Kraven Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bu zamana kadar hep yırtımdım warmıdır diye ama kimseden ses gelmedi, başlık açılmadıgınıda görünce dank etti artık :D Us/BL/Ally/Hancer 36 warrior um Horde Ally kim warsa söylesin :D yanlızlık hissediyorum patiden biri olmayınca :([signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sadece up yapmak için merak ettim orda olan bi tek gerçekten benmiyim diye :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 US warsong da epey türk var diye biliyorum...[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Udinen, 22 Haziran 2005 18:56 tarihinde demiş ki: US warsong da epey türk var diye biliyorum... Way ki ne way warsong ora ben bl deyim :D burda 3 normal türk 2 de amerikada büyümüş türk buldum abd de büyüyenler türkçeyi nerdeyse bilmiyolar lol :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bende daha yeni başladım US - Burning Legion dayım... lvl 9 Night Elf Rouge Nick: Solmyr[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 çok zaman geçmiş buraya yazılalı ama ben de başladım burada, level 49 undead warlock adım Quais. varsa eğer oynayan bi görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 alliance tarafında 2-3 karakterim var ama serverın dallama popülasyonu nedeniyle oynamıoyrum. öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bu US oynayan arkadaşlar, ABD de yaşayanlarmı, yoksa burada oturup US mi oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Hala horde tarafinda oynayan var mi? Eskiden BL alliance oynardim, hatta ustte 2005 den kalma ilk actigim karakterin postu var :D Geri donmeyi dusunuyorum ama horde a...serverin durum nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Benim US - archimonde da Horde karakterlerim var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 us warsonga gel. alliancelar ama turkler, hordeda vardir gerce, ben oynamiyorum epeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar