Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grimsoul Legion kimdir ne iş yapar?

dwight

Öne çıkan mesajlar

said:
Malibu, 11 Temmuz 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
Yoksa Dehlar Flag i mi ninjalamış ?!?!??!?! :P

Aynen öyle :D
Bizimkilerden bi druid stamina gear giymiş flag carrier olmak için bunlara bayrağı druid taşısın demişler siz defans yapın demişler bi bakmışlar dehdar almış bayrağı koşuo sonra 2 3 defa olmuş öyle bi mesele yani pek de mühim diil ama sonra tartışmışlar
:)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

Haha süper olaylar var böyle ya :) Khadgars Rage'de de adamin biri Ragnarosu ninjalamis ve bildigim kadariyla -50 dkp ye indirmisler : P
Bu arada konuyla ilgili bi sorum olacak, Leeroy'un ikinci videosu varmis duydugum kadariyla, ninjalayip kaciyormus, dogru mu o?[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 11 Temmuz 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 11 Temmuz 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
said:
Pirvan, 11 Temmuz 2005 19:01 tarihinde demiş ki:

Bende kungeni hiç sevmezdim. Ama diğer 38 insana olan saygımdan dolayı böyle açlık yapmadan güzelce ayrıldım nihilumdan.

Taş mı atıon olm :P

HEhe ben seni aşağılamak için yazıyorum zaten bunları =P
Yok yani biz aç olsaydık öle ragnarosu ninjalar çıkardık valla. Ama salak olmakla da ilgisi var tabi bunun. Gidip garr ı ninjalamıssın ninjalamamıssın ne yazar ilerde dünya kadar yeni instance gelcek su andaki epicler dandik item olacak, o nedenle herkesle aramı iyi tutarım bu anlamda özellikle guildimle.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 11 Temmuz 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
Haha süper olaylar var böyle ya :) Khadgars Rage'de de adamin biri Ragnarosu ninjalamis ve bildigim kadariyla -50 dkp ye indirmisler : P

Olmadı böyle bir olay. Bu da olmadı, KR haberlerini aldığın kaynak pek güvenilir değil sanırım. :D[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendi forumlarımda olsa öyle yapardım.
Yanlış anlamışım muhabbeti ondan kaynaklı. Neyse benim mesele hakkındaki fikrim hala sabit.
Bende kungeni hiç sevmezdim. Ama diğer 38 insana olan saygımdan dolayı böyle açlık yapmadan güzelce ayrıldım nihilumdan. Ve diğer insanların emeğini, zamanını çalmadım. Dehdarınki düpedüz bahane, baracus ün guildden atılması apayrı bir mevzu. Onun da sebebi o gün internetinin gitmesi falan değil kesinlikle, benim 100defa gitti bağlantım, hatta adımı afkyotr yapacak kadar afk olduğum da oldu ama ben guildden atılmadım, sebebi farklı sanırım.
Dehdar zaten savunma olarak bunu hiç söylemedi guildde, sadece baracuse böyle bir açıklama yapmış sanıyorum. Bize söylediği sebep, iranlı olduğu için ayrıcalığa tabi tutulduğu, ve isveçlilerin itemları bölüşerek haksız kazanç sağladıkları vs..

Nedir Pyotr sebeb soyle bende ogreniyim. Kungen bana MC run a gelmedigin icin Guildden kicklendin diye aciklama yapmisti senin bildigin nedir inan merak ettim hayir adam Guildin GM'i ve bana seni bu sebebden attim diyor. Bende yuzlerce insani abudik kubidik sebeblerden kickleyen bu adama eywallah dedim ignore listeme ekledim gittim. Bu durumda senin bildiklerin nelerdir inan merakliyim. Diger konu ise eger benim ciktigim gun sende o mc runda vardiysan raid chatden yazmis bunlari Dehdar bana ozel olarak yazdigi bisey degil. Ben baskalarindan duydum Dehdar boyle boyle yapti gitti diye. Neyse bu konu hakkindada daha fazla soylenecek bisey yok... daha fazlasi dedikoduya giriyor oda bana yakismaz.

Undead Priest Baracus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baracus, 08 Temmuz 2005 06:43 tarihinde demiş ki:
Hepinize Merhaba,

Aslinda paticigi susarak izleyenlerden biriydim. Zaman zaman guldum zaman zamansa bir cok sey ogrendim.
Dehdarla ilgili basligi goruncede yazmak istedim. Dehdar sanildiginin aksine kotu biri degil tamam epic item ninjalayarak guildden kacmak biraz abartili bir olay ama... en azindan benim gorusum boyle, onu bende Nihilumdayken cokca tanimasamda iyi ve anlayisli biri olarak hep gordum cunku son derece yardimseverdi. Bunlari neden yaziyorum? Tamam soru cevap seklinde gidelim. bi cok insan Dehdar neden ninja bilmiyo :) Olay benle alakali...

Bundan yaklasik 3-3.5 ay kadar once Nihilumla yapicagimiz MC run sirasinda, turkiyede her internet kullanicisinin tanik oldugu olay gerceklesti. Internetim Kesildi; aradan gecen yaklasik 1 saatden sonra Online oldugumda gordumki Kungen tarafindan Nihilum'dan kicklenmisim... Evet Nihilum icinde veya disinda Kungeni bircok kisi sevmiyor, yaptiklari cogu zaman yanlis buna katilmak yada katilmamak size kalmis. Dehdar'da Kungeni sirf protesto etmek, ve yaptiklarinin yanlis oldugunu ona bir dersle anlatmak istemis olucakki, benim kicklenisimin ardindan 2 yada 3 epic itemi alarak Guildden cikmis, sebeb olarakta Baracus'e yaptigin yanlisti demis.
Bircok insan bu olaydan sonra bana mesaj atti. Sanki ben sucluymusum gibi... Oysa benim basima gelen her Turk Internet kullanicisinin basina gelebilecek turden bir olaydi... Ama bu Bir Guildden atilmak icin gerekce olmamaliydi...
Yorum tamamen size ait, her neyse sadece ilk defa burada bunlari sizlerle paylasarak suskunlugumu bozmak istedim cunku bircok insan olayin bu yonunu bilmiyor.

