DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bu arada v2ler veya v1L'er savaşta öyle kritik rol fln oynamadı.sadece londra'yı bombalamak için kullanıldıılar.ubootlar savaşın kaderini değiştiremezdi emin ol.1941'de "v2ler yerine xxıler kullanılsaydı!!!!"bilki bu savaşın kaderini değiştirmezdi(bu arada 1941de v2 henüz geliştirme aşamasındatdı,v1'de) ama hitler böyle üşünmüyordu.hitler savaşı tekbir mucize silahla kazanacağını sanıyordu.baknz:pzVIII MAUS bu arada son bir şey.savaşta rommel dışında diğer çok önemli alman generallerinide unutmamalı.doğru en bişlineni rommel ama Heinz Guderian, Erich von Manstein Hasso-Eccard Freiherr Von Manteuffel(uf yazamadım bi saatir ne ismmiş bre) Count Hyazinth Strachwitz von Gross-Zauche und Camminetz(yauv hans mans koyun ismini bune bea) Johannes Kümmel(gerçi bu amcam fieldmarashel fln değil)[hline]benim hala umudum var. turktelekom'a kafam girsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: SM0KE, 06 January 2004 16:18 tarihinde demiş ki: Savaşta haklı taraf olmaz ne demek ya? Ben ülke olarak sağa sola saldırıcam, insanları katledicem bana dur diyecek ülkelerde benim gibi haksız mı olacak? Ya da kurtuluş savaşında biz haksız mıydık? Sonuçta sen Avrupanın 3/4ünü işgal edersen sana karşı savaşanlarda gayet haklı olarak savaşa girerler. Ayrıca harbi ne çok nazi savunucusu varmış burda... faşistlikte bir yere kadar yani...[hline]rtc +1 Diyorum ama kızacağın bi açıklamayı da yapamadan edemiyorum. Adolf HİTLER ogün kendi milleti için elinden geleni yaptı bunu şu şekilde düşünün bugün kaçınız okadar pislik yapmalarına rağmen Yunanistan'ı veya Güney Kıbrısı yerle bir etmiyoruz diye kendini yiyor ama böyle bişey yapıldığında bizlerin hoşuna gidecek olsada diğer ülkeler bunu vahşet olarak algılayacak ve Türkiye'ye karşı sonunu getiremedikleri karalama propagandalarına bir yeni malzeme daha bulacaklar. Yani Hitler; En azından kendine göre ve hatta bana göre bi dereceye kadar haklıydı.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... [Bu mesaj hasansemre tarafından 06 January 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 simdi oncelikle, bunu yargilamak hepimize duser. yargilamaliyiz. yargilamazsak, kisiler bunlarin bilincine sahip olmazsa bir bakmissin ki yine ayni seyler baslamis. eger avrupa daha onceden olan olaylardan ders cikarip insanlar boyle muhakemelere girse idi, 45 ten sonra ortaya cikan buyuk capli savasssizlik durumu daha erken olurdu. her seferinde soyledim her seferinde de tekrarlamaya devam ederim. muffefikler de en az onlar kadar suclu diye sacmasapan bir sav olmaz. emperyalizmden 20. yuzyila gecmis super guclerin mutlaka gecmisten gelen lekeleri var. fakat diger tarafin getirmek istedigi seyler dunyanin bu gunku durumunu tamamen tepe taklak edecek, humanizmle alakali EN UFAK seyi ortadan silecek, bu gune kadar gorulmemis bir baski ve kolelik sistemini - gercek kolelik bildigin kolelik - modern dunyada modern ya da geri kalmis tum toplumlarin yapisi olarak oturtacak TARIHTE ESI GORULMEMIS - burayi ne kadar vurgulasam az mogollardan tut vandallara kadar benzeri olmayan - bir gayri insani anlayis bicimini benimseyen insanlar guruhu idi. hayatta gorecelilik vardir. eger bir insan seri katil ise, digeri mahalle kavgalarina girerek 2-3 kisiyi oldurmusse, ve eger bu mahalle kabadayisi seri katille seri katilin skoruna 100 kisi eklemesini engellemek icin mahalle kavgasina tutusursa ben mahalle kabadayisini hakli gorur desteklerim. a ama insanlik, ama yasam. evet insan oldurmek her daim suc.fakat tarihte mucadelelerde her zaman taraf tutulur, tarihin akisini degistirecek seylerde taraf tutmayan ulke yoktur. apachenin saydigi nedenler. hangi nedenler ? ziklon b gazinin uretim zorlugu mu ? nukleer silah yapmanin ucuna gelmis adamlar