Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gaza geldiğim an

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen gün yine street kayarken Bursa'daki kültürparkta amatör sahne civarında kaymaktayım, sahneye cıktım, cebimde ipod, kulagımda son ses müzik dinliyorum, arkadasım benden habersiz bir parça atmış ve atlamaya tırsarken o parça cıktı acayip gaza geldim birden o gazla spin atmaya basladım hızlıca, 4.5 metrelik yükseklikteki boşluğa geldigimi görünce ollie'ye kalkıp havada nasıl olduysa kick flip atıp yere harika bir inişimin ardından herkesin ilgi odağı oldum, parça çok güzel gaza getirdi ve acayipte hoşuma gitti. Rap sevmem, dinlemem, ancak nasıl olduysa bu parçayı çok sevdim =)

Parça budur arkadaşlar;
Dr. Dree - Ring Ding Dong[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Tebrik ederim. Varg Vikerness de o sahneyi görse ikinci bir cezai sebep çıkardı adama. Üstünde Mayhem tshirt i yoktu herhalde :P

işin şakası tabi (yazmassam bunu bazılar HNHÖNHÖHNHÖNH NÖHN METAL ROCK HİPHP RAP HMHÖHMHNHNHNHN BLA diebilir.)

Zor bişi kaymak hele kaykay la. Ben pateni denemiştim. Biraz beceriyodum sonra hevesim kaçtı.

Türk Tony Hawk ı olma yolunda başarılar sana :)[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
aklıma Raffi - Bananaphone geldi

Ring ring ring ring ring ring ring
Banana phone
Banana phone

I've got this feeling
so appealing
for us to get together and sing - SING!

Banana phone
Ding dong ding dong ding dong ding
Donana phone

It grows in bunches
I've got my hunches
Its the best
beats the rest
cellular modular
interactivodular

Banana phone
Ping pong ping pong ping pong ping
Ponana phone

(bu böyle gidiyor işte)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Temmuz 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Zaten gören inanmaz bu parçayı dinlediğimi, yolda karşımdan gelen her insan 2 adım benden uzaklasıpta yanımdan geçiyor korkudan.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Yok ya o anki psikolojim ile çok güzel geldi, atlamaya korkuyordum profesyonel degilim nede olsa, ollie'yi bile adam akıllı yapamayan birisiyim ancak o gaz ile herseyi adabına göre dogru dürüst yaptım =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum ki hocam, o anki psikolojim bitirdi herşeyi. Dinledin miki parçayı ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Yok hocam naptın ya, ben cluber falan degilim lol.
Rapte sevmem, dinlemem ama bunu dinledim sadece =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
clubber olmaktan bu kadar korkmuyalım lütfen, olanlardan da tiksinmeyelim.
mesela eagleeye kardeşimiz çok pis clubberdır. papi chulo felan dinler devamlı.
ama aynı zamanda da black metal da dinler. neymiş: bir kişi aynı anda farklı türler sevebilir.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
electronic supersonic bilirim tekno olarak, klibiyle izledim ve ötesini bilmiyorum:D
bulursam koyarım buraya O_o olursunuz:) ama sanırım konuşduyduburaya yaw. bi arayalım bakalım.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
10 Temmuzda!
Mesaj tarihi:
Sizi gidi fırsatçılar sizi, degil işte, her rap demiyorum sadece o parça gaza getirdi beni o an.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Yok öyle ya ma, sevmiyorum nedense, hosuma gitmiyor tarz olsun, söylenim olsun, yorum olsun, yok. 2pac gelip karsıma yalvarsa bile sevmem heralde.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 12 Temmuz 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
Yok öyle ya ma, sevmiyorum nedense, hosuma gitmiyor tarz olsun, söylenim olsun, yorum olsun, yok. 2pac gelip karsıma yalvarsa bile sevmem heralde.

HUH? 2pac karşıma gelse herhalde doldururum donları.. Herif ölmüş 97'de!! Ama sen gene de büyük laf etme adam hortlar falan şimdi..[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
  • Yeni Oluştur...