Oyunda Gorusmek Uzere,

Undead Priest Baracus

abi emin ol kungenin seni atma sebebi netin gitmesi değil.Guildden atıldığın gün senle konustaktan sonra kungenle konustum bana farklı sebep söyledi.Lvl 60 daha yeni olmustun ve hatırladığım kadarıyla sana yardım ediyordu bir quest için (yanlış hatırlıyor olabilirim).Kungenin istediği oyunu bilen adamlarla birlikte oynamak ve seni priest olarak yetersiz gördüğünü söyledi.Pyo nun dediği su acıdan doğru pyonun afkpyotr çıktı guildde böyle bakılsa kungen pyoya müsamaha etmezdi.Ayrıca elo ile tartıştıktan sonra guildden ayrılması ile iyi bir oyuncu kaybettik diyende kungen ve fiskerdı.Bu sekilde guildden ayrılan tek sen değilsin baracus.Wiaz die bir priestta aynı sebepten guildden 1 hafta sonra ayrıldı.Class önemli değil oyunu bilen adamlar var nihilumda.Mesela o kadar rogue var guildde ama hiç birini guildden atamazsın hepsi serverın en sağlam roguelarından.
Dehdar konusuna geri dönelim.İlk nihiluma girişi: kungen bize soruyor tanıyor musunuz die ben almak istemiyorum dior.Guilden bir kaç kişi eu forumlarındaki postlarını örnek gösteriyor almayalım dior.Ben ve birkaç kişi wiaz gibi ona da bir şans tanı dedik ve ama sonucta bu sekilde sonuclancağını bilemezdik.Ninja olayında bazıları zionun bidine tepki olsun die bazıları da baracusun atılmasına kungene tepki die bahane gösteriyor. Dehdarın kişiliği daha dün akşam çıktı ortaya ianın mc raidinde.Adam ianın vt kanalına gelip küfür saydırmaya başladı.Siz hala ben bu adamı severim takdir ederim diyemezsiniz.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baracus, 12 Temmuz 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
said:
Kendi forumlarımda olsa öyle yapardım.
Yanlış anlamışım muhabbeti ondan kaynaklı. Neyse benim mesele hakkındaki fikrim hala sabit.
Bende kungeni hiç sevmezdim. Ama diğer 38 insana olan saygımdan dolayı böyle açlık yapmadan güzelce ayrıldım nihilumdan. Ve diğer insanların emeğini, zamanını çalmadım. Dehdarınki düpedüz bahane, baracus ün guildden atılması apayrı bir mevzu. Onun da sebebi o gün internetinin gitmesi falan değil kesinlikle, benim 100defa gitti bağlantım, hatta adımı afkyotr yapacak kadar afk olduğum da oldu ama ben guildden atılmadım, sebebi farklı sanırım.
Dehdar zaten savunma olarak bunu hiç söylemedi guildde, sadece baracuse böyle bir açıklama yapmış sanıyorum. Bize söylediği sebep, iranlı olduğu için ayrıcalığa tabi tutulduğu, ve isveçlilerin itemları bölüşerek haksız kazanç sağladıkları vs..

Nedir Pyotr sebeb soyle bende ogreniyim. Kungen bana MC run a gelmedigin icin Guildden kicklendin diye aciklama yapmisti senin bildigin nedir inan merak ettim hayir adam Guildin GM'i ve bana seni bu sebebden attim diyor. Bende yuzlerce insani abudik kubidik sebeblerden kickleyen bu adama eywallah dedim ignore listeme ekledim gittim. Bu durumda senin bildiklerin nelerdir inan merakliyim. Diger konu ise eger benim ciktigim gun sende o mc runda vardiysan raid chatden yazmis bunlari Dehdar bana ozel olarak yazdigi bisey degil. Ben baskalarindan duydum Dehdar boyle boyle yapti gitti diye. Neyse bu konu hakkindada daha fazla soylenecek bisey yok... daha fazlasi dedikoduya giriyor oda bana yakismaz.

Undead Priest Baracus

Kungen ve officerlar seni sevmemiş galiba. İyi oynamıyor falan diolardı. DMde wipe olmuştuk cloze falan vardı hatırlıosan onu officerlara sölemişler bu adam heallemiyor falan diye, sonra birazda az aktif olduğunu düşünerek yaptılar.
Benim bildiğim bu.
Dehdar olayında ben hep "orada" olduğum için yaptığım şey dedikodu sayılmaz. Çünkü yüz yüze de dehdara sayan benim sonuçta.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada oyunu bırakalı ne kadar oldu bilmiyorum, ama ben zamanında grimsoul legion'daydım. Çok da memnundum.

Dehdar konusuna gelince, guild'deki bazı arkadaşların dediği gibi, seviyoruz dehdar'ı. Nihilum'daki ninja olayına gelince, ilk başlarda ben de bu olay için dışlamıştım adamı. Guild forumlarında da alınmasına istememiştim.

Ama sonra açığa çıktı olaylar. Nihilum'un adını hatırlamadığım shaman'ı 6. epic'ini mi ne alırken, dehdar ve bir çok shaman çok sayıda molten core run'ına katılmış olmalarına rağmen eli boş geziyordu. Çünkü Kungen'in çizmelerini cilalayan bazı arkadaşlar yolda yürürken bile raid point topluyordu.

