CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 otobus duragini calmaya calısan arkadası ve o kadar mushili icirip arkasinda duran muthis über insanı kutluyorum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Cintonick o haberi duymuştum. akşam gazetesinde resimli olan halini görmedim ama tekrardan koptum. bu arada otobüs durağının çalınmaya çalışılmasıda aşırı derecede ilginç bir olay.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Cintonick, 13 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: burasıda Almanya lol abi yazık ya :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 harbı yazıkta adam nıe altına gırmıskı kolunumu sokuordu acaba :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ////Durak için Türküz Doğruyu biliriz-Hep çalışır B.K için//// Ölümümüz zaten ya ottan yada b.ktan olmuştur[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 öehh mok gibi hissetmiştir adam...acıdım , yazık olmuş...[signature][hline]peace!
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Türkiyeye kafam girsin. Almanyayada tır girsin.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 camdan yapsınlar daha az para eder çalmazlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 burası türkiye diosanız bi de bu var[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Türküm ,yeter bana[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Mayhem, 13 Temmuz 2005 08:57 tarihinde demiş ki: Türkiyeye kafam girsin. Almanyayada tır girsin. sanada o yazıyı yazdığın klavye girsin.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kafan1z1 ve diger uzuvlar1n1z1 forumlardan uzak tutun pLz.[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 burası türkiye..normaildir efenim ,normaildir..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused..
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 3 sene önce haberlerde görmüştüm aynı durumu..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!!
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Cintonick, 13 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: burasıda Almanya lol hyr insana sormazlar mı arkadaş madem verdin o kadar müsili neden arkasına geçiyorsun?filin gerçekleştireceği eylem belli değil mi?bide tahminimce fil önceden "gruhmp" veya "roargh" şeklinde alarm vermiştir.ama anlayana tabi.[signature][hline]Aslında..
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bi kere ben,m dedm gile hırsız girmişti hırsız dedmin cuzdanındaki 1 lira 25kurus u almişti sadece :D[signature][hline]asdasdasd
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ZUH :-O[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
Öne çıkan mesajlar