Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ne kadar sicak 36 dereceymis bugun. felaket terlıyorum cok sıcak. herseyi gectim 3 saat dersim var okula gitmem lazim , balkondan baktim simdi araba guneste kalmis. direksiyon desen tutulmaz , koltuk desen oturulmaz of! :) nefret ettim ya[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hehhee sorma ızmırde yanıor valla neyse tutarsın sen dıreksıyonu erkek adamsın :P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 buzluktan dolu dolu buz al birde soğuk su bir bezi ıslat. Arabanın kapısını vaktin varsa git erkenden bi aç. şöyle acı acı bir cehennem sıcağı çıkacaktır dışarı zaten. Sonra elindeki buzları arabanın çrşitli yerlerine koy. soğuk suyla ıslatılmış bezi de aşırı ısınmış yerlere sür ama dikkat et; direk güneş alan yerlere sürme. ısınmış yerlere sür. sonra tüm camları aç. havalandırmayı aç ve yola koyul.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ank. yine iyidir izmire göre be.bence ek dersı,bu sıcakta ne dersıymı$ sie et =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 GEL vatandaş gel Deve Zıbartan sıcağa gel (antalya) Abi oraya sıcak diyorsanız Buraya gelseniz ölürsünüz sanırım.Ben gelsem oraya herhalde kışlıkla fln dolaşırım orda :-P (tamam canım baya bi abartı oldu :P)[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yurt genelinde sıcak bugun baya yaws :([signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 İStanbul hafif bulutlu , yağarsa tadından yinmez...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 felaket sicak ya asfalta ayagi yapisiyo adamin. yururken :p[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bursada öle :/ ama izmir antayaya gor baya ii kalir burasi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben geçen hafta anamurdaydım şimdi ankaradayım çok mutluyum gayet serin :D :)[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir , ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Evet ya yagmur yagsın istanbula sokaga cıkıp kosarım wallahi cıbıldak halde :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 İstanbul'a alalım seni Zegna. Bulutlu buralar.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 antalya bunaltıyor. İnsan denizde terlermi ya :( :([signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 buharlaşıyorum vücudumda yağ felan kalmayacak bu gidişle : /[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanlar %90 geyiktir.%10 da hata payı vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ankara sıcaktır, bunaltır.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 vallaha ben kıbrısta buharlaşacam birazdan....akdeniz bölgesindekiler bilir, nem dayanılmaz hale getiriyor, ya klimayı açıp oturyom bütüngün yada deniz..başka yapacak bişey yok!!..:D[signature][hline]|Sul of Eclipse| <----MBH MRifle-----> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Güzel ankara valla su an ben sabahladım hiç de çekmedim sıcaklık :) yıldızda oturuyorum acaba daha alçak kesimlermi sıcak. hmmms[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 zonguldak serin yine biraz önceki günlere göre[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 istanbulda aynen boyleydi, simdi geldim, uykum var, uyuyamiyorum bu sicakta..[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eriyoruz ankarada,imdat.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Werewolf, 12 Temmuz 2005 13:27 tarihinde demiş ki: İstanbul'a alalım seni Zegna. Bulutlu buralar. Bir dışarı çıkayım dedim, birden ısındı hava.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yamur yağmasın işimizz var moda sahilde.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 güneş açtı yine fırında gibiyim odamda...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 İstanbul yarın yağmurlu. Firefox'tan aktarıyorum. Şu anda "light rain shower" yani hafif yağmur var. Akşama düzelecek. Yarın ise gündüz "scattered thunder storms" akşam thunderstorms" yani şimşekli yıldırımlı, kara bulutlu yağmurlar İstanbul'u bekliyor.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 iyidir iyi,yağsın biraz da rahatlıyalım=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar