Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Artik cok sikici oldu bu durum ya, oyun oynanmiyor. Ne olacak bu Blizzard'in hali?[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ulen Tam Wg Deydik.2-0 Gidiodu Tüh.[signature][hline]Shippy P.s=Helmle Cheste Laf Yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Of bizde tam Hammerfall la dalga geçiyorduk...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 iyide haftalik sabit bakimlar var, bunlari goz onunde bulundurun bi zahmet. ayrica oyle havadan kapanmiyo, yeni instance falan geliyo, bakimlari yapiliyo... olsun o kadar..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 olmasın daha yeni açtırabildim blocku 2 haftadan sonra server goçtu[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yarın bakımda neler geliyor? Patch yarın mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yarım saat falan önce,o girişte yazı çıkmıştı haftalık bakım yeni peçin gelmesi nedeniyle 2 saat uzayacak yazıyordu,yamuluyorsam düzeltin..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Büyük ihtimal 1.6.0 yarın, ama daha bir EU Rep.'in söylediğini görmedim. US bgn aldı patchi.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 patch notes sayfası war mı bakalım nolmus[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Abi dedigimin patchle ne ilgisi var yahu, benim dedigim su anda oyun oynanmiyor. 30 dakkada bir world server down az önce tüm WSG bir anda kendini Western Plaguelands de buldu.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Soulbound o. Gidip instancedan droplatacaksın. Tabii server çökmezse.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar