Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnönü Stadı Türkiye'nin Wembley'i oluyor...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
DynamicK, 11 Temmuz 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
55k lık stadı asla dolduramaz bjk
Bjk taraftarı gibi taraftar var mı türkiyede?? Nasıl dolduramaz??[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN...
Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!..

EMEĞE SAYGI!!! REPUT LÜTFEN ARKADAŞLAR!! :) LoL
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
o olayı maç baslamadan önce gs ollimp stadınd yapıyodu
efsane ehe
ben kombine ile giriyorum oturuyorum
yanıma gelen tipler biletsiz
hemde numaralıya bile giriyorlar heryer beleşti :)

ama şu var 55k bjk cidden dolduramaz yani fb doldurur da bjk zor
bikere takım 100. yılı dısında hiçbi sezon şamp favorisi olmadı seyirci sadece 100. yılda o kadar ilgili idi
onun dısında fanatik kesimi tabiki var
taraftar baya gaz falan ama sayı olarak 55k az bi rakam degil[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde lisede bigün kızlı erkekli 60 70 kişi kaçıp maça gitmiştik Beşiktaş-Sakaryaspor maçıydı şahsen benim cebimde 4 milyon para vardı bileti aldık 1 milyona o arada maç başladı fln neyse kapılar açıldı elimde biletle açık kapıdan girmiştim çok koymuştu bana bu olay yaa :p
Tüh keşke itiraf.com a yazsaydım..

BJK'nin taraftarı FB kadar ateşli ve paralı değil ama bizim stadda en ucuz bilet en dandik maçta 15 milyon oluyo ve hava kötü değilse stad doluyo. BJK ~100 milyona kombine satarken bizimkiler 350 ye satıyo. Buradan bi hesap yaparsak 7 milyona bilet satar bjk ve stadı dolar (bence) :)
[signature][hline]Atahost.net Web Hosting

[Bu mesaj Vodan tarafından 11 Temmuz 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cok rahat doldurur. Dyna geçen seneki bjk maçlarını izlemedin sanırım. Takımın UEFA'dan başka hedefi kalmamasına rağmen yine de taraftarı doldurdu stadı ve maçlar bitene kadar da haykırdılar. 3 büyük klüpten sadece Galatasaray'da tereddüd ederim 55k lık stadı dolduramayağı için. Alınmasın kimse tarafsız olarak söylüyorum ama Galatasaray tarafarı Türkiye'de başarıya diğer takımlardan daha fazla doymuş bir takımdır. UEFA yarı finali bile belki dolduramayabilir GS nin 55k lık stadını. Bunun sebebi başarıya doymuşluktan çok biraz da bilet fiyatları ile ilgili de olabilir. Beşiktaş taraftarı doldurur doldurmasına da benim uyuz olduğum şey maç boyunca aynı tezahüratı söylüyolar içim bayılıyo ya :-)

ps: ben galatasaraylıyım[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

ama gecen sene bjk maclarında biletlerin diger kluplere göre ucuz oldugunuda unutmamalı..
hatta beleş bilet bjk de diger klüplere göre daha fazla oldugunu duydum ne kadar dogru bilmiorum
yalnız ligde we avrupada başarılı olacak bi bjk stadı her maç full ceker[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Sosyal ağlarda paylaş

numaralı tribün yapımı tamamlandıktan sonra 55bin koltuklu kapasitesi olucak şükrü saracoglunun..
eger fazla bilet satılırsa 60bine kadar dayanır[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

@toggie
ben ingilizlerin futbol izleme sekillerini hic begenmiorum
ne o yahu tiyatro yada sinema izler gibin
üçlü cekmeden,hep bir agızdan tezahurat yapmadıkca futbolun tadı mı cıkar :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

kale arkası yapıyo yeterince. oturarak maç izlemek kadar güzel bişey var mı abi sende yahu. tamam maç izlemenin zevki biraz dediğin gibi çıkıyo ama valla tribünleri görünce böyle inci gibi tane tane secebiliyosun adamları (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

yavaş olsun..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Dolduramaz diyenlere cevap veriyim...

Beşiktaş
Barcadan 5
Leedsten 6
Rize 5 yiyor

Kendi sahasında samsunla oynuyor ligde 6. hava yağışlı.
Maç öncesi biletler karaborsada
ve stadda tüm biletler satılıyor.

2 sene önceki Lazio maçı
Yeni ve Eski açıkta bir koltukta 3 çift ayak vardı.
Ben ilk defa bu kadar kabalık görmüştüm.

Vodan gene saçmalamış seviyorum bu adamı ya...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben bre diye girsem olaya hakaret etmiş olcam. Neyse anlayan anlasın buradakini.
Dııııııııııt!. Lazio maçı diyosun Lazio ile sivasspor oynasa atatürk olimpiyat stadını doldurur otoparkada dev ekran kurdurturlar... Biz rutin bir lig maçından bahsediyoruz. Herif daha konuya hakim değil Vodana bi laf edeyim laf sokmaya çalışayım buna bişey demeye çalışayim. Heh komik çalış sen daha.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...