10 Temmuz 2005 05:41 tarihinde demiş ki: anlamıyorum bu dünyanın düzeni neden böyle zayıflar hep kaybetmeye mahkummu onlarda birer insan değillermi !!! Bu yüzden komunizm iyidir.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yoo. şişmanlar da ezilebiliyor. ha evet, survival of the fittest olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: dominic, 10 Temmuz 2005 16:01 tarihinde demiş ki: survival of the fittest is the law of nature. Amakakeru Ryu no Hirameki :) mumya herif en az 30 kere tekrarlamıstı bu lafı, nası uyus olmustum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kilo al ezilme :P ben 67 kiloyum zayıfım ama ezen yok beni ?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cünkü onlar zayif[signature][hline]*Don't war, Make Love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eheh sondaki örnek süperdi.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar