xarion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 özelden sor o zaman bu mesajı okuyan var okumayan var hem okuyup ta alamayacak olana hem başkalarına ayıp olur lütfen...[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 biz hallettik özel mesajla tamamdır.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sheref * kın kın *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Çok kılas.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Üstüme gelmeyin daralıyom :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bence şukkaz.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yuzuk guzel ama soz icin bilemiyorum uymaz bence :) Al abi Tek Yuzuk'u hukmedin ortama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çok güzel bence[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 benimde çok hoşuma gitti[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tebrikler valla süper seçim.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yüzük güzel ama kız arkadasın eger zayıf birisiyse parmagında iyi durmaya bilir.. Genede o kadar sırıtmaz.. Hos bir tercih olmus..İnsallah o yüzügü cıkarıp yerine nişan yüzügünü takarsın... Mutluluklar.[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 değişik ve hoş bir yüzük...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 üstündeki şeritten hoşlanmadım sadece ama güzel yüzük bide takınca nasıl durduğuna bakmalı[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yüzük güzel, fikir yanlış. Sözlenmek, evlenmek. Amanın haha.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Çok hoş bence.. Aslında bir de parmakta görmek lazım... Hem Titanyum iyiydir alerji falan yapmaz :) Ne diyelim tamamına inşallah[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 gorunusu guzel baya. ha bana kalirsa beyaz altin al :)[signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 :) Aslında sorun yüzüğü beğenip beğenmemek değil, aynı şeyi ben de yaşadım, sadece elinde bir yüzük olmasına ve de bu yüzüğün taşıdığı anlama kolay alışamıyo insan ve yüzüğe takıyo kafayı. Ben mesela ilk günlerde "Ay köşesi elimi acıtıyo, yok mat altın olan yerler çiziliyo, yok daha mı ince bişey alsaydık vs. vs." herkese söyleniyordum, ama ne zaman ki bu söz ya da nişan içine sinecek ve onu taşımaktan mutluluk duyacaksın bak o zaman benim gibi her fotoğrafa yüzüğünü göstererek poz vermeye başlarsın :) Mutluluklar!!! :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çok güzel bi yüzük, beğenerekte aldıysan güzel bi zevkin varmış. allah tamamına erdirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yüzük güzelmiş, klasik tarzın biraz daha dışında. ama evlenmek? bi daha düşün[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hımmm şimdilerde söz yüzüğü olarak şu tek taş olanlar takılmıyor mu? ama alyans olarak güzel bir seçim bence...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 soz ıcın bıraz agır geldı bana yınede cok begendım... ahh ahh...[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çok kalın duruyor, öyle mi gerçeği de? söz olayına ne gider bilemiyorum gerçi, anlamam zerre kadar :P[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 alırsam ful platin üzerinde Rock'n Fall yazan bi tane yaptırım[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar