homeric Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 heee bide demin HQ kestim yine ve herzaman ki gibi harpy tüyü çıktı zaten ben bu tüyleri saklıyorum yakında tüy yastığa yetecek kadar olacak bu tüyden :)
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: homeric, 06 Temmuz 2005 02:49 tarihinde demiş ki: *hyde'dan warior ve mage shell helmet Nasıl ya? Harbiden hyde'den shell mi düşüyor ??????? Bu sırada mage shell helmet diye bişi yokturki. Complete helmet vardır :-)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 spawn zamanlarını takip ettiğim için bolca kestiğim obo'lardan (solo) bayağı shell, bayağı mirage dagger,bayağı elixir staff, 1 tane shard ayrıca bosslardan mirage sword, ss, wp vs. vs. ya bende gaza geldim yazıyorumda obo diyorum başka birşey demiyorum.oyunu zaten pek fazla oynamıyorumda artık.ben obo kesen hiç bir human a attack vermedim fakat(bunuda obo kesen bazı humanlar bilir,yanıma gelir otururlar filan) bir tane priest torment atmıştı nasıl kaçtım ben bile hatırlamıyorum :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 06 Temmuz 2005 08:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj vktk tarafından 06 Temmuz 2005 08:57 tarihinde değiştirilmiştir]
marinda Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 dm den raptor shard shell pauldron elixir ws. ama cok sayıda 1 gün içinde dt den shard shauladan cs we mirage Sammadan mirage sword iron bow bi ara ne zengindik ha walla.Ahh dupesüz hemde walla şimdi 0......[signature][hline]name:Marinda Clan:payback LvL:6x paladin class:healer/holy np:2k
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 DM=2xElixir Talos=Elf Belt[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 DM = Shard,Mirage Sword,Chitin Shell Pauldron (Priest),Elixir,Complete Robe,Mirage Dagger,Raptor... DT = Shard Duke = ROC Samma = GIGA Javana = Javana axe Shaula = Complete Robe aklıma gelen bunlar simdilik..[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 24xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 wyntr dokturdun gene eheh[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 la ne kestiniz öle bi bosstan 2 unique :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
homeric Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evet yaaa hyden 2 tane kafalık düşürdüm bende biliyorum mage shell helmet diye birşey olmadığını oaray yazarken öle yazdım işte anca kardeş sende :) bizi zor durumda bırakma :) wyntr ne bal var beee kardeş sende de HQ SQ DF kesiyorum devamlı boş olmaz ki bende bi gudubetlik var sanırım :)
homeric Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 vee en büyük lootum ise kekerukakakadan warior shell gaunlet.... olacak işmi bu demeyin sakın oldu valla bende dumur oldum kaldım ama diez de değil malezya serverinde :)
yazik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hehe eyvallah. valla premium almıcam die kendimi sıkıyorum bu volkaaan olayı daha da körükledi beni almamak için ama droplar için sanırım premium gerçekten epeyce bi etkili dün gece 1.5 saat DM yaptık 2 complete robe, 1 elixir, 1 durandal , 1 destroyer çıktı şansın böylesi :/ ki 2 archer tank olarak kestik 45sn falan sürüyo, lure + sleep + duff desen maksimum 1dk bi tanesi yani wolftime da 2 tane kesiyoruz bu da mantık olarak yaklaşık 75-90 DM falan yapar. şans... bi kez 3 saat DM yaptık 2 Shard, 2 Raptor, Mirage Sword&Dagger, 2-3 Elixir, 2-3 Shell Pauldron düşmüştü ama herkes premiumdu 5 kişilik partide droplarda clandan elemanlara upgrade'e, scrollara falana filana gitmişti :)
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben bu karakterimle değil ama archer karakterim ile antreas dan bir çok 35 spell kağıtlarrı , scorpion side ,hyde den swordofdead, DT den elixir , larc orc dan BUS :P tabi bu karakterimi 60 yapınca Attack olup DM kesmeye çalışcam...[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans) Weapon: Giantic axe +6 Lighting
serdary76 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 DM'den Raptor (3.kutudan) DM'den Soul Mana (3.kutudan sonra gaza geliş ve yaklaşık 15 kutu :( ) (arada 1,2 viper hariç)[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61
nczl Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ds den complete yine ds den warior chitin shell DM den viper.salamander.ve rogue chitin shell bunlar benim bütün servetim[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:5x clan:Nosferatu
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 samma giga atilla giga shuala scorpion shield df diamond ring talos elf belt sketelon belt sq amulet of goddess hq roque earring dt shard dragon tooth hammer tk opal earring silver earring dm raptor elixir shell falcon roque shell gauntlet daha milyarlarca[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bulcan dan iron bar çıktı[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: yazik, 06 Temmuz 2005 12:42 tarihinde demiş ki: hehe eyvallah. valla premium almıcam die kendimi sıkıyorum bu volkaaan olayı daha da körükledi beni almamak için ama droplar için sanırım premium gerçekten epeyce bi etkili dün gece 1.5 saat DM yaptık 2 complete robe, 1 elixir, 1 durandal , 1 destroyer çıktı şansın böylesi :/ ki 2 archer tank olarak kestik 45sn falan sürüyo, lure + sleep + duff desen maksimum 1dk bi tanesi yani wolftime da 2 tane kesiyoruz bu da mantık olarak yaklaşık 75-90 DM falan yapar. şans... bi kez 3 saat DM yaptık 2 Shard, 2 Raptor, Mirage Sword&Dagger, 2-3 Elixir, 2-3 Shell Pauldron düşmüştü ama herkes premiumdu 5 kişilik partide droplarda clandan elemanlara upgrade'e, scrollara falana filana gitmişti :) premium var da ne oldu 60 tane DM sadece soul.[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 olum bizde cenabetlik var heral bidakine yıkan da gel öle deneyelim :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 DTden priest shell pauld. tomahawk viper str+6 belt elemental staff Attiladan priest pendant complete helmet (ikisi tek attiladan cıktı)[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Scolar dan BUS düşmesinden büyük LOOT um olmadı..Ha bir de abiss kristali kırınca bi kere chitin eldiven çıkmıştı...
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Hoodstar, 06 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: olum bizde cenabetlik var heral bidakine yıkan da gel öle deneyelim :D DM sux dicem millet şimdi ne sux ı dicek. Harbi harbi item cıkmıyor deli olcam[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 dm den item düşüy obea ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
BLood_and_Rose Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kecoon fighter : kekuri ring werewolf : BUS lard orc :BES HP hobgoblin : +9 str küpe burning : +9 mp belt sq : green dragon amulet lamia : kurky+kurky samma : Short Sword :) stone golem : viper , war.chitin pauld.[signature][hline]Nick : BLood_and_Rose Türü: Mage Medeni Hali : Bekar Lvl: -70 Clan : The_Others Server : Sır Verme
Öne çıkan mesajlar