Böö adam ninjaladı 38 kişinin hakkını yedi diyenlere soruyorum şimdi, bu mudur adelet? Adam onlarca molten core'a katılacak, saatlerini günlerini harcayacak, ama tüm epic'ler tek shaman'a gidecek. Ninjalamış, kötü de yapmamış. Warlock setini de ninjalaması yazık olmuş gerçi, ama o an sinirden olmuş o da.

Neyse zaten çok seviyeli bir adam olmasa da, düşünülenin aksine her fırsatı değerlendirmeye çalışan bir kişi değil. Asıl ninja biri varsa o da o zaman ki nihilum yöneticileriydi.

ps: ben oyunu bırakmadan guild önüne geleni almaya başlamıştı, hiç de hoşuma gitmiyordu bu durum. Anlaşılan o ki bu bir süre devam etmiş sonra durmuş. Guild'e çok da seviyeli olmayan kişiler alınmış bu sürede, ama onlar da zamanla pişer öğrenir umarım.

ps2: Guild yöneticilerinin pek iyi idare edemediğine ben de katılıyorum ama guild yöneticilerinin çoğu olgun kişiler, hatta bir çoğunun çocukları bile var. Deomass'in abuk subuk çıkışları ve küfürlerini saymazsak seviyeliler de :)

edit: Bu arada karakter Kane'di, sattım ama.
[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 12 Temmuz 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dwight, 12 Temmuz 2005 12:35 tarihinde demiş ki:

abi emin ol kungenin seni atma sebebi netin gitmesi değil.Guildden atıldığın gün senle konustaktan sonra kungenle konustum bana farklı sebep söyledi.Lvl 60 daha yeni olmustun ve hatırladığım kadarıyla sana yardım ediyordu bir quest için (yanlış hatırlıyor olabilirim).Kungenin istediği oyunu bilen adamlarla birlikte oynamak ve seni priest olarak yetersiz gördüğünü söyledi.Pyo nun dediği su acıdan doğru pyonun afkpyotr çıktı guildde böyle bakılsa kungen pyoya müsamaha etmezdi.Ayrıca elo ile tartıştıktan sonra guildden ayrılması ile iyi bir oyuncu kaybettik diyende kungen ve fiskerdı.Bu sekilde guildden ayrılan tek sen değilsin baracus.Wiaz die bir priestta aynı sebepten guildden 1 hafta sonra ayrıldı.Class önemli değil oyunu bilen adamlar var nihilumda.Mesela o kadar rogue var guildde ama hiç birini guildden atamazsın hepsi serverın en sağlam roguelarından.
Dehdar konusuna geri dönelim.İlk nihiluma girişi: kungen bize soruyor tanıyor musunuz die ben almak istemiyorum dior.Guilden bir kaç kişi eu forumlarındaki postlarını örnek gösteriyor almayalım dior.Ben ve birkaç kişi wiaz gibi ona da bir şans tanı dedik ve ama sonucta bu sekilde sonuclancağını bilemezdik.Ninja olayında bazıları zionun bidine tepki olsun die bazıları da baracusun atılmasına kungene tepki die bahane gösteriyor. Dehdarın kişiliği daha dün akşam çıktı ortaya ianın mc raidinde.Adam ianın vt kanalına gelip küfür saydırmaya başladı.Siz hala ben bu adamı severim takdir ederim diyemezsiniz.

her şey tamamda burda birşey var.nihilumu öyle bir anlatmışsın ki, işlerini .ok profesyonel ve dürüstçe yapan insanlarmışta, oyunu çok iyi oynıyıp sadece çok iyi oynayanlarla savaşıp oynamıyanları yanlarında dolaştırmazlar gibi birşey çıkardım.
nihilum ve infernal affairs in tek yaptığı şey epicleri ile orgrimarrda dolaşmak. wg açılmadan önce gidip dungeon girişlerini campliyeni low lvl zonelardan çıkmayan tipler bunlar. birde o kadar epici alıp duellerde yeniliyorlar. warsong dada o kadar yüksek başarılarını görmedim ben. ayrıca içlerinde son derece adi insanlar bulunmakta. gerçi yaptığım tartışma komik gerek kungen zion cloze olsun, hayatları bilgisayar wow olmuş insanlar bunlar. tartışmak yersiz bi önce aynaya bakmaları lazım gerçek hayata dönmeleri lazım. iyi oynamıyor diye guildden adam atılmaz. iyi oynamayı öğretirsin. herkes anasının karnından wow b,ilerek doğmuyor. o çok iyi oynıyan cloze ve kungenide epicsiz adamlar bilek şebek ediyor duelde.