icin ziklon b ne. bunlar revizyonist dedigimiz yeni ortaya cikan ve nazizmi aklama cabasi icinde olan irkci yazarlarin internet uzerinden yaydigi gorusler. uluslararasi ortamlarda da cok sert tepki goren polemikler. atom bombasi olayina soyle bir bakis acisi getirelim. amerika 2 atom bombasi atti. 1 milyon civarinda insan zaman uzerinden gelen etkiyle de oldu. muttefikler savasi kazandi. peki, bugun TOPLAMA KAMPINDA misin ? ya da 'calisma kampi' ? akrabalarindan 'ust sinifa hakaret' ya da 'parti hakkinda yanlis konusmak' tan tutuklanip bir daha ortada gorulmeyen var mi ? sokaklarda caddelerde sakat insanlar goruyor musun bu gun tekerlekli sandalyeleriyle toplum yasaminda idame eden ki biri gelip bunlari alip gotursun de ortadan kaldirsin 'ari irki bozarlar' diye. iste bunlarin hepsi almanyada gercek olmus seylerdir, ve eger almanya savasi kazansaydi ya da savas bunlarin iktidardan inmesine neden olmayacak bir sekilde bitseydi, bunlarin bu yaptiklarini isgal ettikleri tum topraklarda uygulamalarina onlerinde HICBIR engel olmayacakti. evet muttefikler savasi kazandi. peki ulkende hic senin akrabalarinin ya da arkadaslarindan hangisinin yasayip hangisinin olecegini her gun imzalariyla tespit eden muttefik askerleri var mi ? bunlarca tekme tokat evinden cikarilip toplama kampina goturulen var mi ? yok. iste benim icin olay budur. somurge yaptilar yok iste boyle istismar yok efenim hebe var boyle iste faydalaniyorlar vesare. evet belki dogru. bunlar oluyor. ama kimse en azindan ne ulan bu dedigin de ya da tipi az kayik gorundugu icin mechul bir yerde 'tip kurumunda' imha edilmiyor. bunun disinda dediklerinde gayet haklisin. hitler olmasa idi durum az farkli olurdu. fakat bir kisinin bu kadar erken cikmis olmasi nazi partisinin belki cok daha sonra yakalayabilecegi stabiliteyi yakalamis olmasina etki yapmistir. cunku hitler lider olarak secilmeden once naziler ic karisikliklar icindeydi ve bir avuc capulcu gozuyle bakiliyordu herkes tarafindan. sonra bu capulculuklarini sistematik hale getirdiler tabi o ayri. ha evet sunda da haklisin bu gun mhp de buyuk destekle tek parti iktidar olsa ihtimal dahilindedir ki benzer olaylar olabilir, ki olmuyor da degil bu partilerin merkezlerinin bulundugu yerlerde.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Merlot, 06 January 2004 14:05 tarihinde demiş ki: Boyle birsey ispatlanmamistir ve ispatlanamazdir.Uzatmanin alemi yok...[hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... abi basla o zaman o herif hakkinda arastirma yapmaya. hitler demiyorum. digeri.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: DoGMeaT, 06 January 2004 17:36 tarihinde demiş ki: bu arada son bir şey.savaşta rommel dışında diğer çok önemli alman generallerinide unutmamalı.doğru en bişlineni rommel ama Heinz Guderian, Erich von Manstein guderian ve manstein, iki savas arasi donemde zirhli birliklerin piyadelerin yanina destek olarak yavas ilerlemesi yerine kendi baslarina ayri birimler halinde taarruz yapmasi ve bunun hava ile desteklenmesi fikirlerini ortaya cikarip gelistirerek yildirim savasi denen kavrami yaratan kisilerdir. 2. dunya savasindaki alman askeri basarisini yaratan kisiler iste bunlardir.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: unity100, 03 January 2004 21:25 tarihinde demiş ki: nazilerin mucidi oldugu sey, kendilerinden baska HERKESI dogal, atanmis ASSAGILIK - bak vurguya - NE ISTENIRSE yapilinabilir hayvanlar olarak addetmekti. aynı şey musevilerdede var unitiy pardon siyonistlerde[hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: BOccOB, 04 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Sitting at a restaurant table in Munich in the summer of 1932, Hitler designed the prototype for what would become the immensely successful Beetle design for Volkswagen (literally, the "car of the people"). In an era where only the most economic elite possessed cars, Hitler believed that all people should be able to own a car and additionally thought that a smart design could allow for reliability, enjoyment, and vacation travel. The name given to the car in 1938 was Kraft durch Freude (KdF-Wagen, literally "strength through joy car"). Hitler gave his design to the head of Daimler-Benz, Jakob Werlin, and stressed its importance. "Take it with you and speak with people who understand more about it than I do. But don't forget it. I want to hear from you soon, about the technical details." ------------------- Birşey dedik ya ille de kanıtlamamız gerekiyor di mi, babaınza bile güvenmiyorsunuzdur siz... Bir yerde de çıkıntılık yapmasan oömayacak di mi unity? Al işte senin dediğin gibi olmadığını kanıtlandım... Ayrıca bir daha quote yaparken bıak nasıl bulduysan, kendi fikrince eklentiler yapma...[hline]||Merlin'in Kazanı||DoD Forums||ICQ|| There is no emotion; there is peace. There is no ignorance; there is knowledge. There is no passion; there is serenity. There is no chaos; there is harmony. There is no death; there is the force. eheh zaten o barış kuşagı varya çicek cocuklar onlarun woswosu boyayıp kullanmalarında bi amaç vardı dış görünüş ü hitlere ait olması ve barışcıl insnaların lay lay lom edasyla binmesi :) eee hitler ne anlar motordan karbiratörden.bide ww dünyada motoruna ilk yag konulan araç sanırım böylece soguklarda donmuyor.[hline]no gay, no crywww.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bide tabi bilinn geyik,hava soğutmalı motor,su suğutmalı değil.kubelwagen'i var arkadaşımın,hergün o kubelwagenle gidiyoz okula,hastasıyım aracın,ötesi yok :) kubelwagen:vosvosun modornize edilmişi diyebiliriz.[hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Bıshop, 06 January 2004 20:00 tarihinde demiş ki: aynı şey musevilerdede var unitiy pardon siyonistlerde[hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. musevilerin dini musevileri ustun tutuyor. digerlerini assagilik kullanilmayi hak eden koleler olarak gosterip bunlarin imhasi icin oneri ve planlama getirmiyor.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: DoGMeaT, 06 January 2004 20:18 tarihinde demiş ki: bide tabi bilinn geyik,hava soğutmalı motor,su suğutmalı değil.kubelwagen'i var arkadaşımın,hergün o kubelwagenle gidiyoz okula,hastasıyım aracın,ötesi yok :) kubelwagen:vosvosun modornize edilmişi diyebiliriz. kubelwagen alman ordusunun hafif arazi araci ihtiyacini karsilamak icin tasarlanmis bir aractir.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: unity100, 07 January 2004 02:28 tarihinde demiş ki: said: Bıshop, 06 January 2004 20:00 tarihinde demiş ki: aynı şey musevilerdede var unitiy pardon siyonistlerde[hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. musevilerin dini musevileri ustun tutuyor. digerlerini assagilik kullanilmayi hak eden koleler olarak gosterip bunlarin imhasi icin oneri ve planlama getirmiyor.[hline] Unity kültürlü zeki ve bilgili bir insansın ama bugün o olaylar hitlerin yaptığı gibi asıp kesip yakıp yıkarak değil rakiplerinin can damarlarını eline alarak oluyor yani sinsice delikanlıca değil yada akıllıca diyeyim bir tilki gibi ve böyle olunca herkez değil sadece komplo üretebilenler bunu biliyor ama yanlış ama doğru sana göre bunlar yanlış bana göre bunlar doğru. Zaten nasıl görmek istersen öyle bakarsın ben böyle bakıyor ve böyle görüyorum sen nasıl bakarsın elbetteki senin bileceğin iş ama ben Bıshop'a katılıyorum.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yahu, hasan, cikmamis candan umit vardir. ipler ele alinmismis. geri alirsin. somurge olmusmusuz, bagimsizligini ilan edersin. ama olmussen hicbirsey yapamazsin.