Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaw ankara..

Zegna

Öne çıkan mesajlar

ne kadar sicak
36 dereceymis bugun.

felaket terlıyorum cok sıcak.

herseyi gectim 3 saat dersim var okula gitmem lazim , balkondan baktim simdi araba guneste kalmis.

direksiyon desen tutulmaz , koltuk desen oturulmaz of! :)

nefret ettim ya[signature][hline]
()'.".'()
( (T) )
(..).(..)
(,,,)(,,,)

Chillin Killin Billin

Sosyal ağlarda paylaş

buzluktan dolu dolu buz al birde soğuk su bir bezi ıslat. Arabanın kapısını vaktin varsa git erkenden bi aç. şöyle acı acı bir cehennem sıcağı çıkacaktır dışarı zaten. Sonra elindeki buzları arabanın çrşitli yerlerine koy. soğuk suyla ıslatılmış bezi de aşırı ısınmış yerlere sür ama dikkat et; direk güneş alan yerlere sürme. ısınmış yerlere sür. sonra tüm camları aç. havalandırmayı aç ve yola koyul.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

GEL vatandaş gel Deve Zıbartan sıcağa gel (antalya)

Abi oraya sıcak diyorsanız Buraya gelseniz ölürsünüz sanırım.Ben gelsem oraya herhalde kışlıkla fln dolaşırım orda :-P (tamam canım baya bi abartı oldu :P)[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha ben kıbrısta buharlaşacam birazdan....akdeniz bölgesindekiler bilir, nem dayanılmaz hale getiriyor, ya klimayı açıp oturyom bütüngün yada deniz..başka yapacak bişey yok!!..:D[signature][hline]|Sul of Eclipse| <----MBH MRifle----->
|Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter---->
////Donnie Darko aint MAD
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul yarın yağmurlu. Firefox'tan aktarıyorum. Şu anda "light rain shower" yani hafif yağmur var. Akşama düzelecek. Yarın ise gündüz "scattered thunder storms" akşam thunderstorms" yani şimşekli yıldırımlı, kara bulutlu yağmurlar İstanbul'u bekliyor.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...