o yüzden nihilumu övme. onların yaptığı herşeyi başkalarıda rahatlıkla yapıyor. önemli olan web bully olmamak. epic mounta binip ele 2 epic silah alıp koşturmakla iyi oyuncu olunmuyor. onu yapmak i.in mc run da afk olmak yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

mirage senin dediğin sonucta dkp sisteminin suçu oluyor.Hangi mantık daha ilk raide katılmış adamın mcden item almasını kabul ederki.
Zion demişsiniz; zion serverda 2. 60 olan shaman ve nihilumun ilk lvl 60 shamanı. serverlar acıldıktan bir ay sonra puan sistemi işlemeye başladı.Ve haliyle zion dier shamanlardan bir adım öndeydi.Zionun da oyun bilgisi tartısılmaz.Betalarda onyxiayı kesen kaç kişi tanıyorsunuz?Epic olayına gelelim zionun epic sayısı 9 bnm, reamer ve guilddeki bir kaç shamanın 7-8 civarı noldu zion sadece bizden 2 hafta önce epicleri aldı.Zion konusunda bir önyargı var nihilumun ilk mc lootu onun oldu veya millet head of onyxianın ne işe yaradığını bilmeden elo yüzünden o kadar bid bayılıp headi aldı die:)
Sonra.. kimin gerçek hayatta naptıgı veya hayatlarının bilgisayar ekranıyla sınırlı olup olmadığı beni de ilgilendirmez sizi de.Ama su da var kungen 2 aydır toplam 2 saat online olmadı ve zion 1 aydır online deil.Eğer zaman sizin için bu kadar değerliyse oyuna girin /played yazın ve o zamana vah vah edin.
Nihilum wg de naptı?En güzel cevabı 2 hafta standings birincisi jihan ikincisi cloze dördüncüsü ambrosaydı.İlk on da 5 kişi nihilumdandı.Hepsi de o hafta wgden cıkmadı.Ve su an wgnin bizim için zevki yok zaten fiskerın bir sözünü söyliyim yeter wgden cıkın artık biz pvp guildi deiliz pve guildiyiz.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 12 Temmuz 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
Bu arada oyunu bırakalı ne kadar oldu bilmiyorum, ama ben zamanında grimsoul legion'daydım. Çok da memnundum.

Dehdar konusuna gelince, guild'deki bazı arkadaşların dediği gibi, seviyoruz dehdar'ı. Nihilum'daki ninja olayına gelince, ilk başlarda ben de bu olay için dışlamıştım adamı. Guild forumlarında da alınmasına istememiştim.

Ama sonra açığa çıktı olaylar. Nihilum'un adını hatırlamadığım shaman'ı 6. epic'ini mi ne alırken, dehdar ve bir çok shaman çok sayıda molten core run'ına katılmış olmalarına rağmen eli boş geziyordu. Çünkü Kungen'in çizmelerini cilalayan bazı arkadaşlar yolda yürürken bile raid point topluyordu.

Böö adam ninjaladı 38 kişinin hakkını yedi diyenlere soruyorum şimdi, bu mudur adelet? Adam onlarca molten core'a katılacak, saatlerini günlerini harcayacak, ama tüm epic'ler tek shaman'a gidecek. Ninjalamış, kötü de yapmamış. Warlock setini de ninjalaması yazık olmuş gerçi, ama o an sinirden olmuş o da.

