Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

söz yüzüğü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

çok mu yanlış bir tercih olmuş söz yüzüğü olarak sizce :/[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
tercih olarak bişe diyememde guzel gorunuo.ne kadar civarı bu mesela[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
beyaz altın mıydı bunun rengi. anlamam kı hiç. ama güzel kesınlıkle. ben beğendım . goldaşın l.o.t.r yüzüklerinide ben kendı söz yüzüğüm yapcam : )[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 11 Temmuz 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
çok mu yanlış bir tercih olmuş söz yüzüğü olarak sizce :/

bu ne karamsarlık yuh, sonuçta mutlu bi olay var ve bi tercih vermişsiniz, nası sizcede çok güzel değil mi şeklinde gelmen daha mantıklı olurdu yani
edit: unuttum güzelmiş dicektim :P[signature][hline]Boo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 11 Temmuz 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sade gorunuslu ama iddali .

bence de gayet guzel .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 11 Temmuz 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
said:
thelegbra, 11 Temmuz 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
çok mu yanlış bir tercih olmuş söz yüzüğü olarak sizce :/

bu ne karamsarlık yuh, sonuçta mutlu bi olay var ve bi tercih vermişsiniz, nası sizcede çok güzel değil mi şeklinde gelmen daha mantıklı olurdu yani
edit: unuttum güzelmiş dicektim :P

Demek ki bi yerden veya kişiden bi laf gelmiş ki, arkadaş bize soruyor?[signature][hline]Janitschar Family LL
Mesaj tarihi:
yok karamsarlık veya beğenmemezlik değil benimkisi. sadece çok mu ağır anlamında dedim. [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.

[Bu mesaj thelegbra tarafından 11 Temmuz 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 11 Temmuz 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
parmağa takılınca pek güzel durmaz kanımca

Olabilir o dediğin ama şu görünüşü çok güzel.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Yüzükten önemli olan, o yüzüğü isteyerek(severek) takmak :)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Temmuz 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Leath, 11 Temmuz 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Buyuculerin ellerine taktigi yuzukler gibi.harika bence

söz yüzüğü ama =)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
ben ve takacak kişi fazla altın türü şeyleri sevmiyoruz. bu gördüğünüz titaniumdan yapılmış. hem çok sade hoş gözüküyordu diye seçtim yani.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
çok estetik.... ama gelenek gereği sarı altın'ın ağarlıkta olduğu söz yüzükleri çok daha "anlamlı" gözüküyor bence...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
sade abartısız estetik guzel seçim bence..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
resimde biraz kaba duruyor , parmaga takilinca güzel görünür heralde ...
allah tamamini erdirsin...[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

• Yeni Oluştur...