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Doğru söylüyorsun çıkmamış candan ümit kesilmez ama onların yaptığıda hitlerden aşağı kalmaz demek istiyorum. Yoksa Türk halkı hiç bi zaman teslimiyetçi politikacılar tarafından da yönetilse esaret altında olmayı kabul etmez ve etmeyecektir.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yahu nasıl aşağı kalmaz? eh sonuna kadar unity ile ortak fikirde olabildiğim bir konu..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: hasansemre, 07 January 2004 14:07 tarihinde demiş ki: Doğru söylüyorsun çıkmamış candan ümit kesilmez ama onların yaptığıda hitlerden aşağı kalmaz demek istiyorum. Yoksa Türk halkı hiç bi zaman teslimiyetçi politikacılar tarafından da yönetilse esaret altında olmayı kabul etmez ve etmeyecektir.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... emre sag misin ? sagsin. burada bunu yazabiliyor musun ? yazabiliyorsun. anladin mi simdi aradaki farki. burda mecazi benzetmeden yok ikisi de ayni musibet gibi agza sakiz olmus genis deyimlerden degil, kesin farklardan soz ediyoruz.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Sam, 07 January 2004 14:12 tarihinde demiş ki: yahu nasıl aşağı kalmaz? Bu nedemek bende dedim ki yahudiler en az hitler kadar bu dünyaya zarar verdiler ve hitler gibi değil sinsice yaptılar dedim. Yanlış anlaşılma var gibi geldi.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: hasansemre, 07 January 2004 14:18 tarihinde demiş ki: Bu nedemek bende dedim ki yahudiler en az hitler kadar bu dünyaya zarar verdiler ve hitler gibi değil sinsice yaptılar dedim. Yanlış anlaşılma var gibi geldi. yani yahudiler mesela asurlulari, keldanileri, uzak gecmisi birakirsak mesela felemenkleri, wallonlari, ya da danimarkalilari ya da romenleri TAMAMEN ortadan kaldirmak amaciyla gaz odasina attirip imha fabrikasi mi kurdu ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: unity100, 07 January 2004 14:18 tarihinde demiş ki: said: hasansemre, 07 January 2004 14:07 tarihinde demiş ki: Doğru söylüyorsun çıkmamış candan ümit kesilmez ama onların yaptığıda hitlerden aşağı kalmaz demek istiyorum. Yoksa Türk halkı hiç bi zaman teslimiyetçi politikacılar tarafından da yönetilse esaret altında olmayı kabul etmez ve etmeyecektir.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... emre sag misin ? sagsin. burada bunu yazabiliyor musun ? yazabiliyorsun. anladin mi simdi aradaki farki. burda mecazi benzetmeden yok ikisi de ayni musibet gibi agza sakiz olmus genis deyimlerden degil, kesin farklardan soz ediyoruz.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Valla unity karar ve abi emre'mi hasan'mı yok hak geçmesin diye bi onu bi onu söylüyorsan bugüne kadar emre'ye çok haksızlık yapıldı.Artık o alıştı. Görünüşteki farklar zaten dağlar kadar ama amaç aynıdır! Benim içinde eylemin gerçekleştirilme şekli değil amacı önemlidir ve bana göre amaç aynıdır! illa kalın mı yazayım :Pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: unity100, 07 January 2004 14:21 tarihinde demiş ki: said: hasansemre, 07 January 2004 14:18 tarihinde demiş ki: Bu nedemek bende dedim ki yahudiler en az hitler kadar bu dünyaya zarar verdiler ve hitler gibi değil sinsice yaptılar dedim. Yanlış anlaşılma var gibi geldi. yani yahudiler mesela asurlulari, keldanileri, uzak gecmisi birakirsak mesela felemenkleri, wallonlari, ya da danimarkalilari ya da romenleri TAMAMEN ortadan kaldirmak amaciyla gaz odasina attirip imha fabrikasi mi kurdu ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Bunu A.B.D bile yapamaz ki onlar yapsın zaten böyle bir şey yapmaya kalksalar bi avuç insanlar anında dünya üzerinden silinirler adamların insan gücü az onu yapmak insan gücüne bakar atom bombası mı attılar deseydin benim için fikrim savunmak gerçekten zor olurdu ama böyle çok kolay oldu.