Neyse zaten çok seviyeli bir adam olmasa da, düşünülenin aksine her fırsatı değerlendirmeye çalışan bir kişi değil. Asıl ninja biri varsa o da o zaman ki nihilum yöneticileriydi.

ps: ben oyunu bırakmadan guild önüne geleni almaya başlamıştı, hiç de hoşuma gitmiyordu bu durum. Anlaşılan o ki bu bir süre devam etmiş sonra durmuş. Guild'e çok da seviyeli olmayan kişiler alınmış bu sürede, ama onlar da zamanla pişer öğrenir umarım.

ps2: Guild yöneticilerinin pek iyi idare edemediğine ben de katılıyorum ama guild yöneticilerinin çoğu olgun kişiler, hatta bir çoğunun çocukları bile var. Deomass'in abuk subuk çıkışları ve küfürlerini saymazsak seviyeliler de :)

edit: Bu arada karakter Kane'di, sattım ama.

Tamamen bahane . Böyle kendini avutuyorlar güya.
Dehdar guildde 2 hafta falan kaldı. O epicleri alan shaman ise Ziondur. Zion serverdaki ilk 3 60 shamandan biridir ve neredeyse ilk günden beri her raide katıldı. Adam milyon puan biriktirdiyse elbette ki alabilir epicleri.
Nihilumda puanlama olayına kungen karışmazdı. Jihan tamamen kendi yapardı bu işi. Jihan hollandada oturuyor, kungen ise isveçte. Yani isveç tayfasıyla jihanın bi alakası yok. Bu nedenle onlara torpil geçmedi. Bana daha çok iyiliği olmuştur jihanın, mesela bir keresinde hiçbi zaman online olmayan bi hunter girip ihtiyacı olmayan itema gıcıklık olsun diye benim puanımı bitirmek için bidleyip durmuştu. Sonra bir baktım jihan bu haksızlıktır diyip 1 puana vermiş itemı bana .
Eğer bir guilde yeni girdiyseniz sabredeceksiniz. Yok öyle 2. raidde epic alayım falan kimse ona izin vermez.
Grimsouldan dehdarın bikaç arkadaşı dün fake Gm olmuş konuşuolardı. Kendilerini enselettik diğer gmlere, kendilerine hayırlı banlar dilerim.
Grimsoulda kjarni gibi efendi birçok kimse var. Ama birçok da velet ve kalitesiz insan var. Bu da tepkiye neden oluyor. Bu yüzden ben GL yöneticisi olsam bu kişileri mutlaka uyarırdım. Çünkü bu gidişle kimse GL ile bir iş yapmaz bundan sonra. Mesela nihiluma karşı herkes tavır alsa, nihilum yine de idare edebilir kendi başına ama GL edemez çünkü nihilum gibi 20 saat online adamlardan kurulu değil.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

Kjarni mi efendi hehe
Pirvan guilde olsan görürdün sen efendi kjarniyi 14 yaşında velet ne ventrillo da rahat veriyor ne guildchatte bık bık bık.
Kesinlikle Dehdar'ı tercih ederim herif güldürüyor hiç olmazsa bizi.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Sosyal ağlarda paylaş

