uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Mavi, 12 Temmuz 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Ankara sıcaktır, bunaltır. [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ankara güzeldir sıcak konusunda ya o kadar hor görmeyelim. Dayanılabiliyor.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 valla ben kıbrıstan bi geldim ankaraya üşüdüm resmen.şu an hava iyi valla sıcak falan diil.
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 işin kötüsü ankarada bu sıcakta ne deniz tarafından gelen bi esinti vardır nede şehrin bi tarafından gelen temiz hava sıcaktır bunaltır tozdan daralırsın falla.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 İstanbula yağmur geliyormus gene ya :([signature][hline]SupeRock
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evet arabaya binince eminet kemerinin demiri koluma degdi , kipkirmizi oldu kolum , biraz daha tutsam heralde su toplaticak kadar isinmisti. yuh be![signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin
arina Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hehe zonguldakta yağmur yağıyo. ee karadeniz ne de olsa[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ankara yaz geceleri iyi olur.
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Kesinlikle yaz geceleri Ankara mükemmel oluyor. İnsanlar çekiliyor çevreden, ışıklar azalıyor, sesler tek tük gelmeye başlıyor. Sokaklarda sürtmenin falan tadı çok ayrı geceleri.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Zegna, 12 Temmuz 2005 13:02 tarihinde demiş ki: ne kadar sicak 36 dereceymis bugun. felaket terlıyorum cok sıcak. odada klima var şahsen çok rahatım :-P yalnız kıbrıs gölgede 50 derecedir şimdi, o ayrı.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Temmuz 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Erzurum 28 walla ohh serin serin :D[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 of istanbul akşamı ve pfür püfür esiyo camdan kapatcam dondum resmen niahah[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Çöl ya resmen çöl :hrr:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 İstte oyle bugun bjk vapurunu beklerken bikac kilo kaybettim(allahtan dısarda oturdum vapurda serinledim ooohhh:P) sonra dolmusta 1 bucuk saat trafik yuzunden orda da bikac kilo kaybettim zayıfladım laan[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya harbıden bu ank ne sıcak oldu bugun yaa... pff:( sole dısarı cıksam gezsem gezsem yarın tunalı bahcelı karum mıgros armada:) ıste bı sıcak olmasın gezcem valla olmuyor bole butun gun net...[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Tunalıda saat 6ya kadar kimse olmuyor olanlar kesinkez işi olup alışverişe gelenler 8den sonrada adım atıcak yer kalmıyor.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Oturduğum yerde terliyorum ayağa kalksam kim bilir ne olur aman tanrım düşüncesi bile çok kötü... harbi çok sıcak beeeee[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yagmur beklenıldıgı soylendı o_O[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evet böyle devam ederse bir kaç beklenilen üyenin de nerede ikamet ettiğini öğreneceğim he he he neyse herşey boş klima hoş :) klima teknolojisi olmasaydı herhalde bugün bırakırdım stajı :) hava bulutlu olsa da inanılmaz bir nem var dışarıya çıkar çıkmaz "oha!" dedim göztepe ayağa kalktyı[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 lenslerimi gözümde kuruduğunu hissediyorumm zaman zaman[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ahahaha iyiymiş su tut hortumla.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 şu klimalarda olmasa.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
asit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 istanbula lütfen yağmur yağsın lütfen.. sıcağı çekılmaz boyutlarda. dbugun etim yenılcek boyutta pişdi kuzguncukda .[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bandırma diyorum nem oranı %90... %100 de su oluyor zaten :p bide üstüne 30 derece oldumu sapıtıyorsunuz.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Öne çıkan mesajlar