charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 mrb herkese. geç kalmış olsamda bu ortama girmek çok güzel! herkese ii eğlenceler diliyorum. Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]bla Alıntıla
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 işte bizden birisi daha,hoşgeldin,öpüyorum seni[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Alıntıla
helena Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ilk ve son kez yeni gelenler bölümüne mesaj atıyorum hayırlı olsun bacım =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Alıntıla
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hosgeldin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 tşk ederim slmlar için. Alıntıla
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hojgeldiiin[signature][hline]go2hell Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
arina Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 merhaba,hoşgeldin[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 neye geç kaldın afedersin? =P hosgeldin..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Alıntıla
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 aramıza hoşgeldin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşgeldın[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 I KİSS YOU!!![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Babacum yaklasimin beti tuketiyor abi be... hosgeldin..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Alıntıla
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Krwlng in my skiN Alıntıla
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hoşgeldin, sefalar getirdin.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 H.geldin.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fakeyim Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Alıntıla
helena Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Fistan, 08 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki: neye geç kaldın afedersin? =P hosgeldin.. kendisi ne zamandır patiye üye olmak istiyordu ama hep bir şekilde erteleniyordu bu iş..o anlamda =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Alıntıla
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hosgelmısın..[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Alıntıla
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 welkommen[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Alıntıla
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hoş geldin[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.