StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Sen zaten başkalarının düşüncelerine göre sağa takıcam sola takıcam diye düşünüyorsan hiç takma. Kendi arzularınıza göre yaşamayı öğrenin. Kızlar çok beğenir, mahalle delikanlıları neder diye değil.a[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Birincisi, küpe takmak feminen bir şey değildir. Fakat homofobik toplum tarafından öyle bir imaj yaratılmıştır. Ayrıca, sağa takılan küpenin homoseksüellik belirtisi olduğuna dair yaygın bir kanı vardır. Büyük yalandır. İkincisi, küpe çok eskiden beri takılır ve aslen erkeklere ait bir nesnedir. En ünlü örneklerinden biri, eski Moğol savaşçılarının öldürdükleri her 10 tane eleman için kulaklarına büyük boy bir küpe takmalarıdır. Üçüncüsü, vücudunla ne yaptığın tamamen seni ilgilendirir. Sana "kulağında küpe var gaysin sen" diye gelen elemanları rahatlıkla döv ve kovala. Sen de onların ter kokmalarına, kıllı olmalarına gıcık oluyor olabilirsin, ama sen ona karışmıyorsan onun da sana karışma hakkı yok. Sesini çıkarana bas sopayı, illa "Gay gay" diye saldırırsa, "Rica ederim, o senin homoseksüelliğin" der sıyrılırsın. Zaten o kadar uzatan adamda kesin bir sakatlık vardır, ben sana söyleyeyim. Dördüncüsü, ilerde işe gireceğin zaman bazı yerlerde eksi puan kazandırıyor, benden söylemesi. Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışacaksan tavsiye etmem. Yoksa salla. Yakışıyorsa tak, yakışmıyorsa takma, ben de zamanında deldirmiştim taktım sonra sıkıldım attım. Üniversitedeysen falan bir şey demezler zaten, sıkılınca da çıkarırsın delik kapanır. Kimseyi dinleme, bildiğini oku. Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 size ne ki adam takayım mı diye sormuyor fikrinizi sölüyorsunuz lol sağa mı sola mı diyor :)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 cok sacma yorumlar gelmis, istiyorsan yaptir küpe tabiki. ama sag kulaga yapilmis küpe gaylik semboludur. o yüzden heteroseksüelsen sol kulaga veya ikisine birden yaptirmani öneririm.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Erutan, 10 Temmuz 2005 23:43 tarihinde demiş ki: said: KucukHusamettin, 10 Temmuz 2005 23:37 tarihinde demiş ki: boşver takma [signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Zamanında Osmanlı Hükümdar'larından bazılarıda küpe takarlarmış.Sol kulağa.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ekşi sözlükte okumustum ve yarılmıstım :) paylasayım Saga kulaga küpe takmak "sırf ibnelik olsun diye yapacagım şey "[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory.. [Bu mesaj Mix tarafından 11 Temmuz 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Hell_Angel, 11 Temmuz 2005 01:23 tarihinde demiş ki: Zamanında Osmanlı Hükümdar'larından bazılarıda küpe takarlarmış.Sol kulağa. Evet bir zamanlar yapılan küpe tartışmasında baya ön planda tutulmuştu fakat orada takılmadaki amaç farklı buradaki farklı =) muhabbete göre gay diye adın bile çıkabilir Allah korusun =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sol kulagina küpe takmis adama gay diyen denyodur yani.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Troil, 10 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki: sola takarsan dallama sağa takarsan gay oluomuşsun sen istediğin yere tak hocam milletin inadına esprik seni.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: ultrAslan, 11 Temmuz 2005 01:29 tarihinde demiş ki: Evet bir zamanlar yapılan küpe tartışmasında baya ön planda tutulmuştu fakat orada takılmadaki amaç farklı buradaki farklı =) muhabbete göre gay diye adın bile çıkabilir Allah korusun =) Baboş takmasın o zaman yada deldirmesin mıknatıslı küpeler fln var onlardan alsn hevesi geçene kadar[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 dedigini gayet iyi anladım mrk etme.öyle yorumda bulunuyorlar demı$sınde bunca senedır etrafımda veya dıger $ehırlerdekı ark.larımdn böle bı$ı duymadım o yuzden oyle dedım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Abartmamak kosulu ile tak bende takiom gayette mutluyum ama abartma oyle bi kulagında 5 kupe obur kulagında 5 kupeyle dolasma kulakların uzar Allah korusun[signature][hline]Self control; Breaks down..!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bi$i olucak mı demi$im?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Pyro, 11 Temmuz 2005 01:36 tarihinde demiş ki: dedigini gayet iyi anladım mrk etme.öyle yorumda bulunuyorlar demı$sınde bunca senedır etrafımda veya dıger $ehırlerdekı ark.larımdn böle bı$ı duymadım o yuzden oyle dedım. burda ne demek istedigimi anlatmı$ım.hala neden öyle dedıgımı anlamadıysan nasıl izah ediyim ben onu anlamadım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Pyro bi sus polemik yaratma abuk sabuk cevaplar verion zati konuyu dağıtıosun başka bişi değil
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 pardon b@b bir daha olmaz.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kendini nasıl rahat görüyorsan,kendine nasıl beğendiriyorsan öyle yap . sonuçta o sana laf söyleyenlere beğendirmek zorunda değilsin kendini..[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ulan adam iyiki bir küpe takıcak be.. Ne kadar uzamış konu.. Türk halkına göre sağ ve sol kavramı şöyle oluyor, sol normal, sağ gay ancak ben ikisinede takıyorum sesini cıkaran yok, eskidendi onlar. Neyse cevabını almıssındır.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 en iisi ortaya tak buruna. Gaylama olursun artık =)..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Suark, 11 Temmuz 2005 03:36 tarihinde demiş ki: en iisi ortaya tak buruna. Gaylama olursun artık =).. evet bu sondu daha fazla dayanamıcam yatıroyrum ben:-)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....."
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Mayhem, 11 Temmuz 2005 02:22 tarihinde demiş ki: Ulan adam iyiki bir küpe takıcak be.. Ne kadar uzamış konu.. Türk halkına göre sağ ve sol kavramı şöyle oluyor, sol normal, sağ gay ancak ben ikisinede takıyorum sesini cıkaran yok, eskidendi onlar. Neyse cevabını almıssındır. her küpe ile ilgli başlıkta olan şeyler bunlar alışmak lazım =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sag sol ne fark ederki küpe küpedir ben takmıyorum ama takanlarada saygım var hehe nede olsa bi zamanlar bizde taktık :) ama bizim cok salak bi mantigimiz var cidden sol taraf normal sag taraf yumos gibi eh.... cidden sacma benim yakın arkadasim iki tarafinada salincak gibi takıyor valla o onun secimi kimsede ona cıt cıkaramz istedign gibi tak derim sana[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 takma küpe ama illa takıcam diyosan sağa takma , bi arkadaşım sağa taktırmıştı , "ulen gay misin hauah" demişlerdi...[signature][hline]peace!
Öne çıkan mesajlar