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: hasansemre, 07 January 2004 14:21 tarihinde demiş ki: Valla unity karar ve abi emre'mi hasan'mı yok hak geçmesin diye bi onu bi onu söylüyorsan bugüne kadar emre'ye çok haksızlık yapıldı.Artık o alıştı. Görünüşteki farklar zaten dağlar kadar ama amaç aynıdır! Benim içinde eylemin gerçekleştirilme şekli değil amacı önemlidir ve bana göre amaç aynıdır! illa kalın mı yazayım :Pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... hem hasan yaziyor hem emre de, hangi amac ayniymis. yahudi dininde siz secilmis irksiniz diyor. bitti. alin geri kalanin sirtinda kamci saklatin demiyor, -bak mecazi soylemiyorum kelimenin tam anlamiyla soyluyorum- sirtinda kamci saklatan adam da yok.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: hasansemre, 07 January 2004 14:25 tarihinde demiş ki: Bunu A.B.D bile yapamaz ki onlar yapsın zaten böyle bir şey yapmaya kalksalar bi avuç insanlar anında dünya üzerinden silinirler adamların insan gücü az onu yapmak insan gücüne bakar atom bombası mı attılar deseydin benim için fikrim savunmak gerçekten zor olurdu ama böyle çok kolay oldu.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... e naziler az kalsin yapiyodu ama ? avrupadaki roman populasyonunu nerdeyse siliyolardi ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Abi sen benim dediğimi ya anlamıyor yada anlamak istemiyorsun hep aynı konuda duruyoruz diyorum ya eylemin yapılış şekli değil amacı önemlidir. Ben birini döverek öldürürsem acımasız bir barbar oluyorum sen içkisine zehir atıp öldürünce suçsuz oluyorsun ben dediğinden bunu çıkartıyorum.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bak tcde bile bu gun kanunlara gore bir insani oldurmeyi dusunursen ya da oldurmek istersen suclu olmazsin. bunu planlamaya doker, tesebbus eder, azmettirir ya da gerceklestirirken suclu olursun. yahudi olayinda ise bunlardan hicbiri soz konusu degil. cunku ortada oldurulmek uzere secilmis bir zumre yok. dinleri adamlara siz secilmissiniz diyor. secin oldurun demiyor. sen bu noktayi kaciriyorsun. nazi partisi tuzugunde ise acik bir sekilde almanlarin en ustun oldugunu, diger irklarin hizmet etmeye mecbur oldugunu, irkin arilestirilmesi icin hebele hobolo yapilmasini - sakatlarin akil hastalarinin ucurulmasi - zapta gecirilmis, planlanmis, burokraside islem gormus ve uygulanmis. bunlar GERCEK. manevi dusunceler degil.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: unity100, 07 January 2004 14:30 tarihinde demiş ki: said: hasansemre, 07 January 2004 14:25 tarihinde demiş ki: Bunu A.B.D bile yapamaz ki onlar yapsın zaten böyle bir şey yapmaya kalksalar bi avuç insanlar anında dünya üzerinden silinirler adamların insan gücü az onu yapmak insan gücüne bakar atom bombası mı attılar deseydin benim için fikrim savunmak gerçekten zor olurdu ama böyle çok kolay oldu.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... e naziler az kalsin yapiyodu ama ? avrupadaki roman populasyonunu nerdeyse siliyolardi ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Çıkmadık candan ümit kesilir mi sildiler mi? :) Silebilselerdi haklıydın. A.B.D ne yaptı uzak doğuyu yok ediyordu hala izleri var. Ama onların haklı nedenleri vardı diğmi?[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hasan ediyorDU diyorsun. ben sana diyorum ki avrupa romanlarini - cingenelerini - naziler neredeyse yok etTI zaten. bir kultur silindi simdi kirik dokuk ardillari var balkan ulkelerinde. japon kulturunde bi falso goruyo musun ? anime izliyoruz. almanya seysi olsaydi bay yanlisla dogru ahmet yerine hans joergenle kucuk hitlerjugend zenci tekmelemeye gidiyor gibi olacakti bu gun.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar