Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mirage rejime basliyor

Mirage

Öne çıkan mesajlar

:tebrikz:

Evet sok haber. milliyetim.com'da yazana göre paticik'in meshur üyesi mirage, almanya'larda rejime basliyormus. Haberi 2 kedinin medyaya sizdirdigi belirtiliyor. "Yeter ulan! Kilo verecem ulan!" diye bagiran mirage'in telefon hatlarini dinleyen kediler su bilgileri edinmisler.

- artik bütün abur cuburlari kesecekmis
- su ve yagsiz süt disinda icecek icmeyecekmis
- aksatmadan günde 5 ögün yemek yiyecekmis. bunlar da meyve ve sebze agirlikli olacakmis
- hedefi haftada 1 kilo vermekmis
- spor yapmaya vakti yokmus ama artik okula otobüsle (gidis dönüs toplam 1 saat) gitmek yerine yürüyerek (gidis donus toplam 2 saat) gidip gelecekmis

Ayrica kediler mirage'in tartisina gizli bir alici yerlestirmisler, gelismeleri arada sirada yazacaklarmis. Su anda 1.77 boyunda ve 85 kilodaymis.

Ama mirage'in bu gibi denemelere bir iki ayda bir imza attigi ve her denemenin bir iki gün icinde basarisizlilkla sonuclandigi belirtiliyor. Hatta bir keresinde bu denemenin sonunda buzdolabindaki 20 cikolata barini yiyen mirage komaya girmekten zor kurtulmus. Her ne kadar kediler, mirage'in bu sefer cok kararli oldugunu belirtseler de, sonucun ne olacagini zaman gösterecek.

:tebrikz:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 11 Temmuz 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
Bize ne ?
bölüm isimleri kafana kazıman lazım.. her topiğe gidip banane.. yok niye bize sölüyosun.. yok sorduk mu diye mesaj atıp post kasarsan olmaz..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bize ne ?

cok coolsun bap.
sananeyse bize ne yani !? hi ?
ezdiginimi saniyosun.
ne tipler var ya.

@Mirage : Bol bol spor yap...
günde en fazla 3-5 litre su ic ...
meyve sebze ye ,bitkisel yag kullanmasini söyle annene ,veya sen kullan iste.
humpf soora...
kas kendini , pes etme , yapabilirsin sen * cesaretlendirir...*
basarilar =P
ha bide istiyosan da akupunkturu dene .[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 11 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
@Mirage : Bol bol spor yap...
günde en fazla 3-5 litre su ic ...

Sebzeye falan yok.

En fazla değil en az 1 litre su iç ehe.
Zaten çok isteyecek canın su.
Önemli olan mevzu iki ayrı türü karıştırmamak.
Sadece karbonhidrat alabilirsin yada sadece protein.
O şekilde de kilo verebilirsin.
Az yeme yani.
Yoksa birden kilo verip çatlak sahibi olabilirsin ki bu yüzden havuza giremeyen birini tanıyorum.
Ehe, tavsiyem ızgara et akşam yemeğinde.
Sabah kahvaltısı ben etmiyorum ondan tavsiyedede bulunamıyorum.
Öğle yemeği olarak meyve salatası süper birşey.
Tavsiye ederim.
Hem ferahlatıcı.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 11 Temmuz 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
said:
Bize ne ?

+1905

bze ne ki yawssssssssssss

abi cvp yazmayın o zaman arkadasların dedıgı dogru ılgılenmıorsanız konuyla yazmasınız olur bıter her konuyada msj atılmazkı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

ben 20 çikolata barı yesem rejim yapmama gerek kalmaz kesin ölürüm :D

Hayırı olsa ize. Bende yemek yerine karpuz yemeye başladıma rtı. Bir dilimde doyuyr insan. (Sorun neden karpuz yiyosun diye evde yemek yok ondan. Ama gene güzel oluyormuş :))[signature][hline]Ecm
5x Priest
Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :???
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu kilo almak için rejimler yok mu her öglen 4 pide arasi doner yiyorum diger ogunlerde normal yiyorum aradalarda yarim ekmek yiyorum ve günde en az 5 lt su iciyorum 1 kilo alamiyorum bu ne leaynn mekanizmada sorun var galiba.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

O boya o kilo kötü değil vücut dengeli alıyorsa (sırf göbeğe değil misal) Vücudunda ağırlık hissediyorsan farklı tabi. Kolay gelsin, herkes için en iyisi olsun.

Ben 100 kiloda sabitim şu an, ister bir öküz yiyeyim, ister günlerce hafif takılayım değişmiyor.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sixoms, 12 Temmuz 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
Yahu kilo almak için rejimler yok mu her öglen 4 pide arasi doner yiyorum diger ogunlerde normal yiyorum aradalarda yarim ekmek yiyorum ve günde en az 5 lt su iciyorum 1 kilo alamiyorum bu ne leaynn mekanizmada sorun var galiba.

yemekleri yatmadan hemen önce ye. Bide mide fesatı geçirtmeyecek şeyler ye :) Kilo alacam derken geberme :) Geç yemek yemek az enerji yaktığın için kilo almanı sağlar :)

O boya kilo normal aslında. Göbeğimde yok diyebilirim hemen hemen. (hemen hemen lafına dikkat :)) Ama ne bilim genede garip geliyor. Adımız uçan file çıktı. (2 kattan düşünce uçan bir lakap aradılar ama ancak fil buldular :))[signature][hline]Ecm
5x Priest
Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem.
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...