Kim kungene çalısıyor onu anlayabilmiş deilim.Öyle olsa tygore veya starymye inspect yapın bi de kungene böle olmadığını görürsünüz.Ragnarosu kesmeden önce kungene fire resist gearlar topladık bu mu kungene calısmak yoksa guilde çalışmakmı?Bunu geçen haftalarda tallenvor içinde yaptık, bunu o adama calısmak olarak nitemelek hastalıklı bir mantıktır.
Ayrıca nihilum hiç bir zaman yanlız kalmaz illa ki her bir guild dısardan adama ihtiyacı vardır.Biz nasıl görünüyoruz su örnekle anlatıyım.Vild isimli druidi bilirsiniz.Geçen gün forumlarımızda teklif yaptı regleri getirirseniz nihilum üyelerine bedava hide of the wild yapabilirim die.Sizin bizim hakkımızdaki otistik şeklindeki düşünüşünüzün bizim için ne önemi var siz karar verin.
Topici açan benim açma nedenim ilk mesajda oldukça belli.Tanıdıgım arklarım var gl de ve bulundukları guildin dısardan nasıl göründüğünü söylemek istedim sadece.ASRnın neden daıldığını şimdi daha ii anlıyorum...[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben BL den ayrılalı epey oldu ayrıldıgımda battleground daha iyidi sanırım nihilium hatırlamam(birde nilfheim mi ne vardı :P ) bile ama o guilde bulunan arkadaslarım oldu o zaman söledikleri asosyal bir guild oldugu ne muhabbet var ne yardım diyorlardı sadece kungene çalışıyorlar flan diyorlardı ehh ben guilde charım üstünde guild ismi yazsın die girmiyorum isterse eu nun en iyi guildi olsun
Dip Not:Ha şimdi iyi bir guild ona bişe demiyorum hatta en iyi pve guildi sanırım BL de ( her ne kadar İnner Sanctum kadar olamasalarda :P ) benim tek kıl oldugum nokta hep ben hep formatında gezen kungen ha belki doğru değildir ama bunu söleyen 32 yasında bir abimdi :P[signature][hline]Kor`gall Ezik Orc Warrior

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 12 Temmuz 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bırakın wow u bakın ben bıraktım rahatladım arkadaşın dediği gibi /played baktım vakitlere vah dedim birdaha tövbe demiyimde paralı ne oyun olursa oynarsam hatta açılmış olan topic;world of starcraft gelse bile.

[Bu mesaj mert1014 tarafından 12 Temmuz 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz allah aşkına?

MC'de göz göre göre yalan sebeplere saklanarak item ninjalayan bir adamı mı?
Veya GL olarak dün MC General gibi bir ortamda Game Master nickleriyle küfür edip, kendi kendilerini yakanları mı?

Kungen dengesizdir evet, "Herşeyi ben bilirim, benim dediğim olur" havasında dolaşan bir insandır. Bunun içinde kendine uygun nedenleri vardır? Nedir bu nedenler? Server açıldıktan 2 ay sonra Onyxia'yı, 3 ay sonra bütün MC bosslar ile Ragnaros'u server bazından deviren ilk guildin Guild Master'ı olmasıdır. Kendisine göre haklı, bazılarına göre haksızdır.

Orda birisi demişki, Nihilum ve Infernal Affairs Ogrimmar'da epiclerini gösteren abuk subuk tiplerdir. Size ne? Sizde yapın, sizde gösterin? Bu tam tamına çekemezliktir. Şimdi diyeceksiniz ki.. "Diğer guildlerde yapıyor" Evet yapabilirler ama bu bir çeşit oyunsa, ve bir çeşit rekabet varsa, neyin ne zaman yapıldığı önemlidir. Birileri sizden önce birşeyi başarmışsa, bir süreliğine kendilerini övmeye (abartmadan - ki Nihilum ve IA'nın abarttığını hiç sanmıyorum, çok daha fazla bokunu çıkaranları gördüm) hakları vardır.

Birşeyleri savunurken, birşeyleri eleştirirken, çuvaldızı ilk kendinize batırın lütfen.

Bu arada, Baracus'un Nihilum'dan atılma nedenini ise size söyleyeyim. Bu officerların gerçek nedenidir. Baracus'un birkaç MC run'da Assist Heal yerine Smite skillini kullandığını gördüklerinde uyarmaları ve bunun üzerine (emin değilim) "Ben Smite buildiyim" gibi bir cevap almaları üzerine, Nihilum'dan atılmıştır.
Ben bunu görmedim, sadece hala Nihilum guildi üyesiyken guild chatte tanık olduğum bir muhabbettir.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...